Skip to content
6 reacties
60 weergaves

waarom is liefde zo lastig

hey, ik weet echt niet wat ik moet doen. Mijn verhaal is zeer ingewikkeld. Ik heb van mijn liefdes leven een puinhoop gemaakt. Ik heb me gedragen als een slet Het begon toen X me kuste. Ik wist niet echt of ik ook verlieft was maar ik liet alle gewoon gaan. Ik denk dat ik uit eindelijk echt wel van hem hielt. Ik twijfelde heel vaak aan onze relatie( maar ik wou het niet uit maken omdat het gevoelt dat iemand je echt aanbid heerlijk is) We waren al meer dan een jaar samen toen ik zat met Y kuste( broer van vriendin en vriend van mijn broer) Heel veel mensen hebben het gezien en zijden dat ik flirte. Vroeger was ik ook verlieft op die jongen en ik voelde het terug komen. Ik heb toen alles tegen X gezecht ook dat ik van Y hield maar ook van hem. Omdat ik bij X zekerheid had heb ik dan voor hem gekozen. X had het me vergeven maar toch maakte ik het maar maand later uit. Nu half jaar later kuste ik terug met Y. Ik krijg hem echt niet uit mijn hooft. De volgende dag heb ik contact op genomen maar het stak het terug op ons zat zijn. Maar ik wil meer maar in het geheim ik wil niet dat mijn vrienden of familie dat weten. pfff kan iemand mij helpen wat ik moet doen?

18 jaar
10 jaren geleden

6 Reacties

  • Maar als ze de eerste toch weer leuk vind, nouja misschien iets wat vervelend voor de tweede maar dan zit je niet constant met een vervelend gevoel, al is het niet altijd even handig om het in korte termijn te doen.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Als er 2 jongens zijn waar je uit moet kiezen, kies dan voor de tweede . Want als de eerste leuk genoeg was, was er helemaal geen tweede . 😉

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • ah, raar genoeg zat ik ook zo'n vage situatie althans me ex zat zo -.-' anyway, kun je niet rustig met beide gewoon omgaan als vriendschappelijk en na je examens verder kijken wat er aan gedaan moet worden om je liefdes leven weer een beetje recht te zetten :) en succes met je examens :3

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • om mijn situatie nog een kort te verduidelijken. ik denk dat ik terug verlieft ben op de persoon waarmee ik mijn ex ooit had 'bedrogen'. Maar bang voor mijn geweten en de reactie van buitenstaanders. Het is ingewikkelder dan dat maar dat is de clou

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • mijn hard licht nu bij y maar
    *ik durf niet beginnen omdat
    1. ik niet weet dat hij iets met mij wil of me gewoon als een slet ziet die makkelijk is als ze zat is
    2. heel mij omgeving geschokt ga zijn en veel mensen ga kwetsen
    - mijn ex (x) waar ik noch mee overeen kom
    - mijn vrienden, familie, .... + heel mijn dorp ( op één of ander manier kent iedereen mijn privé leven in het dorp)

    * ik schaam mij ook een beetje dat ik verlieft op hem ben mede door de facetten hier boven( ook andere reden hij is moeders mooiste...) dus zelf niet weet of ik iets met hem wil. enig wat ik weet dat ik constant aan hem denk en dat is niet handig tijdens de examens

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Sinds ik niet helemaal zeker ben of ik je verhaal begrijp, en het antwoord voor veel gevallen het zelfde is, waar ligt je hart het meest?

    21 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten