Skip to content
0 reacties
78 weergaves

Moeilijke tijden , bi of toch niet ?

Heee x ,     Ik val op jongens en ben een pure hetero dat is ook wat ik het liefste wil zijn! , ik ben al 2 x gevraagd door een meisje maar ik moest er niet aan denken ik vond het maar vies! ( ik had het gevoel of ik lesbi's haatte ik weet ook niet waarom...) Maarja een paar maanden geleden werd ik opnieuw gevraagd door een meid ( een vriendin van meisjes uit mn klas ) Ik schrok er best wel van toen ze zei dat ze bi was maar ik zei der maar niks van dat ik het oh zo vies vond we kwamen steeds meer in contact en kregen veel meer en leukere gesprekken ze zei dat ze me wel leuk vond dus ik zei: ik jou ook wel... Op een gegeven moment zei ze we vinden elkaar leuk! waarom maken we van jou & mij geen wij ? We kregen wat ... ik heb het verteld aan een paar vriendinnen van mij & ook van haar , een paar maanden later had ik toch weer mn twijfels ze was wel lief enzo maar ik kon het gewoon niet  ik met een meisje samen was geen combi ! Toen het eenmaal uit was heb ik heel veel dingen gehoort 'roddels' die zij vertelde over mij tegen vriendinnen van me ik was er zo boos over ! Toch had ze allemaal redenen waardoor ze het gedaan had ze had het moeilijk en dat wist ik ... Maarja dat is nog geen reden om dingen over mij te verzinnen , een paar weekjes later was alles weer uitgepraat ik hield nog steeds van der en zij van mij we probeerde het opnieuw en hebben niemand iets verteld dat leek ons beter toch kwamen we steeds bij dezelfde conclusie uit we kunnen beter gewoon vrienden zijn , Nu hebben we allebei soortige nieuwe liefdes gehad maar ik mis der elke dag ! , ik weet niet waarom ik dit lange verhaal heb verteld maar ik weet t gewoon niet misschien was zij het enige meisje waar ik ooit op gevallen ben of er komen meer .. ik weet het gewoon niet, hoe kom ik er achter of ik bi ben ja of nee !?  xoxo

14 jaar
12 jaren geleden

0 Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten