Skip to content
7 reacties
1962 weergaves

Gay vrienden

Hey Ik ben er nu een tijdje over uit dat ik homo ben. En mijn vrienden accepteren mij ook allemaal hoe ik ben. Maar ik heb geen gay vrienden en wil eigenlijk meer gay mensen ontmoeten maar weet niet waar of hoe. Iemand tips of ervaring. Is misschien een rare vraag.

16 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • @jongen 22 echt dankjewel om te reageren je uitleg helpt mij echt.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, Door jouw reacties heb ik het gevoel dat ik wat meer weet over hoe jij bent en daarom wil ik je nog wat zeggen. Nu heb jij je hetero vrienden die jou accepteren zoals je bent en dat is heel fijn. Maar ze zijn anders dan jij en je wil ergens bij horen waar jij het gevoel hebt dat jij daar thuis bent.

    Op school weten alleen je vrienden het en verder niemand (denk jij). Zou je het erg vinden als ze het op school wisten? Zoals ik al eerder zei, er zijn er veel meer zoals jij en ze zoeken allemaal een vriend. Ik denk dat jij het liefst een vriend hebt die misschien iets ouder is en jou leiding geeft. Die zijn er, maar ze moeten je wel weten te vinden.

    Je kan heel subtiel laten weten dat jij op jongens valt. Bijvoorbeeld door een regenboog armbandje te dragen.
    Een ringetje of zo iets in je rechter oor in plaats van links schijnt ook een signaal te zijn, maar dat moet je dan natuurlijk wel weten. (Kijk eens of je een jongen ziet met iets in zijn rechter oor).
    Soms vragen jongens aan elkaar of ze een vriendin hebben. Jij kan dan gewoon nee zeggen, maar je kan ook zeggen dat je niet op meisjes valt. Soms vraagt een jongen dat in de hoop dat die ander zegt dat hij op jongens valt. Jij kan ook die vraag stellen. Bijvoorbeeld aan een jongen die jij wel leuk vindt en die wat apart, bijvoorbeeld vaak alleen is.

    Uiteindelijk vind jij wel een vriend en dan komt het vraagstuk van de seks. Jij hebt natuurlijk naar die filmpjes zitten kijken en aan de ene kant vond jij dat heel spannend maar misschien ook wel een beetje eng. Niet alles wat je ziet moet, denk daar aan!
    Anale seks kan er heel heftig uitzien en persoonlijk vraag ik mij wel eens af of er nooit wat kapot gaat en of het nu echt wel leuk is voor degene die genomen wordt, maar het schijnt heel spannend te zijn.
    Uiteindelijk zal je op dat punt komen. Omdat jij het wilt of omdat die ander het wil. Doe het alleen als jij daar klaar voor bent en laat je nergens toe dwingen. Iemand die je wil dwingen is geen echte vriend en daar moet je hard van weglopen. Informeer je. Op de website sense.info/nl/ kun je allerlei informatie vinden.

    Het is niet echt leuk om te ontdekken dat je homo bent en ook niet altijd gemakkelijk. Je voelt je alleen en soms eenzaam. Maar, als je eenmaal vrienden hebt gevonden dan zul je ontdekken dat er vriendschap, liefde en solidariteit is.

    Ik denk dat jij een hele aardige jongen bent en ik wens je veel geluk. Jij vindt je weg wel!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 22 Wow Danku zal het allemaal onthouden. Op school weten enkel mijn vrienden het en niemand anders.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, Je wilt graag contact met jongens die net zo zijn als jou. De website jongenout.nl die hier boven al genoemd werd is een goede mogelijkheid want je weet zeker dat de leeftijd die genoemd wordt klopt. Ze organiseren ook meetings waarbij je elkaar kunt ontmoeten. Andere soortgelijke websites ken ik eigenlijk niet.
    Zoals andere j22 al zei op je andere topic, je moet als onervaren jongen van jouw leeftijd oppassen voor oudere mannen die jou als een lekker snoepje zien. Het enige wat ze willen is seks en jij moet dan het vrouwtje spelen.
    Er was hier een jongen van jouw leeftijd die contact zocht met iemand die vijftien jaar ouder was. Hij wilde de ervaring. Die heeft hij gekregen en na de tweede keer begreep hij dat het alleen maar om de seks ging. Er was geen vriendschap en geen liefde. Toen is hij in een diepe put gevallen. Bespaar jezelf dat en kijk uit.

    Het mooiste is natuurlijk om gewoon in je omgeving iemand te ontmoeten. Weten ze op school dat jij homo bent? Van elke honderd mannen en jongens zijn er minstens een stuk of vijf die zo zijn en nog wel vijf die best wat willen met een jongen. Je bent dus echt niet de enige. Je bent al lang homo jongens tegen gekomen zonder dat je dat in de gaten had. Jongens zoals jij die ook op zoek zijn naar vriendschap.

    J21 wil meer van jou weten. De vraag is waarom wil hij dat? Jij vraagt niet waarom maar wat hij wil weten. Heb je belangstelling?
    Sommige homo jongens zoeken een vriend die een soort oudere broer voor ze kan zijn waarbij ze zich veilig en geborgen voelen. Anderen willen graag zo'n oudere broer zijn voor een wat jongere vriend. Weet jij wat jij wilt?
    Wat J21 wil weet je niet, of hij echt 21 is weet je niet, net zo min als je weet of ik 22 ben.

    Het beste lijkt mij dat jij in jouw omgeving, op school, bij je sportclub, onder je buurtvrienden, bij het uitgaan, een vriend vindt van je eigen leeftijd waarmee jij samen de homoliefde en de homowereld kan ontdekken. Dat is echt het leukste en het spannendste.
    Sommige ouderen dringen zich op als coach om jou in te wijden. Trap daar niet in, meestal willen ze gewoon seks en meer niet. Je hoeft echt niet ingewijd of gecoacht te worden. Dat hoeven jongens die op meisjes vallen ook niet!

    Ik wens je veel succes, veel echte vriendschap en veel liefde. Dat komt zeker!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 21 wat wil je weten dan?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @16j jongen topic mag ik wat meer weten over jou

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Het COC heeft jongeren bijeenkomsten in diverse steden. Even googelen. Als je gay ben is het niet fijn om altijd tussen heteros te zitten. Een leuke gay vriendenclub is heel fijn en belangrijk. Ook is het veel fijner om met gelijkgestemde gayvrienden op vakantie te gaan. Succes!

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten