Skip to content
18 reacties
217 weergaves

huiswerk.zoektocht naar jezelf

Huiswerk maken zegt IR,hij kan het zo mooi omschrijven,maar hij heeft gelijk,veel jongeren twijfelen hoe ze zijn,hetero,homo,bi,en twijfelen mag,soms moeilijk,soms spannend,soms verwarrend en soms zovan maar ik wil toch een gezin,gewoon leven,maar ergens wil iedereen toch zichzelf zijn en wie hij is,wie is ook bezig met een zoektocht naar zichzelf.?

18 jaar
12 jaren geleden

18 Reacties

  • Een zoektocht kan spannend zijn net als fantaseren.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • bewust of toch onbewust

    hetero en toch onbewust soms iets voelen voor een jongen, kan dit,of wie merkt dit soms bij zich zelf,een chemie,klik, zoektocht,had deze pagina nog nooit gelezen maar bladerde alles eens door, vond vooral de bijdrage van IR zeer positief.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • zoektocht

    Als hetero vraag ik me wel eens af wat is hetero eigenlijk. Ja,weet wel dat ik alleen verliefd op meiden wordt,echt waar, maar zou ik daarom nooit iets met een jongen willen,denk ik soms. wie denkt dit ook weleens,bewust of onbewust.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • geen vriendin

    verliefdheid heeft wel met sex te maken vind ik,met meisjes dan, met een jongen,geen ervaring,is anders,denk dat je vriend gelijk heeft als jullie het alle twee willen,doen,of niet,zou zelf niet willen maar gaat er om wat wil jij zelf.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • zoektocht

    ben hetero,maar vind m/m spank jongensachtig stoer,graag eens beleven.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • zoektocht

    Mijn kameraad vertelde dat hij weleens fantaseert over spank. Heb met hem wat clips bekeken en vond het eigenlijk ook wel spannend.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • geen vriendin

    Mijn vriend en ik alle twee hetero toch verneem ik aan hem dat hij best eens met mij wil expirimenteren,omdat hij vind dat sex niets met verliefdheid te maken hoeft te hebben,wie vind dit ook.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • voor IR

    Vind jouw antwoorden altijd zeer positief IR. Je geeft een goede en duidelijke mening waarbij je iedereen de vrijheid geeft om zelf na te denken en om zich zelf te zijn.Daarbij doe je het op een eigen persoonlijke manier waar in iedereen die dit leest toch zelf moet nadenken,dat is ook juist de bedoeling vind ik,hoop dan ook dat je nog een tijdje blijft reageren tot je echt 23 jaar bent,van mij mag je dus nog wel langer,23 mag nog,wacht dan tot je 24 bent,zijn meer jongeren die er net zo over denken als ik. groeten. nickname chip.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • huiswerk

    Begrijp dat je het een leuke jongen vond,nu neem contact weer met hem op.Bdsm niet veel verstand van maar las dat sommigen er een spel van maakten,met name oudere jongens die het een voortzetting vonden van cowboy en indiaantje spelen zoiets,ja ben ook weleens vastgebonden aan de totumpaal bij wijze van spreken,nadat ik gevangen was genomen door de indianen of de vijand.IR NIET STOPPEN NOG.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • natuur

    IR, dit was niet specifiek tegen jou, begrijp me goed heb of had het over de jongere lezers.Heb niets tegen het homozijn als je volwassen bent,maar bij twijfel vind ik dat je niet te snel een beslissing moet nemen,zovan zal wel homo of bi zijn,forceer niets,en laat alles rustig op je afkomen en ontdek zelf wie of wat je bent.Zit me toch niet helemaal lekker dat jij denkt dat ik op jou afgeef,lijkt misschien zo maar je gaf of geeft ook goede adviezen waar over nagedacht is.Heb wel respect voor jou en dit wou ik even kwijt,hoop toch dat je nog even door reageert. met vriendelijke groet.

    23 jaar
    12 jaren geleden
  • huiswerk

    uit de kast zonder probleem,reageren op leuke advertentie,afspraak,leuke jongen,goed gesprek in leuke bar,en dan ineens vertelt hij dat bdsm hem wel aantrekt,gewoon spontaan,opeens hoor ik mezelf sorry zeggen,opstaan en gelijk vertrekken met de trein terug.Ouders verbaasd want we hadden voor de telefoon heel leuke gesprekken gehad,ze waren blij voor me,heb ze de reden verteld,maar hun zijn ruimdenkend en schrikken niet zo gauw,als het maar veilig is. Hun zeggen wij bemoeien ons hier niet mee komt ook heb een heel fijne kerstkaart van hem gehad,leuke mails,hij zag het zitten met mij en ergens denk ik ook dat ik toch een klick met hem heb,ondanks.....wie herkent dit en geeft me raaf,IR misschien,zie ook mijn topic uit de kast is ook niet alles.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Natuur

    @J23 Je hebt wel vaker op mij gereageerd met woorden als: meeslepen, propageren, en nu zelfs met ophitsen.  Wat je niet kunt of wilt begrijpen is dat seksuele geaardheid van De Natuur meegkregen is. Dat kun je mensen nooit aanpraten of zo. Het valt je blijkbaar lastig dat te aanvaarden en de duscussies over geaardheid moeten wat jou betreft liefst niet gevoerd worden. Je verwart geaardheid met gedrag, met wat mensen soms doen. Gedrag waar mensen mee experimenteren op weg naar volwassenheid. Daar is niets mis mee, het hoort bij opgroeien.   Ook is het onmogelijk om iemands geaardheid te veranderen door therapie, gebed, hypnose, homeopathische druppels of pillen. Sommige gelovigen denken dat dat veranderen wel kan maar dat zijn verdwaalde geesten. Je kunt bidden tot je neervalt maar je bruine ogen worden nooit blauw, je rechtshandigheid verandert niet in linkshandigheid en je heteroseksualiteit verandert niet in homoseksualiteit (of omgekeerd).   N.b.: dit was mijn laatste bijdrage op dit forum, dit jaar wordt ik 23 en dus is het mooi geweest. Succes en ... wordt wie je bent! Ir.  

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • gelukkig

    Ga er vanuit dat je hetero bent,en laat je niet teveel mee slepen door te testen zovan wie ben je.Als je verliefd bent en kunt houden van een meisje ben je hetero,alleen teveel propaganderen kan invloed hebben op twijfels,jongeren die niet te stevig in hun schoenen staan,lijkt wel alsof bi een trent is van stoer zijn,af en toe surfend over deze site verbaas ik me soms over de gedachtengang van sommige jongens meestal,kijk met elkaar in discussie kan nuttig zijn,maar erger me aan het platvloerse zovan met wie jij dit,of wie heeft ervaring met dat,alsof alles om sex draait en relaties niet aan de orde zijn. Er is echt zoveel meer laat je niet meeslepen door....zal wel commentaar krijgen,maar denk na en wees je zelf en laat je niet ophitsen door iets waarvan jezelf denkt is dit het wel.?

    23 jaar
    12 jaren geleden
  • gelukkig met een label?

    Neen,dat denk ik ook niet,met je eens,ben nu ook gelukkig zonder label,maar je zegt kan soms lang duren,maakt ook niet uit,maar zijn denk ik ook wel jongens en meiden die graag een bevestiging zien.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • gelukkig met een label?

    @J17 Er zijn wetenschappelijke testmethoden. Het werkt met prikkels (beelden, geluid) en het meten van lichameljke reacties aan geslachtdelen en aan de hersen. Maar waarom zou je? Word je gelukkig met een wetenschappelijk label? Ik denk dat de weg naar geluk vanuit jezelf moet komen.
    Gwn door niet te bang te zijn voor je gevoelens en te ervaren wie en wat het best bij je hoort. Kan soms wel lang duren ;-) Ir.

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • onzin test

    Geloof er ook niet in IR maar leuk om te doen,maar ergens denk ik zou toch wel graag een test willen die geen onzin gaf maar een bevestiging,maar die zal er wel niet zijn.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • onzin tests

     @J17 Testjes die aan de hand van je voorkeur voor bepaalde consumptie-artikelen je seksuele voorkeur zouden vertellen zijn 100% NEP. 40% biseksueel zijn is ook (sorry) onzin. Je kunt niet een beetje bi of gedeeltelijk bi zijn. Biseksueel betekent juist dat je geen (blijvende) voorkeur hebt voor de ene of de ander sekse. Populair gesteld betekent het dat je 50/50 voelt. Als biseksueel val je op de persoon en niet primair op de sekse. Sommige biseksuelen moeten tegelijk een relatie met een jongen en een meisje hebben om zich 'compleet' te voelen. Als je als jongen op meisjes valt maar soms ook wat voor een jongen voelt ben je gewoon heteroseksueel. Ir.  

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • test

    Heb weleens test gedaan op internet,kiezen uit keuze's o.a muzieksmaak,type auto,merk camera,wat je drinkt,kortom voor mij geen bevestiging dat ik 40 procent bi was.

    17 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten