Skip to content
22 reacties
1780 weergaves

jongens tijdens de pauze 'kont'

hallo heb soort van problemen tijdens de middag pauze was er een groep met jongens die zeiden "ey ladie alles goed" ik zei "ja " toen zeiden die groep jongens " je kont is mooi je doet veel squats zo van op en neer en op en neer en op en neer … " ik schaamde mij kapot omdat iedereen toen keek want die jongens schreeuwde dat wel. Daarna volgde die jongens mij en ik hoorde ze de hele tijd over mijn kont praten en over hoe mooi ik ben . Daarna begonnen die jongens te zingen " liedje van Josylvio "Ey meisje " dat liedje dus die waren hun de hele tijd aan het zingen maar het ergste is dat er ook een jongen van mijn klas tussen zat en nu denk ik dat die verliefd op mij is want in de klas staart die de hele tijd naar mij ook al kijk ik die 1 keer aan dan zie ik die gewoon naar mij staren via mijn ooghoek. Ik krijg wel vaker complimentjes van jongens of die het met mij aan willen jongens die mij volgen zeggen hoe mooi ik ben , jongens die staren , die aandacht zoeken , die fluiten enzo . Maar mijn vraag is wat moet ik nu doen ?

13 jaar
6 jaren geleden

22 Reacties

  • Ik kan je vertellen dat jongens van jou leeftijd te kinderachtig voor woorden zijn en gewoon net de pubertijd in rollen. Hoe vervelend het ook is er is weinig aan te doen. Misschien kan je een keer de concierge vragen om op te letten en in te grijpen als ze het weer doen? Het is gewoon om aamdacht te vragen want dat komen ze nou eenmaal te kort. (en vooral van mooie meiden xD)

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Goed, het was maar een raad...

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik lach er gewoon mee en ik sta niet alleen ik sta nog met mijn vriendin dat is niet echt dat die iets zeggen tegen mij ofzo maar eerlijk gezegd ik vind pesten echt veel erger

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Sorry dat ik het moet zeggen maar met een groep voortdurend rond één persoon gaan staan vind ik ook pesten. Ik raad je ook aan dit aan iemand te vertellen. Dat is althans beter dan niets doen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Sorry, ik weet niet wat er gebeurd is. Misschien gewoon vergeten maar ik bedoelde dus: Word NIET samen met een van hen. Niet toegeven. Vergeef mijn fout, dat bedoelde ik niet.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • dus jij zegt dat ik met 1 van die jongens moet hebben dat zal ik sowieso niet doen en dit vind ik geen pestgedrag

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit lijkt me eerder pesten eigenlijk. In elk geval: NIET TOEGEVEN!. Word samen met iemand van hen zodat het pesten stopt. En vooral niet omdat ze je enkel mooi vinden. Dat is geen echte liefde. Ik raad je aan dit aan een leerkracht te vertellen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey, ik heb dit ook heel lang gehad ( nu niet meer zo erg want de jongens zijn volwassener ). Ik heb dr wel is iets van gezegd van heb is respect enz en mijn vriendinnen hoorden het ook. Mijn vriendinnen zeiden dr ook wat van en ik negeerde t gwn of keek ze boos aan. Op een gegeven moment hadden ze een liedje gemaakt over mijn kont en zongen het elke les . Mijn leraar die hoorde het en heeft hun dr op aan gesproken.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Die jongens doen dat nu nog altijd die praten nog altijd over mijn kont en hoe mooi ik ben enzo … Als we die tegen komen in de gangen dan is het zo stil zo ik praat niet meer met mijn vriendin en dat groepje praat ook niet meer tegen elkaar. Iemand van vorig jaar kreeg ook de hele tijd een stijve van mij in de klas dat had die gezegd tegen zijn vrienden in de klas maar dat zei die per ongeluk te hard nu krijgt die dat soms nog altijd want soms staat die ook zo bij dat groepje van al die jongens maar ik kan wel gewoon met die jongen praten en gewoon normaal doen want ik denk er dan bij hij kan er ook niks aandoen. Hebben jullie zo van die dingen ook meegemaakt vroeger toen jullie 13 waren ofzo?

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Dan lijkt het me dat ze je gewoon lastig willen vallen. Als ze niet naar je luisteren als je nee zegt, dan kun je het beste toch eens met je leraren gaan praten. Dat is geen verklikken, want je hebt duidelijk tegen die jongens gezegd dat je niet wilt dat ze zo tegen je doen.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Die jongens hebben dat al vaker gevraagd of ik het met 1 van hun het aan wil maar ik zeg de hele tijd nee dus eigenlijk heb ik al duidelijk gemaakt dat ik het niet aan wil met 1 van hun

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • @M13 Ik durf je niet hard te maken of deze jongen inderdaad verliefd op je is. Zou je dat leuk lijken, en wil je daadwerkelijk wat met deze jongen? Ik heb het idee dat deze jongen nog wat achterloopt op zijn seksuele ontwikkeling, en als jij een kont van goed formaat hebt, dan kan dit bij zo’n jongen een hoop gevoelens losmaken. Geniet van deze aandacht, dat is geen schande. Ga eens als jij een relatie met hem wilt een goed gesprek met hem aan als hij alleen is, en flirt desnoods een beetje met hem. Geef hem het gevoel dat hij welkom bij je is. Deze jongen lijkt me heel onzeker, en weet niet zo goed wat hij met je aanmoet. Wil jij niks met hem, zet je hakken in de sloot, en geef duidelijk je grens aan! Willen ze het niet horen als je het zegt, of gaan ze er raar mee om, schreeuw het dan desnoods. Zo komt er bij jou ook wat zekerheid vrij. Veel sterkte. Het is voor jullie beiden niet makkelijk.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Of hij verliefd op je is of niet, kan ik je helaas niet zeggen: ik ken hem niet in het echt. Maar als je je eraan stoort, zeg dan gerust tegen die jongens dat je het vervelend vindt wat ze doen.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • nee dat heb ik die jongens nog nooit verteld maar die jongens doen dat nu nog altijd . Maar nu zit er ook iemand bij uit mijn klas is die nu verliefd op mij? Nu gaan die vaak achter mij staan en kijken naar mijn kont en soms hoor ik hun zeggen dat ik een grote kont heb en dan zeggen die allemaal ja joh maar ik vind zelf niet dat ik een grote kont heb? maar is die jongen nu verliefd op mij die uit mijn klas of niet HELP snel...

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is niet raar dat je je zo voelt. Aan de ene kant is aandacht leuk, aan de andere kant heb jij er niet om gevraagd dat die jongens opmerkingen maken over je uiterlijk. Dat maakt het vervelend. Heb je de jongens al eens gezegd dat je die opmerkingen niet fijn vindt?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • dus ik ga met de bus en die gaat normaal gezien met een andere bus 1 van die jongens maar uiteindelijk stapte die bij mij in de bus en zat die de hele tijd te kijken en naar mij te lachen maar ik vind die aandacht wel leuk maar toch ook weer niet . Ik weet het gewoon niet meer .

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat naar voor jullie. Misschien kun je er ook eens met je ouders over praten wat jullie overkomen is?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Wij stonde (ik en mijn vriendin ) aan een paal onder het afdak en die kwamen voor ons staan en die begonnen te praten met dit keer veel meer jongens en daarna begonnen die ons te volgen en te wijzen want wij zijn toen weggegaan dus hun gingen ook weg en toen zei ik tegen mijn vriendin die zijn toch weg dus wij kunnen daar terug staan en daarna zagen die tot wij daar terug stonden en die kwamen terug. En nu zit 1 van die jongens bij mij in de bus maar die neemt normaal een andere bus en die zat de hele tijd te kijken en te lachen naar mij ik lach soms wel terug maar dat is dan uit respect .

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Je moet het als een compliment zien. Deze jongens doen onder groepsdruk stoer, omdat ze jouw als meid willen vangen. Maar ondertussen zijn ze smoorverliefd op je, en hebben ze diepe gevoelens voor je die ze zeker ook niet onder elkaar op een normale manier naar een meid kunnen uiten. Machogedrag. Lach erom. Zie het een beetje dat jongens en ook volwassen mannen vaak kinderlijker en infantieler zijn dan dat meiden en vrouwen over het algemeen zijn. Praat er desnoods met vriendinnen over. Meiden en vrouwen zijn over het algemeen meer bereid om elkaar een hart onder de riem te steken, dan jongens en mannen. Mannen willen vaak altijd het haantje en de stoerste zijn van de groep en van elkaar. Sterkte hiermee!!!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat snap ik, maar ik vind niet dat het verraad is om dit aan leraren te vertellen. Die jongens gaan verkeerd met je om als ze je nafluiten en over je praten op een manier die jij vervelend vindt. Dat mag je zeker melden, want ze mogen die dingen niet doen. Mensen die je lastig vallen hoef je niet te beschermen tegen straf. Je leraren zijn er ook om ervoor te zorgen dat jij je veilig voelt op school, maar daar kunnen ze je alleen mee helpen als ze weten wat er aan de hand is.

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten