Skip to content
1 reacties
290 weergaves

Lastig gevallen door vriendinnen van andere

een meisje zei maanden later dat ik altijd ruzie zoekt en dat ik altijd en zomaar gemeen deed tegen haar vriendinnen. En dat ze zogenaamd voor haar vriendinnen op komt door mij helemaal uit te schelden me belachelijk te maken, terwijl ik niemand van haar vrienden kring iets aangedaan had behalve een meisje terug beledigen.

Ik werd ook door haar vals beschuldig dat ik zogenaamd haar vriendin lastig viel, terwijl ze dondersgoed weet dat ze iets tegen me zei en ik vroeg bff alleen beleefd om iets. Dan gaat ze me lopen dreigen dat ik niet lastig moet vallen. Toen zei ik dat jouw vriendin mij dan ook niet lastig moeten vallen op een beleefd manier toen ging ze me beledigen.

Ze wist dat ik haar bff niks gedaan had en dat ze ook op mij profiel gereageerd had als ze op mij profiel had gekeken, maar toch was ik de badguy, en ze had mij toen uitgescholden en beledigd en zei van: 'Tja als je aardig doet tegen mij dan doe ik ook aardig tegen jou. Ik geef alleen respect als andere mij ook respecteren, want anders dag respect.'

Daarvoor had ik ook respect voor haar. Ik stuurde vaak lieve berichten naar haar, maar ik werd door haar glashard genegeerd en ze roddelde met haar vriendinnen dat ik stront irritant ben. Ik weet niet wat haar probleem is, maar ze deed ook heel arrogant en naar tegen mij. Ook te verwachten van iemand die vwo/gymnasium doen.
Verder rond december werd ik ook in het Frans door een van die groep uitgescholden, omdat ze dachten dat ik een van hun vrienden iets ergs had gedaan

Ik had gezegd dat ik in de zomer door haar gedood bedreigd werd. Toen zeiden ze dat ze zoiets nooit zou doen, omdat ze blond was en blauwe ogen had. Dat ze veel te lief was om zoiets te doen en dat ze nooit Zo laag zou belanden hadden gezegd.

Meisje L reageerde van: Dat je zo laag bent om een haat boek over haar te maken.
Ik had tegen haar gezegd dat ik nergens een haat boek over iemand gemaakt had. En dat mijn vrienden naar doen tegen mij, toen zei zij kwaad: MIJN VRIENDEN HEBBEN HELEMAAL NIKS VERKEERDS GEDAAN!

DUS, ZOEK EEN LEVEN!

Ik had haar toen geblokkeerd.
meisje F beschuldigen me vals dat ik haar vriendinnen opeens zat te dood te bedreigen en uit te schelden. at zou ik nooit doen iemand dood bedreigen. Ik vroeg haar nog wat ik gedaan had? Maar ze negeerde me en ging echt enorm te keer bij me en maakte een haatboek over mij met foto's van mij waar geen enkel bewijs zit wat ik gedaan had.

De laatste tijd krijg ik vaak rotopmerkingen van meiden dat ik zogenaamd aan hun vriendinnen zat en gaan ze opeens verdedigend te keer, ook als ik niet eens iets verkeerd gedaan had of niet weet wat.
Of puur omdat ze het leuk vinden om mij vals te beschuldigen. Een voorbeeld was in de brugklas zat een blond en tuttig meisje bij mij in de klas. Ze deed die dag opeens aardig tegen mij. Ik deed dat ook terug, maar naar schooltijd toen ik buiten was kwam er een wat mollig meisje met bruin haar naar me toe en zei van: Ik heb van mijn zusje gehoord meisje S (Zo heette het blonde meisje uit mijn klas) dat je haar aangeraakt had.'
Ik keek haar vreemd aan.
'Je slaat haar niet anders kom je met mij te maken,'zei ze.
Ik had gezegd dat ik haar niet geslagen had. Toen zei ze van: 'Mijn zusje, zou nooit liegen, maar jij wel.'
Toen kwam het blonde meisje S naar ons toe en keek me aan: 'Je kan beter gaan.'
Het ander meisje begon me opeens uit te schelden, terwijl ik het brunette die wat mollig was niet eens ken en nooit met haar gesproken had, laat staan haar iets aangedaan.

17 jaar
4 jaren geleden

1 Reacties

  • Aight, ten eerste: (no offence) laat die bit**es voor wat ze zijn, als hun een probleem maken over niks hebben ze niks beters te doen. Jij moet het gewoon melden bij docent en e.v.t. politie als ze jouw met de dood hebben bedreigt (dit is strafbaar). Dan laat je docent een gesprek voeren over wat het probleem is en waarom ze als een stel laffe honden op een iemand gaan.

    Ten tweede: Let op je spelling :) hehe grapje, dacht je kan wel wat humor gebruiken. :D

    Maar negeer ze of ga het melden want z'n groepje is jouw tijd niet waard.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten