Skip to content
12 reacties
575 weergaves

Vraagjes over jongens ;)

Haihai, ik heb een paar vraagjes waar ik wel naar benieuwd ben wat het antwoord daarvan is. Als je een meisje bent mag je natuurlijk ook reageren hoor :) 1. Ik zit heel vaak bij mijn vriendin op schoot, doen jongens dat ook weleens of stiekem ofzoiets?? 2. Meisjes doen heel klef met elkaar, ( ik ook :P) zo knuffelen ze heel vaak en geven elkaar weleens een kus op de wang :D Knuffelen jongens ook weleens? 3. Waarom schelden jongens elkaar uit voor homo ????? Wij meisjes schelden elkaar toch ook niet uit voor lesbie?? 4. Waarom vinden de meeste jongens/ mannen meisjes met blond haar aantrekkelijker?? Bedankt voor het lezen, en t zo leuk zijn als je nog een reactie achterlaat! ??

12 jaar
9 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik zit heel vaak bij mijn vriendin op schoot, doen jongens dat ook weleens of stiekem ofzoiets?? 2. Meisjes doen heel klef met elkaar, ( ik ook :P) zo knuffelen ze heel vaak en geven elkaar weleens een kus op de wang :D Knuffelen jongens ook weleens? 3. Waarom schelden jongens elkaar uit voor homo ????? Wij meisjes schelden elkaar toch ook niet uit voor lesbie?? 4. Waarom vinden de meeste jongens/ mannen meisjes met blond haar aantrekkelijker?? 1* op schoot zitten? No-go. 2* soms knuffel ik mn bro wel ns, meestal is dat alleen eg wnr ik m nodig heb in moeilijke tijden etc (tis meer een broer voor me) 3* elkaar uitschelden is leuk :) en homo is meestal het perfecte woordje om te gebruiken 4* ik vind het wel mooi als mn meisje niet t zelfde kleur haar als ik zou hebben, dus blond. Maar als aantrekkelijker maakt het niet veel uit voor me, al is het blauw tot zwart alles is leuk. :) -W

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • 1. Nee 2. Soms (Ben Bi dus) 3. Sommige Jongens proberen gewoon stoer te doen en zien homo,s als vieze mensen 4. Ik val op meisjes met bruin stijl haar

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Antwoord 1: nee, althans ik zit nooit bij een andere jongen op schoot e.d.. Antwoord 2: enkel vriendschappelijke/broederlijke knuffels. Antwoord 3: omdat veel jongens homo's associeren met zwakte/anders zijn etc. En als bijv hun vrienden dan iets stoms doen, schelden jongens met homo (ikzelf doe dit nooit overigens). Antwoord 4: ik heb dit persoonlijk totaal niet. Ik vind bruin haar veel mooier. Groetjes -T

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou laten we eerlijk zijn, Jongens doen niet klef misschien wel samen aftrekken" maar dat vinden ook veel jongens vies of gay. wrm jongens jongens uitschelden voor homo?? Ze vinden dat grappig of dat volk vies of ze zijn t zelfs ook maar durven t nie te zeggen :)

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongens hét onbegrijpbaar geslacht... Nou, voor meisjes dan. Wij jongens stellen ons veel vragen over meisjes... Ik was hier voor jou vragen:
    1. Jongens bij elkaar op de schoot, niet echt. "Dit is één van de geslachtelijke kenmerken": bij vrouwen is het OK, maar bij jongens een taboe. Het is bij jongens ook sneller het geval dat ze dan denken dat het homo's zijn, net zoals je samen douchen bv. Jongens doen dat in het algemeen liever niet, jongens die dat wel doen, vallen uit de boot en worden gezien als "anders"
    2. Ik heb zelf wel al eens geknuffeld met een jongen, maar dat is ook niet algemeen aanvaard
    3. Tja, wie zal het zeggen?
    4. Blond is gewoon 'uitzonderlijk' het komt niet zo vaak voor, maar dat betekend niet dat we meer houden van blonde meisjes. Ikzelf val op meisjes waarvan het uitmaakt niet welke haarkleur ze hebben.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • 1. Nee 2. Nee 3. Dat is voor de grap 4. Dat is niet echt zo dat verschilt per jongen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind blonde meisjes mooi maar ik weet niet waarom

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • zwart/fel rood vind ik het mooist

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Bedankt voor jullie reacties!

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben het helemaal met je eens,

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • 1. Nee, gebeurt weinig tot niet.
    2. Soms ligt aan de gemeenschap, maar zoveel als meiden het doen nee meestal niet.
    3. De meeste jongens zijn achterlijk die dat doen geef ze zo min mogelijk aandacht.
    4. Dit is meer een media aandacht dingetje, als het echt zo was waren alle super modelen ook wel blond en dat is ook niet zo, (ik geef wel een persoonlijke voorkeur aan blond met veel krullen dat is iets wat ik persoonlijk erg mooi vind).

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik begrijp je vraag.
    Het zit toch vooral in de aard van de man. Mannen wil stoer een ruig overkomen. Zo is het gewoon bij de meeste. Er zijn jongens die dit wel doen maar die zijn in de minderheid.

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten