Skip to content
56 reacties
348 weergaves

jongensclub

wil ook graag lid worden van een club en dan alleen met jongens,bestaan deze nog en wie heeft ervaring.

17 jaar
10 jaren geleden

56 Reacties

  • Mooie verhaal en beleving heb genoten om dit te lezen en wou dat ik ook zo'n jongen eens tegen kwam.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Verleden jaar ontmoette ik hem stom toevallig,het enigste wat we gemeen hadden was dat we de camping oersaai vonden met onze ouders.We spraken niet eens dezelfde taal,in gebarentaal vroeg hij of ik mee ging het woud in.Dat hij er vaker geweest was merkte ik zelfverzekerd liep hij door de struiken en langs vennen totdat hij stopte en sssstt beduidde en wees naar een open plek waarin een groep jongens van onze leeftijd bij elkaar zaten,sommigen wat aan het stoeien,sommigen in korte broek en shirt,anderen met bloot bovenlijf,dus geen scoutinggroep of iets anders.Gewoon jongens uit die buurt zo te zien.
    Ineens riep iemand en allen gingen in optocht door des truiken,mijn vriend gebaarde kom mee en wij er achter aan en zagen hoe ze een oude blokhut binnen gingen.
    Dat hij totaal niet bang was merkte ik al vanaf het begin,het was nogal een forse jongen maar hij had iets,charisma of zoiets.We probeerden door een ruitje te kijken maar zagen niets,want het was zwart geschilderd.
    Ineens bonste hij keihard op de deur en gebaarde zovan rennen,wat ik deed,wat mankeerde hem.De deur vloog open en een tiental jongens kwam buiten en zagen ons lopen in de verte en begonnen te roepen.Hij bleef staan en tot mijn verbazing liep hij terug richting groep,ik dacht niet doen,maar volgde hem toch.
    Hij liep heel zelfverzekerd zovan mij doen ze niets,had de indruk dat hij toch graag in contact met die groep wilde komen.Ineens begon hij te praten tegen die jongens,wat ze zeiden verstond ik niet,maar ze waren niet op wraak uit ofzo,ze lachten wat en ineens gaven ze elkaar de hand en ik dacht volg het voorbeeld maar.We liepen terug en met praten en aanduidingen gaf hij aan dat het jongens uit het dorp waren die een club vormden.En dat we welkom waren,maar wilde ik dit,neen en schudde ook neen met mijn hoofd.Daarbij over enkele dagen zouden we vertrekken dus had het ook geen zin.
    De volgende dag kon ik hem niet vinden,maar ergens wist ik toch waar ik moest zoeken,ik ging terug,verschool me weer en zag weer die groep jongens,en ook hem,hij leek er helemaal al bij te horen en ik liep naar ze toe en werd vriendelijk verwelkomd ook door die anderen en door hem.
    Hij vertelde me later dat hij me ontweken was omdat ik het gek zou vinden,wat ik dus niet vond,maar alleen hij was anders dan mijn vrienden in holland die het altijd maar over meisjes hadden en ik ook,maar ken niet eens echt zijn naam,heb hem maar een aantal dagen gekend,weet niets van hem en toch was hij een jongen die me facineerde,heb het niet over verliefdheid,want ben echt wel hetero,maar het was de puurheid die hij uitstraalde,of hij hetero of homo is weet ik niet,maakt me ook niet uit,vond het gewoon een jongen die ik toch wel heel bijzonder vond.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Zit niet op scouting,ergens jammer maar hadden wel een jongensclub,nu nog soms kamperen wel weleens en dragen dan ook korte broek,waarom schamen?Vind zo'n uniform best cool,staat toch stoer.17 is zeker te oud om nog op scouting te gaan?

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • vind het eigenlijk best stoer die korte scouting broek ,voel me er in ieder geval niet te oud voor en behaarde benen hebben we allemaal in onze groep.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • begrijp die jongen van 16 wel want ik schaamde me ook wel eens in een korte broek toen ik wat ouder was geworden maar nu heb ik er geen moeite meer mee en mag iedereen mijn blote en stoere scouting benen zien.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Met jou eens jongen 19,schamen nergens voor nodig,laat je niet hinderen door een korte broek jongen 16,en misschien is er bij jou in de buurt wel een scoutingclub waar wel lange broeken worden gedragen,maar zelf geen probleem mee gehad,daarbij echt kort zijn die broeken niet en een uniform staat best stoer.Trots om mijn scout zijn.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • zo is dat jongen 18 ,wij dragen trots de korte broek en ik snap niet jongen 16 waarom jij daar moeite mee hebt .alle tiener jongens krijgen behaarde benen dus schaamte is helemaal niet nodig !

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen 17 ,je hebt wel gelijk maar dan ben jij niet lid van een reguliere scoutinggroep, maar van een onorganiseerde,bij ons wel korte broek verplicht.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Belgie jongen 16, niet alle groepen verplichten korte broek,
    vanaf 16 dragen we allemaal een lange broek.
    Alleen de welpen en bevers een korte broek,maar verplicht is het voor ons ouderen niet meer,en helemaal niet bij de jins of roverscouts,daarbij korte broeken zijn vaak tot de knie bijna en lange kousen,heb ik ook gedragen ,maar nu altijd een lange broek.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 17 woon jij in belgie of nederland ? bij ons hier in belgie is toch vaak de korte verplicht.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen 16,we dragen een lange broek bijna altijd.
    Wat korte broek betreft sommige jongens dreagen die bij heel warm weer,maar dit een vrije keus.Zelf draag ik altijd lange broeken.Dus een korte broek is echt niet verplicht.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 17 als jullie een uniform dragen is dat dan met een korte broek of dragen oudere scouts dan gewoon een lange . zelf loop ik liever niet meer in een korte en daarom durf ik ook niet op scouting.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Snap wel dat jullie dit willen kameraden onder elkaar geeft een binding,maar waarom niet zoals ik gewoon op de scouting,vele humor,avontuur,den hop beetje uitdagen,en uniform dragen soms bij tradities,doen zou niet zonder kunnen,als ik 18 ben bij de jins,jullie in holland zeggen roverscouts.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Je hebt groot gelijk jongen 14,wij zaterdagmiddags en sávonds achter de meiden aan,al heb ik nu een vriendin sinds kort,maar met je eens ,met een stel vrienden beetje avonturen hardstikke top man.We hebben een soort van club,niet echt ,gewoon een stel vrienden,en soms doen we speurtocht,soldaat spelen,op jacht,we bedenken altijd wel iets.Met je eens met jongens kun je meer actie ondernemen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • met jongen 17 helemaal eens ,overdag speel ik met kameraden en zomers draag ik ook een korte broek maar ben ook jonger .oudere jongens hebben behaarde benen en dragen denk ik liever een lange.jongens zijn stoerder om mee te spelen en vind ik fijner .maar vind mijn meisje lief en natuurlijk mooier.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Vind het wel kunnen,die korte broek is nergens voor nodig,het is toch gaaf om met een stel vrienden zaterdagmiddags in het veld of de bossen een beetje op avontuur te gaan in een spel,daarbij sávonds alle tijd om achter de meiden aan te gaan.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • de ene jongen zal eerder volwassen zijn de de andere ,persoonlijk vind ik soldaatje spelen niet kunnen als je al 16 bent dan ga je toch achter de meiden aan .mijn vrienden zouden me uitlachen als ik met een speelgoedpistooltje en in een korte broek zou aankomen zetten.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Eens meat heeft met leeftijd niets te maken en is ook niet kinderachtig.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Dit heeft niets met leeftijd te maken,paintball is toch ook voor volwassenen,heb ik ook een keer gedaan in een oude fabriekshal met jongens van allemaal boven de 18 tot 24 jaar ongeveer,gewoon een herhaling van je jeugd. Daarbij hebben we ooit eens een leger gehad, elkaar opdrachten geven enz....was toen 17 indertijd,best spannend,en ook een jongere was de sergeant,en hij deed het heel professioneel,misschien een tip om zoiets eens weer te beginnen,die jongen van 16 als sergeant,helaas kan ik zelf niet mee doen want vertrek deze week voor een aantal maanden naar Amerika weer,en misschien wel voor vast,maar denk er eens over,en succes,stoere groet van Meat.nickname.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Zou ook zo meedoen jongen 16,mag dan een jaartje ouder zijn, als jij het commando zou doen,mij best,zou je zo accepteren als sergeant.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten