Skip to content
2 reacties
556 weergaves

Verliefd

Ik ben verliefd op iemand uit mijn klas alleen ik weet niet of hij op mij is ik wil hem verkering vragen help me!

12 jaar
3 jaren geleden

2 Reacties

  • Luister,
    Al die onzin van signalen enz is nep. Iedereen laat dit anders merken. Maar anyways, als jij die jongen echt leuk vindt verzamel je moed en spreek je gewoon uit tegen hem. Zeg in zijn ogen ''Ik vindt je leuk en wil graag verkering met je''.

    Als hij er nog niet klaar voor is of niet wil, dan zal hij dit gewoon zeggen. En anders heb je een leuke vriend straks :). Niet bang zijn en durf die stap te nemen

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Kijkt hij naar jou? Begint hij zich een beetje anders te gedragen bij jou? signalen die je moet leren opmerken. Is hij wel geinteresseerd in een lief? misschien is hij er nog niet azn toe. Ik denk dat je het best met hem meer omgaat als klasgenoot/vriendin, dan ga je wel weten hoe hij over je denkt. Je hebt tijd, je bent nog maar 12. geef hem ook tijd maar praat met hem. Communicatie praten dus is dikwijls een wondermiddel, zegt men vader. Het kan ruzie oplossen en in jouw geval kan het alles duidelijk maken. Als je weet dat hij je ook leuk vindt, kan je hem vertellen wat je voelt. Maar pas op, jongens kunnen ook schrikken als ze horen van een meisje dat ze verliefd op hem is. Toen ik 12 was of bijna 13 heeft een meisje mij dat verteld Ik vond dat zo vreemd dat verliefdheid want ik was er nog niet aan toe. Ik heb haar vermeden als gevolg. Ik denk niet dat jij dat wilt meemaken want dat is pijnlijk. Ik besefte zelf niet dat ik dat meisje verdrietig had gemaakt. Nu ben ik al een jaar ouder en heb al veel bijgeleerd. Liefde is niet gemakkelijk.

    14 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten