Skip to content
6 reacties
1827 weergaves

Als jullie naar een zwembad gaan kleden jullie dan om in een gezamenlijke ruimte voor jongens of apart?

Ik heb gehoord dat steeds meer jongens/ manen in de aparte hokjes gaan omkleden, dat vind ik eigenlijk best raar.

17 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik ga het liefst ook in de grote kleedkamers. altijd leuk om ook nog wat te zien. en als er moeders zijn dan hadden ze maar in de vrouwenkleedkamer moetn gaan.. tog?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ga twee maal per week zwemmen, en heb er op zich geen probleem mee om me in een gezamelijke kleedkamer om te kleden, maar bij ons zijn er alleen groepskleefkamers en individuele kleedkamers. Aangezien ik niet in groep kom, ga ik dus gewoon in de individuele.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Volgens mij zijn die kleedkamers er idd voor groepen. Waterpoloteams of zwemles enzo. Ik schaam me absoluut niet voor mijn naakte lichaam. Maar als ik naar een zwembad ga, ga ik wel gewoon in een hokje omkleden

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb 'het schapenhok' altijd als groepsruimte gezien, dus bv voor een zwemles ofzo. Kom ik alleen dan gebruik ik dus gewoon een hokje. Maar, op het strand ofzo, en als ik in zo'n groepsruimte me zou omkleden, dan zou ik écht niet gaan klooien met een handdoek ofzo. Gewoon, even naar de muur draaien, of als je je graag laat zien aan bv die moeders gewoon met je blote piemel naar ze toe, zo kleed je je om, en uiteraard droog je je ook goed af, ook je piemel en je zak, na het zwemmen. Het grootste deel van de tijd zitten je geslachtsdelen achter je handdoek, dus niemand die jouw klokkenspel ziet of zich eraan ergert. En, anderes kijken ze maar wél, ook goed.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat vertelde mijn vriend ook jongen 21. Doe vrouwen kunnen die peuters ook jongetjes toch meenemen naar de vrouwenkleedkamer. Tot 10 of 11 is dat geen probleem en daarboven moet je jezelf toch allang aan kunnen kleden. Komt trouwens ook voor dus ik denk maar een deel van de moeders dat doet. Mij vriend trok toen overigens gewoon zijn zwembroek uit en ik zou dat ook doen inplaats van klooien met handdoekje. Misschien begrijpen ze het dan gelijk. Verder als antwoord aan ts doen wij uit principe aan geen enkele verpreutsing mee.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • In mijn stedelijk zwembad zijn de hokjes echt super krap. Ik zwem al mijn hele leven elke dag en daardoor behoorlijk breed zodat ik er nauwelijks in pas en verder heb ik claustrofobie en ga ik er hyperventileren. Dus ga ik noodgedwongen in de mannenkleedkamers maar daar is dan weer het probleem dat daar vaak hangmoeders met peuters zijn en dan wordt het weer klooien met de handdoek. Het is een beetje kiezen tussen twee kwaden :-((

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten