Skip to content
9 reacties
712 weergaves

Iemand online ontmoet

hey allemaal,
Ik heb een aantal weken terug iemand online ontmoet. We speelden samen call of duty en voor ik het wist kwamen we aan de praat en had ik mn snap aan hem gegeven. Hij komt uit Spanje en hij noemt me babe en hij is 17 jaar. Hij vraagt en appt me heel de dag door, hij vroeg laatst of we konden videobellen. Ik vind dit best wel spannend, mijn ouders weten niet van zijn bestaan af, en eerlijk heb ik ook niet echt de intentie om hem in het echt te willen ontmoeten. Hij is heel lief voor me, maar ik hoop dat hem geen valse hoop geef. Ik zeg ook lieve dingen terug waardoor ik het nu niet kan maken om te zeggen dat het nooit wat tussen ons gaat worden. Wat kan ik nu het beste doen? Heeft iemand hier ervaring mee?

18 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • Heyy, TS hier. Ik heb hem nog steeds op Snap. Ik ben hem meer aan het negeren. Totdat ik er op een gegeven moment klaar mee ben en hem overal van verwijder. Verder wil ik er niks mee te maken hebben. Ik denk dat ik hem dit weekend maar eens ga verwijderen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, hoe is het verder gegaan, verwijder die vent toch gewoon, geloof niets van zijn verhaal en intenties. Zoals j22 en 20 aangeven, wees voorzichtig!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • TS weer hier. Hij heeft mij terug toegevoegd en ik liet hem zijn verhaal doen en hij heeft gezegd dat het hem enorm spijt en hij dacht dat ik het niet zo erg zou vinden. Hij zal het voortaan niet meer doen zegt hij en hij heeft enorme spijt en hij wilt mij zo graag een keer bellen of in het echt zien. maar hij snap het niet, ik heb hem duidelijk gemaakt dat we elkaar nooit gaan ontmoeten en dat hij iemand anders moet zoeken maar nu heb ik spijt dat ik hem weer heb toegevoegd, wat moet ik nou? Negeren? Blokkeren?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. Ik heb hem verwijderd... Hij stuurde een filmpje door naar mij terwijl hij aan het aftrekken was en vroeg of ik ook zo geil was... Ik schrok ervan en heb hem meteen verwijderd, mijn ouders kijken regelmatig mee op mijn telefoon en als hun dat hadden gezien dan had ik heel wat uit te leggen. Ik heb hem meteen verwijderd. Ergens wel spijt van dat ik niet gewoon tegen hem heb gezegd dat ik het niet wilde hebben, maar het was gewoon automatisme. Ik neem aan dat je niet zomaar dit soort dingen naar vreemden gaat sturen. Het is even kut voor hem, maar hij zal er wel overeen komen hoop ik. Was een goeie les voor mij, niet zomaar meer m'n snap geven. Ik ga zo via de chat van het spel de waarheid zeggen, gaat hij moeilijk doen verwijder ik hem.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Idd jongen22, zo ben ik er ooit bijna in getuind met een bloedmooie Sloveense meid. O wat was ze verliefd op me. Ik was de liefde van haar leven etc etc. Ze wou zo graag me echt ontmoeten. Alleen had ze nu even niet het geld voor de tickets en of ik 300 euro wou overmaken. Die moet gedacht hebben dat ik helemaal achterlijk was.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Sluit mij aan bij j20, kijk goed uit wat hij wil en werd niet te scheutig met privé informatie. Zorg dat je verifieerbare gegevens krijgt. Komt hij echt uit Spanje etc. Denk eraan, liefde maakt blind!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Wees eerlijk tegen hem, en ga hem helemaal niet ghosten dat is uitermate respectloos.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Kijk maar uit voor vriendschapsfraude. Vooral met buitenlanders. Waarom zoekt hij geen relatie met een Spaans meisje bij hem in de buurt? Gelijk kappen van zodra hij vraagt om een bedrag(je) over te maken. Wie weet met hoeveel vriendinnetjes hij momenteel bezig is op deze manier.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou je hebt verschillende opties
    - je bent eerlijk
    - je gaat zo door en houd hem aan het lijntje (lijkt me niet handig voor beide, jij zit ermee en hij blijft hoop houden)
    - je ghost hem (gewoon opeens verdwijnen, blokkeren, niet meer reageren). Is makkelijk voor jou want je hoeft de confrontatie niet aan te gaan, hij zal t even kut vinden maar komt er ook echt wel overheen. T is niet de meest nette optie maar beter dan optie twee. (Optie 1 is natuurlijk het netste)

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten