Skip to content
3 reacties
687 weergaves

Kut gevoel

Dit is beetje lang verhaal maar moest het gewoon even kwijt ik hier komt het

Een tijdje geleden vertelde ik aan mijn beste vriendin (D) dat ik een crush had dus wij daar elke dag over appen en bellen een tijdje later vertelt zei ook dat zei een crush (H) heeft dus wij daar weer over appen en bellen ik had zelfs de bijnaam bedacht (boom i know het is dom maar dat boeit niet) twee weken geleden verteld ze het ook aan een ander vriendin (A) van ons echt maanden na dat ze het mij vertelde die week was ik de hele week ziek A verteld D Dan ook haar crush en die zelfde dag vertellen ze het ook aan mij dat A een crush heeft dus D en A appen nu veel vaker over D haar crush Dan ik en D en daar voelde ik me al kut over ze gebruikten zelfs de naam boom (ik had dus die naam bedacht) vandaag heeft H een relatie gekregen met iemand anders dan D toen ik thuis kwam gingen ik en D daar over appen eerst zei ze dat het goed ging maar later zei ze wel dat ze toch nog steeds verdrietig was ik app A dan en vraag wat heeft D met jou besproken en A stuur screenshots van haar gesprek met D en er staat letterlijk dit

D: help jij appte me zo van hoe gaat het en dan nu op eens appt (mijn naam) mij ook
A: moet ik stoppen met je appen
D: nee niet weg gaan

Ik ben niet jaloers ofzo maar vind het gwn heel kut dat D nu veel meer appt met A dan met mij en ook gwn die bijnaam gebruikt ik bedoel ik heb hem samen met D verzonnen maar dat is kennelijk niet meer belangrijk want A blijkt veel leuker te zij
Nou dit wou ik even kwijt please als iemand iets in de zelfde richting heeft meegemaakt geef tips of zeg iets

14 jaar
1 jaar geleden

3 Reacties

  • Is fff nie fijn.....
    Ik herinner mij ook zoiets, heb die gast toen gelaten wa best moeilijk was
    Voordeel was da k getroost ben door n andere vriendin en daarmee bespreek ik nu alles en heb haar ook per ongeluk es gezoend wa supertof was

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Rottig zo even balen en door

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Typisch iets waar een 14 jarige zich druk om maakt, laat die meiden lopen en leef je eigen leven.

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten