Skip to content
0 reacties
307 weergaves

Is hij een vriend vijand of voelt hij iets

Hij was zat maar voor dat hij zat was was hij alle wel aardig ma aukward manier oké snap je we waren de muziek beu en gingen naar de terras op onze kamer daar rookte  van E. het muziek ni de E. da je kent een sigaret en zag dat er een grote vijver was en zag bootjes en zei ei gaan we in de bootjes ooo ja zei V. en F. en ik en E. gingen Mee Eenmaal bij de bootjes kropen we er in zoals je ziet in de foto en we zaten te roepen bak boord stuur boord we kropen er uit en V. begon patsergedrag te zingen en E. zei we zijn eigenlijk wel patsers hè En zei waar om lach ik hierom we gingen na binnen we dansten veel en plots waten we zo zat ik legde me armrond V. hij ook ik gaf hel een kus op zen wang Twas toen 3:30 denk ik Ja zei V. patsers iedereen patsers toen gingen we na binnen en toonde ik E. da filmpje van 2 jongns van men Klas die dom doen we zaten enorm te lachen en V. zat mee te kijken En zei waar om lach ik hierom we gingen na binnen we dansten veel en plots waten we zo zat ik legde me armrond V. hij ook ik gaf hel een kus op zen wang Twas toen 3:30 denk ik Toen moesten we naar bed eerst lag E. voor me op het stapel bed ma ze ging op V. zen bed liggen en toen lag V. dus voor me de hele avond waren we met zen 5 aan het dansen Dus dacht ik ja morgen gaat het tof worden de dag er achter doet hij gewoon weer tegen mij lik anders ni gemeen ma ook ni aardig da heel de dag toen was het weer avond en waren we weer zat was ni veel speciaal we gingen gaan slapen Twas 3:30 en E. wilde nog ni slapen babbelden we nog wa V. lag naast E. in bed en is zat aan de rand en opeens leg ik meen hoofd op V. zijn benen hij begint te lachen en zegt da kietelt ik zeg ma hoe kan da kietelen hebt een broek aan toen keken we naar insta en zat in naast hen en legde ik mijn hoofd op hem ni veel speciaal men arm op zen borst toen gingen we slapen hij heeft E. een kus op de wang ik dacht da hij da nooit bij mij ging doen ma ik haf hem men had hij trekt Aan mijn hand en geeft me een kus op men wang hij deed zen pyjama aan en F. kwam binnen En we zaten op us bed hij zegt tegen V. je ga toch ni slapen zeker ja wel zegt hij en kroop onder zen dekens ze kwamen naar zen les met mijn borstel en begonnen zen haar te kammen om een of andere rede we ware zat dus ja Ik legde mijn hoofd op zen borst E. begon zen Been haar te borstelen ik ging met men hand door zen haar en da vond hij lik leuk da zag je ook wel E. deed het licht uit en zei geniet nog van je masage zal ik zeker doen zei hij ik dacht morgen zal het super leuk worden ma neen weer het zelfde nu was er wel meer oogcontact maar hij deed wel bod en om een of andere rede dacht ik dat zijn ogen bruin waren ma toen ik op V. was zeiden mijn ouders laat hem ma grust hoor wij kennen zijn ouders goed en we willen ni in schaamte komen zouden zijn ouders da ook kunnen gezegd hebben of zi waarschijnlijk ni ma ik begrijp er niks meer van wa denk jij

17 jaar
6 jaren geleden

0 Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten