Skip to content
6 reacties
3747 weergaves

Bff laat zich vaker naakt zien; wil ze meer??

Hoi, ik ben 17 en heb al 9 jaar de beste vriend schap met mn aller beste vriendin van 16. We weten echt alles van elkaar. We hebben elkaar ook al wel enkele keren bloot gezien, per ongeluk, maar we vonden dat nooit een probleem. Ze is wel een heel mooi en lief meisje, maar we hebben altijd gezegd dat we " beste vrienden" zijn. Maar mn vriendinnetje doet sinds ze 14 is best wel vreemd en ze staart vaak naar me... Je weet wel hoe meisjes dat doen. We logeren al jaren bij elkaar, samen in bed, maar sinds ze 14 werd, is ze lijkt het wel "erg geinteresseerd", ze ligt dicht tegen me aan, enzo. En nu ze 16 is heeft ze speciaal voor mij een grote bos schaamhaar heeft laten groeien, ze weet namelijk dat ik een meisje het liefst met een behaarde poes zie...
Volgens mij heeft ze echt wel in de gaten dat ik haar echt flink behaarde poes echt wel heel aantrekkelijk vind! Ze doet het denk ik gewoon omdat ze denk ik meer wil dan we altijd hadden...Wat denken jullie?? Steeds aan me zitten, speciaal een harige poes voor mij??Per ongeluk zich bloot laten zien?? Wat zal ik doen?? Als ik nou eens een reactie geef? Want als ik na denk...Waarom kan mn vriendin eigenlijk niet mn lover worden?? Of zit ik er naast?? Hoe kan ik haar duidelijk maken dat ik eigenlijk (al lang) ook
echt wel wat voor dr voel...Ik denk dat ik er wel van uit kan gaan dat zij echt wel meer wil...
Best lastig, wat denken jullie?? Een 17 jarige jongen die t even niet meer weet ...Ze is ook zooo
leuk!! Help!!

17 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Beste mensen!:Bedankt voor jullie hulp, ik moest het echt even van andere meisjes horen. Nou, pas geleden heb ik haar deze topic laten lezen en ze zei gelijk dat het helemaal klopte! En ze dat als ik haar nu kon zeggen dat ik haar duidelijk stiekem even graag als vriendin wilde, dat had ze echt wel het volle recht om eindelijk eens door mij verwend te worden zoals een vriendje dat ook moet doen, en elke dag zei ze ha ha! Ik had het nog niet gezegd of ze sleurde me mee naar m'n kamer.
    Ze werd ineens echt helemaal wild en ze begon haar kleren uit te trekken! Ja jij ook hoor! Ik was nu compleet van haar..
    Ik moest nog wat uit trekken, zei stond al in d r slipje ha ha!
    Ze zei als laatste voor ze me besprong net wat de meisjes hier al zeiden: Je weet toch wel dat niet ieder meisje dus haar kut voor een jongen helemaal behaard laat groeien?? Nou liefje?
    Is m'n poes zo dan wat je wilt?? Nou, ze trapte Dr slipje uit
    en wees naar Dr poes. Ik wist niet dat ze al zo lang er mee bezig was, maar m'n reactie vond al goed genoeg. Zo! Ja dat vind ik heel erg opwindend en geil bij je staan! Dus ze vond me al die tijd al zoo leuk dat ze expres een hele grote zwarte bos schaamhaar heel lang al liet groeien ...Voor mij!! Nou, dat was wel heel bijzonder zeg, yoooo! En nu haalt ze duidelijk de verloren tijd in ha ha! En nu laat ze pas echt zien wat ik voor Dr cbeteken...Heel veel als jullie al schreven. Elke dag wil ze met naar bed, het liefst meerdere keren. T is wel duidelijk dat een meisje dus nog nooit zoo gek op me is! Dus nu zijn we toch een stelletje geworden. En ze vind het wel makkelijk merk en k om een harige poes te hebben, lekker makkelijk toch zegt ze vaak. Is dus Echt vet ok voor allebei ha ha! Zeg mega super bedankt allemaal hoor! Anders waren nog vrienden...
    En jongen hierboven?? Bah? Een behaarde kut? Gast, jij hebt echt Geen idee hoe dat bij een meisje overkomt he? Een meisje van 16 Zonder schaamhaar vind ik pas dubieus, maar voor ieder zijn smaak hoor, je k ga zeker voor volle bos.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Een behaarde poes, bah haha

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, hoe staat herverkiezing nu voor, is er iets gelopen tussen jullie of dansen jullie nog steeds om elkaar heen? Laat even wat horen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Idd. heeft ze kennelijk veel voor je over en is duidelijk smoorverliefd op je. Als ze dicht tegen je aan ligt, krijg jij dan geen stijve want dat lijkt me logisch als jij ook van haar houdt. Praten jullie daar nooit over want dat zal ze best voelen en is ze nog nooit aan jouw (ook behaarde) lul gekomen en jij ook niet aan haar behaarde poes? M.a.w. nog nooit gevingerd of door haar afgetrokken? Gezien jullie leeftijd lijkt me dat toch wel en anders zit ze daar waarschijnlijk hartstochtelijk op te wachten!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Laat wel even weten hoe het ging. En ze is zeker smoorverliefd op je. Succes

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Heey, hey jongen van 17: je beste vriendin is al best lang zo verliefd op je als het maar kan!!
    Dat merk je toch zelf ook wel? Ze wist al lang van jou dat je dus valt op meisjes met een behaarde poes, ja toch? Ik vind het echt wel een hele duidelijke actie van het meisje om volgens mij speciaal voor jou een flinke bos schaamhaar te laten groeien...dat doet echt niet ieder meisje!!
    He, geef dr eens een compliment dat je het erg aantrekkelijk vind dat ze een poes met veel schaamhaar heeft: dat gaat ze echt super van je warderen hoor!! En voor de rest lijkt het mij heel duidelijk...Jullie zijn nooit " vrienden" geweest,
    ze is al jaren smoor verliefd op je, jij moet enkel aan haar duidelijk maken dat jij ook gek op dr bent. Opgelost!
    Ps. Als een meisje dr poes helemaal behaard voor je laat groeien is ze ECHT wel heel gek op je jongen van 17, niet elk meisje doet dat hoor!!
    Succes en veel verliefdheid he?! Xxx

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten