Skip to content
14 reacties
1314 weergaves

Beste vriendin afgepakt

Ik ben al sinds mn 2e beste vriendinnen met mn buurmeisje. Een paar jaar terug is hier een ander meisje heen verhuisd waar ik des tijds ook goede vriendinnen mee ben geworden. Sinds die tijd doen mijn beste vriendin en de andere vriendin alleen nog maar alles samen, ze negeren mij en sluiten mij buiten. Ik heb echt het gevoel dat ze mijn beste vriendin afpakt, omdat normaal wij alles samen deden en nu hoor ik amper wat van haar. Wat moet ik nou doen, ik mis dr heel erg.

15 jaar
10 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik heb dat ook. Ik zit in een groepje met 3 besties en mijn 2 besties die geven dus SAMEN een klassenfeest terwijl we 3 besties zijn... En ze hebben ook al super vaak samen gespeeld en dan vroegen ze niet eens aan mij of ik mee wou. En toen stuurde ik ze een berichtje of ze samen waren en dan zeiden ze ja, we gaan logeren! En toen ik dat zag moest ik echt huilen want eerst waren we 3 besties en nu gaan mijn 2 besties alleen nog maar met elkaar om... En ik kom bij die ene bestie in de klas... Help me alsjeblieft ik weet echt niet wat ik moet doen!

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • dit was mijn eerste jaar op de middelbare school. ik had dus in een begin niemand maar daarna hadden we een vrieden-groepje opgebouwd van 4 personen. en ik hield ongeveer 4 maanden nadat school as gestart een slaapfeestje, bij ons op school heb je 5 meisjes die zijn "cool" ik had ze uitgenodigd, gewoon om aardig te zijn. iedereen zei nee behalve 1 S. na die avond werd ik bffs met S, echt beste onafschadelijk. maar even later kwam ik der achter dat ik weet niet of zij het weet maar ze probeerde me steeds slecht te laten voelen over mezelf en gaf mij overal de schuld van, maar omdat zij bij de "coole" mensen hoorde was ze daar niet meer. dus ik had een ruzie ontketend tussen mij en hun, ze deden gemeen tegen S en daar kan ik niet tegen als iemand gemeen is tegen een bff van mij, dus ik "vocht" keihard terug. maar het was nieuwjaar en we wouden een nieuwe start een wapen stilstand. dan 5 dagen na de nieuwe start zegt S tegen me: ..... ze doen weer gemeen tegen me. toen ging ik over de rooie, ik was woedend. maar uiteindelijk bleek dat ze nooit gemeen hadden gedaan. ze zei maar wat. dus ik ging weer terug naar mijn groepje van 4 personen, daar ging alles goed ongeveer 2 maanden. toen kwam S terug maar niet naar mij, maar naar mijn groepje en langezaamerhand heeft ze me der uit gewerkt en iedereen me laten haten en nu de zomervakantie zit ik hier heeft 1 van het groepje me geappt en weet ik niet wat ik moet doen en dit is alleen het grote verhaal lijn als ik hier diep in zo gaan en ging uitleggen wat er allemaal aan de hand is zat ik hier letterlijk morgen nog. ik heb al depressie gehad en daar wil ik niet naar terug maar lagezamerhand komt zijn hoofd weer boven van huilen s'avonds naar nu typen, soms heb ik het geveoel dat hun mijn leven beheersen.(dit is snel getyped)  

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb dit nu ook, mijn BFF wordt ook afgepakt... het begon zo: Mijn BFF , een meisje uit onze klas en ik werkte aan onze hut, en toen we even bezig waren vroeg mijn BFF opeens aan dat meisje, zullen we BFF's worden? TERWIJL IK ER GEWOON BIJ WAS!! Ik dacht natuurlijk wat is dit nou weer! En ik vroeg dus toen om het een beetje goed te maken, zullen we dan ook BFF's worden aan dat meisje, en toen zei dat meisje ook nog eens nee! Ik was gewoon boos!! Ook eerder op het schoolplein enzo deden ze ook al veel met elkaar maar toen werdt het echt te gek... Vanaf toen was het echt niet leuk meer.. ze deden heel veel samen enzo en ik werdt er maar een beetje buitengesloten. We zouden toen ook een keer samen ik een groepje gaan, maar de volgende dag had ze besloten dat ze toch met haar nieuwe BFF ging in het groepje. Ze lopen ook op het schoolplein samen enzo. Nu is het zomervakantie en probeer ik een manier te vinden om mijn BFF weer terug te krijgen, maar we hebben ook veel meer ruzies nu. En toen we voor het laatst op schoolreisje gingen koos ze haar nieuwe nieuwe BFF terwijl ik er maar een beetje buitengesloten werdt. Ik de andere meiden uit mijn klas hebben allemaal een BFF en als we een maatje voor iets moeten kiezen heb ik nooit iemand.. En al die goede tijden dat we met elkaar waren en lachten sinds groep 3 waren we de beste besties voor altijd en iedereen wist het... En nu ben ik maar dat meisje zonder "echte BFF" en elke dag dat ik aan het moment dacht dat ze haar als BFF vroeg moet ik huilen... ik mis mijn BFF echt heel erg, maar ik durf er niet met haar over te praten omdat ze soms best wel snel boos wordt en ik wil geen ruzies met haar want dan ben ik bang dat we geen vriendinnen meer zijn.. Dit was mijn verhaal hoe het gebeurt was maar ik ben nog steeds heel verdrietig en ik koet nog elke dag huilen.. plz someone help me! ??????

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • Zoiets heb ik ook een keer gehad met mijn oude vriendin. We leerde elkaar kennen bij haar opa (in 2004) We waren zo close in die tijd. We deden eigenlijk alles. Bij elkaar logeren, Tekenfilms kijken, samen op vakantie gaan en noem maar op. Wij waren onafscheidelijk. Op een dag ging zij meer met haar andere vriendinnen om (vond ik geen probleem want ze dacht nog wel eens aan mij) Maar op een dag gingen wij samen op kamp en ging zij mij buitensluiten en ging nog meer met haar andere vriendinnen om. Wij kregen steeds vaker ruzie. Behandelde mij als een peuter van 3 en wat dan ook. Wij begrepen elkaar steeds minder. 1 jaar later wou ik met haar op vakantie gaan (alles ging goed) 2 maanden na de vakantie had ze mij nog opgemaakt voor het feestje en alles. Daarna kwam ze nog een keer opbezoek om de film uit te kiezen wat ik wou zien bij de bios maar daarna had ik niks meer van haar gehoord en had zij mij nooit opgehaald voor de film. Ze kwam haar afspraken niet eens na en heeft haar beloftes verbroken. Helaas gebeuren er dat soort dingen. Ik had haar op Facebook verwijderd en alles. Ik hoef haar ook niet meer te zien of te horen

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb hetzelfde, wij hebben een groep van 4. Een meisje mogen we niet, maar we doen gewoon aardig tegen mij. Mijn beste vriend uit die vriendengroep zei dat ze haar ook niet mocht. Het 4e meisje was eens een dag ziek en allen dat meisje die we niet mochten was er en mijn bestie. Ze waren alleen met elkaar aan het praten en negeerde mij volledig. De dag erna ging ik met dat 4e meisje om, dat vond mijn bestie raar en toen hebben we het ''uitgepraat''. Toen begon dat meisje die ik niet mocht mij echt heel erg te beledigen en als ik wat terug zei verdedigde mijn bestie dat ene meisje. Sindsdien gaan ze heel veel met elkaar om, toen had ik het er weer over met haar en ze ging meer met haar om om dezelfde reden als vorige keer, ik ging teveel met dat andere meisje om. Nu zijn ze met z'n 2e naar de bios en ze probeerde me te laten geloven dat dat andere meisje ook daar was, maar dat is niet zo. Ik weet echt niet wat ik moet doen :(

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb het zelfde en dit is niet gedaan ik voel me slecht ik probeer met haar te praten maar ik heb het gevoel dat ze er niets aan doet wat moet ik doen help me !!!!!!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ik vind het niet leuk want als ik het tegen haar zeg dan luistert ze niet

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het ook wat ik doe? ik kijk de meiden (ze zijn met zijn 2tjes in zitten in mijn klas) ik kijk ze heel boos aan als mijn vriendin kijkt doe ik ineens super aardig dit helpt nu heel erg!

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb een beste vriendin,maar ze heeft ook een vriendin en dat meisje is ook een vriendin van mij. Iedereen zegt dat da meisje iedereen hun beste vriendin afpakt! En nu is mijn beste vriendin met da meisje ergens gaan eten. En anders altijd als er examens zijn gaan ik en mijn beste vriendin na de examens iets gaan eten. En nu gaat da meisje ook mee ! Help me !

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb dit probleem ook gehad dit is echt super vervelend zij negeerden me ook en als vroeg of ik mee wil doen dan zij het nieuwe meisje waar zij mee speelt: Uehmm we willen met ze 2en spellen. en de volgende dag probeerde ik het weer en ze zeiden weer dat ze dat niet willen ik was tijdje alleen tot dat ze ruzie kregen en ze waren uiteindelijk zat van elkaar waren en steets ruzie kregen in het begin was het fijn maar toen ze steegs ruziede was het niet meer leuk en het andere meisje waar ze mee speelde zij ik hebt mijn vriendin afgepakt en ik zij daar op:NEE ik heb haar niet afgepakt maar jij maar nu noem ik het nooit meer af pakken maar gewoon een tijdje met iemand anders spellen ik hoop dat het werkt bij jullie :) doei

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • Wegwezen met die chick De enige die hier zich aanstelt is zij\

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Dat is dus t probleem, ik heb zovaak proberen te praten met dr maar ze wilt niet luisteren en dan vind ze dat ik me aanstel :/

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik weet dat het moeilijk is maar je zult echt met haar moeten praten als ze niet wil praten moet je je afvragen of zij wel een goede vriendin is

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb echt PRECIES het zelfde ! Het is echt een kut gevoel praten met d'r heeft geen zij bij mij dan ik ben haar nu helemaal kwijt...

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten