Skip to content
33 reacties
6850 weergaves

Jongen gaat naakt zwemmen

Ik ken een jongen bij mijn in de straat, hij is 12 jaar. Hij is een overbuurjongen. We kletsen af en toe wel eens als we elkaar tegenkomen. En ik zei dat ik nog een keer was wezen zwemmen in het meer bij ons in de buurt in het bos. Hij zei dat hij dat ook nog wilde doen maar dan naakt. Ik vond dat wel beetje raar maar hij vond dat wel een uitdaging. Ik vroeg of ik mee mocht om hem aan te moedigen. Dat vond ie ook wel een leuk idee. Dus ik was de volgende dag met hem mee gegaan naar het meertje. Ik vroeg of ie het echt wel wilde. Maar hij wilde het zeker. Echt stoer vond ik. Dus snel al zijn kleren uit en erin. Maar oei dat was kouder dan ie dacht haha. Maar ff doorbijten en hij kon het wel verdragen. Echt knap. Even later toch maar snel eruit. Zijn piemeltje was helemaal gekrompen, zo koud was het. Echt stoer van hem. Niet eens schaamte ofzo. Respect. Zouden jullie dir durven?

17 jaar
3 jaren geleden

33 Reacties

  • Ik zwem ook vaak bloot. Voor een normaal binnenbad moeten we 15 km. Wij hebben hier een sauna met zwembad, hottubs, bubbelbad en zo. Je mag zwemkleding aan maar je mag ook bloot, wat ik het liefst ben.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • J13, maak je absoluut geen zorgen. Waar mijne op jou leeftijd de 6cm net aantikte is dit inmiddels net niet de 20cm. De groei kan opeens heel snel gaan :). Ik zwem regelmatig ook naakt met een vriendin van me. Ja jullie lezen het goed “een” vriendin. Ik denk dat bij een goede vriendschap dat heel normaal is en zo denkt zij er ook over. Gezonde spanningen ontstaan ook wel eens, maar dat is dan ook niet zo erg lijkt me (en zij vind het leuk).

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Cool j21,
    Op wat voor soort plek doen jullie dat?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • ik zwem ook naakt met anderren jongens

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Wow, die jongen heeft echt lef! Super stoer vind ik!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat vorige was ik dus m19 met antwoord op jongen van 17.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn bedvriendje zit er inderdaad zelf helemaal niet meer mee jongen van 17. 12,5 cm zei hij toen we het voor het eerst deden. Ik heb nooit gemeten en vond het groot genoeg. Slap is hij wel klein, maar wat doe je er dan meer mee dan plassen?
    Eigenlijk alleen maar handig. Ik heb er in het begin mee gezeten dat mijn borsten klein bleven. Als ik nu vergelijk met vriendinnen heb ik daar alleen gemak van. Ik kan alles zonder bh, behalve intensief sporten dan.
    Dat bedvriendje vind ze eerlijk ook heerlijk.
    Ik noem hem bedvriendje omdat we niet alleen seks hebben. We maken er altijd een hele heerlijke avond van en worden samen zo wakker en als er tijd is ontbijten we samen.
    En dan heb ik weer dagen alleen voor mezelf. En hij ook. Ik heb het geweldig met hem en zijn (kleine vind hij zelf) piemel getroffen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @ m19, we zijn het eens over de psychologische hulp, dit zal inderdaad gaan over accepteren en niets meer, maar er zijn er die dit nodig hebben, helaas.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom zeg je dit meisje 17? Beetje raar.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Gadver

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • m16 ok dank je. Fijn om te horen dat je het niet raar vind.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • J13, maak je niet druk joh. Iedere piemel is anders :) ik zou het echt niet raar vinden als ik je piemeltje zag.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • En wat gaat die psychologische hulp dan oplossen jongen van 17? Die kunnen er ook alleen maar voor zorgen dat je begrijpt dat je het er mee moet doen. Begrijp het maar gelijk zelf dan loop je die enge dokters mis. Door je schaamhaar te trimmen en rondom de piemel nog wat korter lijkt hij wel wat langer. Dat doet mij bedvriendje op mijn aanraden. Dan lijkt hij onder de douche bij zijn sportvrienden wat groter. Voor hem belangrijker dan bij mij. Groot genoeg voor mij.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Voor alle mannen, je penis is zo groot als genetisch bepaald, je krijgt deze niet groter, niet door pillen of zalfjes, niet door er stevig aan te trekken, helaas door niets. Ik ben gemiddeld geschapen, zou ook graag wat groter hebben, maat moet mij daar ook mee tevreden zijn. Dat je bij klein er problemen mee hebt lost het probleem niet op, of je doet het ermee of je hebt psychologische hulp nodig, volgens mij is er geen tussenweg!!!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • M13 dat is helemaal niet erg. Jouw piemel zal vast nog groeien en door de manier waarop je kijkt ziet het er bij een ander altijd groter uit. Heb ik ook.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • M16. Ja ik weet dat ik een kind ben maar veel jongens van mijn leeftijd hebben al een grotere en ook al wat haar. Mijne ziet er nog uit als een jochie van 8 ofzo zeg maar. Dat vind ik echt erg.
    Ik bedoelde dat mijne ook heel klein is als het niet koud is dus ook als ik niet gezwommen heb.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • J13, je bent toch ook een kind? En wat bedoel je precies met: "mijne is het ook als het niet koud is helaas"?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • M16, Ja ik weet dat ie in koud water krimpt maar mijne is het ook als het niet koud is helaas. Ziet er echt nog kinds uit vind ik.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen ik 16 was ging ik met mijn 2 jaar jongere zus ook vaak naakt zwemmen in een meertje bij ons in de buurt. We vonden het in het begin allebei spannend waardoor ik weleens een stijve kreeg en mijn zus reageerde toen met zo hé, dat is een forse, mooi hoor. Ze had zelf al een vol bosje haartjes wat ik erg mooi vond en vind. We hebben dat wel 3 jaar achter elkaar gedaan, heerlijk, en zijn nu allebei naturist.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • J13, je hoeft je echt niet te schamen hoor, is heel normaal als ik nog klein is. Vooral in t koude water.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten