Skip to content
2 reacties
235 weergaves

“Geen hoogte van te krijgen”

Hoihoi, Ik ben nieuw op deze forum want ik zit al de hele avond hier over te denken en ik krijg mn vinger er maar niet om heen dus dacht ik vraag jullie om hulp. Ben sinds kort samen gaan wonen met mijn vriend van twee jaar, naja soort van ga langzamer hand over maar slaap deels nog thuis. Maar goed dat is het punt nu niet. We wonen dus nu naast een goede vriend van hem. Nogal bekende jongen waar ik woon, knappe kop en heeft daar ook zeker wel gebruik van gemaakt in mijn woonplaats. Hij komt regelmatig even een praatje maken en mijn vriend ziet hem als een grote broer maar om een of andere reden word ik schijt nerveus van hem. Ik voel me wanneer hij er is niet op mijn gemak omdat ik er maar niet achter kan komen wat hij wel of niet oke vind en of hij me überhaupt mag. Nou was er laatst een feestje in onze woonplaats waar hij dus ook aanwezig was, dus heb ik met mn alcohol moed een gesprek met hem aangeknoopt en gevraagd of hij mij uberhaupt wel een geschikte vriendin vind voor mijn vriend. Hij antwoordde daar op dat ik een aparte was waar ik voor het eerst in mn leven beledigt door was maar ging later verder over dat ik verder wel oke was maar dat hij het puntje van de ijsberg maar niet kende omdat hij geen hoogte van mij kan krijgen. Ik zei dat ik het zelfde had bij hem en legde uit dat ik zelfs verlegen van zijn aanwezigheid werd en zo hebben we nog vest een tijdje over van alles en nog wat staan praten. Nou avond voorbij, zie ik hem net weer gebeurd er precies het zelfde en lacht hij eerst naar mij en trekt die een gekke bek maar alles wat hij zegt vat ik heel negatief op en besluit ik naar binnen te gaan. Weet iemand wat hier aan de hand is want ik snap er niks van, hoor graag van jullie!

18 jaar
5 jaren geleden

2 Reacties

  • Wees eerlijk, wat je hier hebt gezegd, kan je ook tegen je vriend zeggen. Een open relatie is juist gezond en hierdoor leer je elkaar beter kennen. Oh wees niet bang dat het verkeerd afloopt want anders zou het toch vroeg of laat gaan gebeuren..

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien kun je er eens met je vriend over praten? Hij zal denk ik niet willen dat zijn vriend je je ongemakkelijk laat voelen. Misschien kunnen jullie samen een oplossing vinden. Breng het niet alsof je wilt dat hij het contact met die vriend verbreekt of zoiets, want dat stelt hij waarschijnlijk niet op prijs, maar je kunt wel zeggen dat je het gevoel hebt dat die vriend je niet mag en dat je je daarom ongemakkelijk voelt.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten