Skip to content
367 reacties
4315 weergaves

scout

deze belgische scoutingboy is verslaafd aan kamperen,overnachten buiten,tenten en vlotten bouwen,en disco en uitgaan laat ik liever aan anderen over,heb vriend en die denkt er ook zo over,wie ook, wie wil verhalen uitwisselen.

17 jaar
10 jaren geleden

367 Reacties

  • Mijn broertje en ik zijn allebei bij de scouts ook België. Niks zo fijn als de scouts want veel op avontuur en leren sjorren en dingen bouwen. En meisjes zijn er bij de scouts ook genoeg dus geen probleem over meisjes die korte broeken maar niks vinden.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jajaja scouting is echt prachtig.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Binnenkort weer rsw! Bij ons zijn nu wedstrijden tussen de patrouilles wie ernaartoe mogen

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Zit ook op scouting en vind het nog steeds fantastisch,wie ook.
    Meer jongens die dit nog zo ervaren.?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zit ook bij scouting. Ik zat er eerst zelf op, maar nu ben ik leiding van de Bevers. Echt super leuk! Ook droppingen vind ik heel leuk. Scouting is zoveel meer dan alleen hutten bouwen en vuurtjes fikken. Als je er 1 maal bij zit kan je niet meer zonder.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zit ook bij de scouting super cool dat is inderdaad leuker dan naar de disco ofzo

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben scout sinds men 4e en ik hou er echt van ik ben altijd de gene geweest die bij de welpen een bunker bouwde en mensen die ik nii mocht bekogelde met denneappels 😂ik ben nou scout en enorm hyper ik denk dat ik nii zown goeie pl ga worden dit weekend rsw yess i am sow happy haha grts s*

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Scout zijn ben ik al vanaf ik 6 was en nog en stop ook niet,kan niet zonder ben verslaafd ha ha,maar verveeld nooit.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ben terug voor hoe lang weet ik nog niet,denk zelf niet te lang,maar dacht misschien nog wat nieuws op deze site,neen,viel tegen,grote gans e.a groet meat.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Grote Gans dus je hebt nu een oudere hopman die nog ribbroeken droeg,ja eens scout altijd scout zeggen ze,hoe oud is die dan want lijkt al lang geleden.Ben je zelf nog geen hopman? en nog steeds vrienden met die andere jongen.Toch wel koud lijkt me nu in korte broek,kunnen ze toch niet verplichten,zie ook weleens scouts lopen maar allemaal in lange broek.Verder nog wat beleefd.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • het bevalt mijn goed bij scouting maar de korte broek heb nog aan van middag mijn hopman die is niet meer zo jong hij zeg vroeger bij de padvinder hadden alle maal korte rib broek aan met kousen en om dat ik zo laat bij scouting ben gegaan wil hij dat jaar ook in korte broek loop na een jaar dan gaat ik voor hopman is toch leuk en ik ben nu echte scout in uniform en staat nog goed ook met hoed en mijn vriend is ook nog scout

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Korte broek is nu toch te koud,jongen 22,maar fijn dat scouting je zo goed bevalt,is je vriend ook nog op scouting,toch jammer dat er geen scouting is voor gayjongens zoals ik.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • padvindertje/grote gans ik ben nog bij scouting gaat elke zaterdag naar toe in mijn uniform en draag ook de korte broek nog heb wel lange kousen aan andere jongens hebben de lange broek aan maar nog vijf maanden dan mag ik zelf doen wat ik wil van de hopman ik doe het goed en heb veel geleerd hopman zeg gaat goed met jou en dat op 22 binnen kort 23 ik voel me nu echte scout

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Ben ook scout al sinds dat ik 8 was,en ben niet van plan om er mee te stoppen.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • geef hem gelijk liet me ook niet voor paal zetten.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Jongen 16 je kunt het ook anders zien,je hebt je belachelijk gemaakt door weg te lopen,neem voorbeeld aan grote gans,moest er ook wat voor over hebben,ik als gayboy had het wel gedaan en wij staan bekend als watjes,grrrr

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Deze stoere gayboy vind het jammer dat er geen scoutingclubs zijn voor ons jongens,hoeft echt geen naaikransje te zijn,snap je,wij kunnen ook best tegen een stootje,wie zou dit ook wel willen.?

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Jammer jongen 16 dat het zo gegaan is.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Geen explorer geworden,gesprek met de hopman en de andere explorers,werd eerst uitgefoeterd dat ik in gebreke bleef met sommige opdrachten en activiteiten,maar mocht wel lid worden mits bewijzen door een ontgroening.Toen ik hoorde wat het inhield bedankte ik hiervoor en zei bekijk het maar en ben weggegaan.Mijn pa was kwaad op me en zei dat ik met had laten kennen,maar zei laat me niet belachelijk maken maar hij ziet het anders,maar ik niet dus,maar hij is zelf vroeger ook scout geweest en ziet het anders dan ik,ergens vind ik het wel jammer,twijfel of ik wel de goede beslissing heb genomen,maar had geen zin in hun leed vermaak,daarom ben ik met een kwaaie kop vertrokken en gezegd ,wil niet langer scout meer zijn,ook al denk ik nu ergens jammer,wie begrijpt me of juis niet.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Explorer nu jongen 16 hoe was de ervaring?

    20 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten