Skip to content
5 reacties
454 weergaves

Vrienden vloren

Hoi, Dit zijn nooit zulke leuke dingen. Vrienden die je laten vallen zonder enige reden. Het nare is dat het een hele goeie vriend was. Verder ben ik ook gewoon wat vrienden kwijt geraakt omdat het gewoon niet klikt of zij nooit konden of wilde afspreken maar ja dat zijn dan ook geen echte vrienden. Heb nog wel echte vrienden over. Het zou leuk zijn om nieuwe mensen te leren kennen. Alleen lukt dat niet echt omdat sommige niet zo van uit gaan zijn en meestal als je dan mensen leert kennen tijdens het uit gaan zijn het meiden (niet dat dat nadelig is hoor o:) Hoe kun je het best via internet mensen leren kennen. Om nieuwe vriendschappen mee te sluiten?

19 jaar
9 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik weet niet of je in een vriendengroep zit, maar als je een avondje bij iemand zit te chillen , is er vast wel iemand die je het meest mag en die jou het meest mag. Ga met die persoon vaker wat doen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Mensen die je vanaf het begin laten vallen zijn natuurlijk geen echte vrienden. het is heel vervelend als een vriendschap plotseling stopt. Meestal is het wel zo dat je beter af bent zonder deze mensen. Nieuwe vrienden maken is niet altijd makkelijk. Vaak tijdens het uitgaan kun je veel mensen leren kennen. ook via school of een sportvereniging kan je mensen leren kennen. het is echter niet verzekerd dat je vrienden je nooit zullen laten vallen. Blijf bij jezelf, en pas jezelf niet aan voor een ander. Uiteindelijk zul je de juiste mensen tegenkomen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • jullie zijn zo niet de enige, want ik werd ook vaak in de steek gelaten, waaronder een oud vriendin van mij die ik in 2004 kende, ik dacht al die jaren dat wij een klik hadden maar kennelijk dus niet, ze noemde mij een handicap wanneer er iemand vroeg wie de blonde meid was, wij hadden heel vaak ruzie, groeide uit elkaar, ze ging mij zelfs buitensluiten. misschien is het goed om met je ouders of je andere vrienden/vriendinnen erover te praten, heb ik ook gedaan toen voelde ik mij ietsje beter, maar als het gaat met hoe je vrienden kan worden op internet heb ik wat minder verstand van, maar pas wel op, de mensen op internet kunnen zich anders voordoen dan wat ze zeggen!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb pressies het zelfde vorig jaar heeft echt men beste vriend me laten vallen zonder een rede nou hij zij dat we niet bij elkaar paste (als vrienden) terwijl we al een een half jaar bevriend waren (bc was vanaf het begin van de eerste) we hadden echt een hechte en speciale band heel veel menden dachten daar door ook dat we iets hadden maar opeen kwam ie aanzetten met dat we niet bij elkaar paste en dat is echt niet de enige goede vriend die ik ben verloren. zelfs mijn internet vriendinnen die ik nog nooit heb gezien zijn betere vrienden dan men real live vrienden.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb hetzelfde probleem. Mensen hebben me laten vallen, zonder enkele aanleiding. Vind het echt gewoon vervelend, het feit dat ik nog maar 2 echte vrienden over heb. Je met gewoon openstaan en sociaal zijn tegenover iemand, dan komt het vast goed =)

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten