Skip to content
3 reacties
79 weergaves

help me alsjeblieft ik weet t niet meer :(

Hoi ik heb jullie hulo nodig. Tussen mijn beste vriendin en mij gaat het de laayste tijd echt heel slecht. Het begon toen mijn moeder haar en har moeder ging beledigen. Ik zat er heel erg mee, maar toen t net weer beetje goed was vroeg haar ex of ik wat leuks wilde doen. En ik voel gewoon dat ze steeds verder weg glipt. Ik wil haar nier kwijt. Ze is mn enige vriendin en zonder haar heb ik niemand meer, aangezien mn ouders me haten. Ik weet niet meer wat ik mort doen en ik lig elke avond huolend in bed. Op school wil ik eigenlijk het liefst de hele dag huilenaar dar doe ik niet vanwege al die shit die dat dan weer mer zich mee zou brengen. Ik droom zelfs over dat ik ruzie met haar heb om kleine dingetjes en dannword ik huilend wakker. Ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen en ik voel me zo alleen, er is gewoon helemaal niemand bij wie ik mn verhaal kwijt kan. Kan iemand me alsjeblieft helpen ? Xx

14 jaar
11 jaren geleden

3 Reacties

  • Geef niet op!

    ok, fijn dat t af en toe beter gaat. naar mijn ervaring moet je jezelf niet te veel opdringen als ze soms met iemand anders wil fietsen, daar schrik je haar alleen maar mee af. en als haar moeder niet aardig tegen jou is, dan moet je misschien kijken of je ergens anders kan afspreken. bij jou thuis of met zn 3en bij een andere vriendin. en neem de opmerkingen van die moeder niet te persoonlijk he :). en succes verder!

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • Schrijfster

    Hoii, ik heb er met haar over gepraat, en t is wel weer redelijk opgelost, maar dan nog voelt het soms niet goed. Dan wil ze opeens niet meer samenfietsen met me en gaat ze daarna met iemand anders, en dan ben ik een keer bij haar thuis verwijt haar moeder me vanalles enzo, en daar word ik best een beetje depri van. Maar ik heb er ook wel met eensoort van vriendin over gepraat (ze woont heeeel ver weg dus heb bijna geen contact met haar) maar heel erg bedankt voor je reactie ! :) xx

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Geef niet op!

    Hallo Anoniem, Of je het geloofd of niet; ik begrijp hoe je je voelt. iets soortgelijks heb ik atm met een vriend van mij, en het voelt alsof mn hart in ontelbaar veel stukjes word geslagen. het advies dat ik je wil geven is, ondanks je zei dat je verder geen vrienden hebt, dat je er over moet praten, denk bijv. aan een vertrouwenspersoon op school, een familie lid, je sport trainer, voor mijn part een oude vriend/kennis van je basisschool waar je eigenlijk al jaren geen contact meer mee hebt. zoek iemand waarbij je je op je gemak voelt en gooi alles er uit. en verder; ben eerlijk tegen je vriendin. Ik weet niet hoe jullie relatie er nu uit ziet, maar als jullie nog wel enigszins met elkaar omgaan, vertel haar dan dat je haar niet kwijt wilt, herinner haar aan alle leuke dingen die jullie samen hebben gedaan. ik zeg nogmaals, ik heb geen flauw idee hoe het precies tussen jullie zit, maar ik wens je het beste, en hou ons op de hoogte. Een Vriend

    16 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten