Skip to content
10 reacties
2171 weergaves

Erectie gekregen bij gewone vriendin, nu anders.

Ik heb een vriendin, waarmee ik niets seksueels heb, dus eigenlijk een van mijn vrienden. Dat willen we ook zo houden. Dus als ik iets met een meisje wil dan weet zij dat als een van de eersten en vindt dat leuk. Omgekeerd ook.
Pas gebeurde er iets geks. Ik kwam haar halen om naar de anderen te gaan en zij moest nog even een dikkere sweater aan, dus dunne uit en daar stond ze in haar bh. Voor ons niets geks, daar kan ik tegen. Hij scheen een beetje door en stond er leuk. Dat moet het geweest zijn, want ik heb nog nooit in mijn leven sneller een stijve gekregen. Was ook niet te verbergen.
Ze keek er heel raar naar en ik heb mij excuses gemaakt en zij zei dat het ook haar schuld was omdat hij een beetje te was.
En ik ben een gezonde jongen en daarmee was het afgedaan.
Toch doen we nu anders tegen elkaar. Zij lacht veel meer en is persoonlijker en ik krijg dat beeld niet weg en moet opletten dat ik niet naar haar borsten kijk. Daardoor had ik het bijna weer, maar gelukkig zag ze niets en zakte het.
Dat ze vaker om me lacht kan natuurlijk zijn omdat ze me uitlacht omdat ik die kleine niet onder controle heb, maar ik denk ook wel eens dat ze dat leuk vindt.
Ik begin haar nu steeds meer als vrouw te zien en denk dat dat omgekeerd ook is. Maar hoe kom ik daar achter of is het beter om dat tegen te houden?

20 jaar
3 maanden geleden

10 Reacties

  • TS, je schrijft dat jullie 'het' hebben gedaan. Bedoel je daarmee geneukt o.i.d. Ik heb een soortgelijke 'verhouding' (vriendschap dus eigenlijk) gehad met een voor mij 2 jaar jonger meisje. Ook ons overkwam het dat ik een harde stijve pik kreeg omdat zij een sexy doorkijkbloesje aanhad. Ze zag de bult in mijn broek en zei dat ze zelf hierdoor nat werd in haar kruis. Onze vriendschap is hierdoor hechter geworden en we bevredigen elkaar regelmatig, ook oraal (pijpen en beffen dus). Momenteel zijn we in het stadium gekomen om van elkaar te weten te komen of we echt van elkaar houden, wat zich wel zo liet aanzien en zijn er samen over eens dat we niet meer zonder elkaar kunnen en willen en dat we de vriendschap nu omzetten in samen verder willen en nu dus ook neuken. We vinden beiden ons lichaam nu ook erg mooi en opwindend en dat voelt heerlijk en geil tegelijk. Heerlijk dat het zo gegroeid is en we beiden dezelfde gevoelens en mening hebben. We denken er aan om binnenkort te gaan verloven. Misschien een beetje ouderwets, maar wij zien er naar uiit. Ik hoop voor jullie dat je relatie ook zo doorgroeit.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Ik ben de Ts van vorige maand en regeer pas nu.
    Nee we zijn niet echt een setje, maar het ook niet alleen om de seks. Want we waren al heel goede vrienden die andere dingen samen of in de groep deden. Dat doorkijk bhtje was niet expres, tenminste ze had niet verwacht dat ik daar zo opgewonden door zou raken. Ikzelf ook niet. Daar raakte zij weer opgewonden door. Wat voor soort relatie we nu hebben weet ik ook niet. We zoenen bijvoorbeeld ook veel. We gaan ook niet gelijk naar ons eigen huis als we het hebben gedaan. Dus meer dan FWB.
    We maken er ook helemaal geen geheim meer vàn voor gezamenlijke vrienden. Sommige vinden ons dus wel een stelletje. Ik ben wel verliefd, ik zou niet meer zonder haar kunnen, maar dat heb ik niet verteld. Ik hoop dat ik het zo goed kan doen dat zij dat ook krijgt. Moeilijk als ik er over nadenk. Heerlijk als ik niet nadenk. Raar dus.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • @J20 is er nog iets gebeurd?

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • en nu zijn jullie een setje?? of alleen voor de seks?

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • We hebben het er gisteren over gehad m18 en j21 ( jaha, stond er raar). Ja zij was ook opgewonden en had dat graag tegen me verteld, maar durfde niet. Ik verraadde dat maar durfde niet serieus te worden. Het moest er tegelijk uit.
    Ze had haar doorkijkbh weer aan, maar dat zag ik natuurlijk later bij haar thuis pas.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Jammer he , wij verraden niet zoveel als jij. Maar ik maak je wat wijzer. Lachen en een kleurtje krijgen verraadt toch wel vaak een beetje nat broekje.Horen we hoe de lunch is afgelopen?

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Mooi dat ze jou ook meer als een vrouw begint te zien!?!?

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Gewoonte maar ook angst dat de gewone vriendschap er onder lijdt. Maar dat ze voor mij aantrekkelijk is heeft mijn piemel wel duidelijk gemaakt en aan haar verraden. Eigenlijk maar goed. Ze heeft me vanmiddag voor de lunch uitgenodigd. Niet in de kantine maar waar we rustig met ons twee kunnen praten. Ik ben wel een beetje nerveus. FWB is toch voor als je niet verliefd bent? Ik ben bang dat ik dat al een beetje ben.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Verplaats je even in haar. Jij raakte al heel erg opgewonden door een doorschijnende BH. Zij zag ineens een kanjer in jouw broek komen. Dat zou ook wel eens gevolgen bij haar kunnen hebben. Vooral als ze weet dat die bolle broek door haar is gekomen. Misschien moeten jullie het eens over Friends With Beniifits hebben, als jullie die opwinding hebben. Eigenlijk zonde om er niets mee te doen.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Tja, omstandigheden veranderen nog wel eens. Maar waarom zou je niets meer willen van haar? Of is dat meer uit gewoonte.

    18 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten