Skip to content
9 reacties
1770 weergaves

Seks met een goede vriendin

We hebben al enkele jaren een leuke vriendengroep en gaan samen op stap, op vakantie en spreken vaak bij elkaar af.
Afgelopen weekend was er kermis in het dorp en dus ook daar waren wij aanwezig.
In die groep zit ook een leuke meid waar ik goede gesprekken mee kan voeren en ze was een goede steun voor me toen het vorig jaar met mijn vriendin uit raakte. En zo ook afgelopen weekend.
Na de nodige alcohol liepen we samen naar huis en onderweg ging het ergens mis. We begonnen te zoenen en voordat ik het wist zat ik met mijn handen onder haar shirt, waarna zij op het idee kwam om me af te trekken. Ik heb wel in haar broekje gezeten, maar haar niet gevingerd. Alleen wat gevoeld en gestreeld.
Het is nu een dag of 4 geleden en ik weet wat ik hier verder mee moet doen. Had ik verder moeten gaan? Is dit fout? Kan ik haar nog onder ogen komen?

19 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • Wat meisje 20 al zegt en het is nu duidelijk dat je haar wat teleurgesteld hebt. Dat kun je goed maken en het is nu duidelijk dat jullie beiden verder willen. Mijn tips : het gaat beter op een comfortabele plaats waar je niet wordt gestoord en als je allebei alles uit doet. Je wist wat je moest doen alleen je deed het niet.
    Dus nu wel doen en dan wijst de weg zich vanzelf.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Sorry ts, ik was een beetje voorbarig met mijn vorige reactie. Goed dat jullie je er allebei niet voor schamen. Het maakt ook wel duidelijk wat jullie eigenlijk willen. Is het de angst dat de vriendschap voorbij is als jullie iets beginnen en het mislukt? Dat is inderdaad een risico al zitten mijn ex en ik gewoon in dezelfde vriendengroep. En de andere kant: krijgen jullie er geen spijt van als jullie met die gevoelens voor elkaar niets doen? Ik zou zeggen ga ervoor.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben wel benieuwd of ts nog wat met de adviezen van ons dames gaat doen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier.
    Afgelopen avond zijn we met enkele mensen naar de stad gegaan en op weg naar huis hebben we het laatste stuk samen gefietst.
    We zijn er allebei niet over begonnen, totdat ze me vroeg of ik haar naar huis wilde brengen. Op haar oprit ben ik er toch over begonnen en het bleek dat zij had gewild dat ik wat verder bij haar was gegaan.
    Op een of andere manier zien we elkaar wel zitten, maar eigenlijk weten we allebei ook niet hoe en of we samen verder willen.
    Wel nog gezoend en afgesproken om zondag samen iets te gaan doen.
    Dus gelukkig geen schaamte, verwijten of ruzie en wie weet wat er zondag uit voort komt.

    Dank jullie wel voor jullie advies!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja je kunt haar nog onder ogen komen, maar kijk daar eens diep en ondeugend in en zo snel mogelijk. Nee je deed niets fout, teminste als jullie geen ander hebben. Nee, je had niet verder MOETEN gaan, maar als ik het was zou je me wel een beetje zijn tegengevallen. Het is wat meisje 20 zegt. Sluit het af als leuk incident of ga verder waar je was gebleven. Alcohol neemt alleen remmingen weg geef daar niet de schuld aan.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, dit heb ik vorig jaar met een vriend meegemaakt, nu was er bij ons maar een beetje alcohol in het spel, bij ons was het dus zeer bewust. Hij heeft een relatie, ik niet, maar we zijn sindsdien meerdere keren intiem met elkaar geweest waar we beide intens van hebben genoten. Voor ons is het een verrijking van ons leven en geeft diepgang in onze vriendschap, echt speciaal!

    Zie het bij jullie als genegenheid tot elkaar en wellicht komt er meer, gewoon het gesprek met elkaar aangaan, willen jullie geen relatie, maar toch van elkaar genieten, ga dan voor FWB, een aanrader! Overigens is de partner van mijn maat niet op de hoogte van onze speciale vriendschap! Succes

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Dit smaakt naar meer. Tijd voor een fwb relatie. Nu geen gepieker maar actie!!

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Het ging mis schrijf je? Of ging het misschien juist goed? Hoeveel alcohol het was weet ik niet, maar jullie hebben allebei dingen bij elkaar gedaan en zo te lezen niet erg geprotesteerd. Dus er is geen enkele reden waarom je elkaar niet meer onder ogen zou kunnen komen. Je schrijft niet of je het fijn gevonden hebt en of je nog wel meer met haar zou willen doen. Als er niet meer is kunnen jullie het samen afdoen als een leuk incident, maar misschien was het wel het begin van iets veel mooiers. Misschien moet je dat wel samen met haar uit gaan vinden.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Jullie waren met zijn tweeen, wat gebeurd is is gebeurd. Waarschijnlijk heeft zij dezelfde twijfels. Misschien 'gewoon' even met elkaar bespreken. Je wil niet dat zoiets tussen jullie in blijft staan lijkt me.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten