Skip to content
6 reacties
519 weergaves

Help help help!!

Hi, Een week geleden heb ik het uitgemaakt met mijn vriendje... Niet omdat ik hem niet leuk vind maar omdat het gewoon niet werkte :( Ik was erg verdrietig omdat t uit was (ook al deed ik het zelf) Ik heb 2 beste vriendinnen, de een heeft me getroost en was er als ik haar nodig had. Terwijl mijn andere beste vriendin geen fuck gaf... Die vriendin die het voor mijn gevoel niks boeide dat ik me kut voelde vind mijn ex ook leuk. Ik vertelde haar dat ik er mee zat hoe ze er niet voor me was terwijl ik haar nodig had. Ze zei dat ze me begreep en heeft toen 10000x sorry gezegd. Ik was echt heel blij ik dacht dat ze me begreep... Vandaag krijg ik te horen dat mijn ex en mijn ‘ex-beste vriendin’ een relatie hebben en hebben gezoend. Wat moet ik doen?? Het enige wat ik kan doen is huilen.. Moet ik het haar vergeven? Ik weet dat het echt niet kan wat ze heeft gedaan jaargetijde blijft Mn beste vriendin toch... Help me pls xx

14 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • Je hebt wel gelijk het blijf jouw vriendin. Maar wat ze deed is niet Oke. Ik zou met haar gaan praten misschien bedoelde ze het niet zo.

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • ik begrijp dat je boos bent,erg kut voor je.
    wees grust, je vind de ware, maar accepteer dat het leven tegenzin schat(vriendelijk bedoeld).
    ik heb al 3 meiden gehad die uiteindelijk niks met mij wilden.
    alvast graag gedaan;)

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is geen vriend/vriendin as er met iemands ex gedate word Dat is gewoon een code in het leven. Je gaat niet met een maat zijn ex of haar ex

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jij zet je vriendje toch aan de kant. Waarom moet iedereen jou dan zielig vinden? Hij is vrij om een andere verkering te zoeken. Als ik hem was had ik ook juist jouw beste vriendin gekozen. Lekker voor je.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat ontzettend vervelend! Ik zou inderdaad maar eens met je vriendin gaan praten, en zeggen dat je het naar vindt dat ze nu opeens met je ex is.

    Als het praten niet werkt, kan je misschien tijdelijk wat afstand van haar nemen, tot het verdriet van je ex een beetje gezakt is en je wat meer vrede hebt met de realtie van de ex en je vriendin.

    Succes!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • wat een heftig verhaal zeg! ik zou maar goed met je vriendin gaan praten

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten