Skip to content
3 reacties
961 weergaves

Driehoeksverhouding

Een beetje een ingewikkeld verhaal maar het komt er op neer dat ik 2 hele goeie vrienden heb en met z'n drieën zijn we heel close. Nu weet ik van de een zeker dat hij mij wel ziet zitten en van de ander heb ik een sterk gevoel dat ze meer gevoelens heeft voor mij... Ik weet niet zo goed hoe ik er mee om moet gaan. Mijn relatie is ook net uit en ik ben helemaal niet toe aan een nieuwe relatie. Ik vind het niet erg om met die eerste persoon een beetje te klooien maar die tweede persoon vindt dat echt verschrikkelijk dus dat moet dan half geheim gebeuren wat ook niet helemaal goed voelt en bovendien ben ik bang dat ik zijn gevoelens kwets omdat hij wel echt een relatie wilt denk ik en niet gewoon klooien en kijken waar het op uit komt zeg maar... Oja en bovendien ik heb nog maar 1 iemand gezoend in m'n hele leven dus stel dat hij mij nu zou zoenen zou ik echt bang zijn dat ik er helemaal niks van kan ofz en dat zou echt beschamend zijn... Oke dit was het wel zoon beetje. Iemand tips?

16 jaar
3 jaren geleden

3 Reacties

  • Wow wat een situatie ikzelf voel er niets voor om te klooien, heb maar 1 x kort gezoend. Zelfs dat vind ik iets persoonlijks. Men vader zegt dat er zovele kapotte relaties zijn ook kapotte huwelijken omdat ze toen ze jonger waren steeds maar stonden te fladderen van de ene naar de andere. En dan moeten ze zich aan een enkele persoon koppelen, eerst gaat dat goed maar na een tijd, een jaar of twee, begin dat tegen te werken omdat ze het zo gewoon waren van de ene na de andere te hebben. Dan bedriegen ze hun partner en ja ... Alles kapot. Ergens begrijp ik dat zeker. Zeg nu zelf dat klinkt toch logisch?
    Dus neen niet staan klooien, wat voor indruk wil je aan andren geven? Hey, ik ben een 'gemakkelijle' meid!!! Neen meisie, gewoon uit respect naar die vriendin doe je niets met die jongen! Ga eerst met jouw vriendin praten, zorg dat het duidelijk wordt wat ze wilt, wat ze voelt, weet eerst waar je staat in die situatie. Als je misschien het verkeerd hebt begrepen, kan ze het misschien goed vinden dat je iets met die jongen zou hebben. Maar ja, eerst moet je weten wat ze denkt/voelt Tenzij je haar kwijt wilt als vriendin en ze voelt echt iets voor jou, ga dan maar staan klooien. Je hebt de keuze.

    Ik vind daar niets aan, zo kijk ik niet naar een meisje. Ze is geen object. Maar veel jongens zien naar meisjes op deze manier. Ik alleszins niet! Ik geloof men vader, mijn ouders lachen nog steeds samen, doen nog van alles samen en zitten niet elke dag van hun leven hun tijd te verdoen van naar de tv te kijken. Stomme programmas trouwens. Ik heb er niks aan. Niemand eigenlijk.
    Ik ben zo verveeld door dat woord klooien en wat het betekent dat ik vele fouten heb getypt en mocht corrigeren!

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Klooien? Wat is dat? Bij mij is dat zoenen, voelen, intiem doen zonder relatie, bij mij is klooien alles behalve "het". Als dat onschuldig is zou ik het gewoon doen. Het is ook toch wel spannend en lekker

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Hi dat klinkt als een hoop gedoe, gewoon niet aan beginnen zou ik zeggen

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten