Skip to content
14 reacties
337 weergaves

is mijn vriend bi of homo of hetro?

Hoe herken je simpel weg of een goede vriend bi/homo is. en of hij dat voor jou voelt?. dus dat hij meer wilt dan alleen maar vrienden zijn... bij een goede vriend heb ik dit idee namelijk....

23 jaar
11 jaren geleden

14 Reacties

  • is niet anders

    Ik ben zelf net uit de kast gekomen, ik ben biseksueel. Tot nu toe gaan al me vrienden er goed mee om. Ik begrijp als dat het lastig is als je vriend het is, vooral als hij wat met je wil. Maar accepteer hem gewoon voor wie hij is, en anders friend-zone je hem gewoon. klinkt lullig, maar ja, we moeten eerlijk blijven tegen elkaar... zeker als je vrienden bent. als je erachter wil komen moet je het vragen, maar doe dit alleen als jij en hij de waarheid aankunnen. Het is snel te zien als hij liegt. Als hij vraagt waarom, wees eerlijk maar wel op een zachte manier. Zeg gewoon: ik wou het weten, niet dat het een probleem zou zijn, maar ja als het niet zo is dan is het niet zo. Anders moet je wachten en hoor je het vanzelf wel... je kan die jongen nou eenmaal niet dwingen... hoop dat het nu opgelost is.

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • vragen

    goede vrienden kun je alles vragen en een goede vriend accepteer je zoals hij is.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • vriend

    hoi,ben je er al achter inmiddels.?

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • opgelost ?

    hoi,weet je nu inmiddels al wat je vriend is,homo.bi, of toch hetero.moet toch niet zo moeilijk zijn om dit te weten te komen.laat nog eens horen.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • moeilijk of niet

    is je vriend hetero,bi,homo, ja vragen is cru maar wel het eerlijkst,gewoon zeggen dat je iets aan hem merkt,en als hij toch bi of homo is,wat dan,? hoe denk je dan zelf hoe hier mee om te gaan.?

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • reactie wederom

    Ja dat idee heb ik dus ook. dat er om heen gedraaid wordt, en dat hij iets niet durft te vragen.. want mmet bijna geen enkele vriend heb ik momenteel zo close het contact.. maar nu is hij dagje weg en dan wordt er niet gereageerd, maar dat kan omdat het duitsland is. relatie met meisjes durf ik zo 123 niet te zeggen. zodra zondag avond, vrijdag avond, of door de week is dan weer wel. Ik houd jullie op de hoogte.

    23 jaar
    11 jaren geleden
  • reactie terug

    hoi, jullie gaan samen uit,zitten ergens aan een bar,geven elkaar berichten,zijn goeie vrienden,samen naar een verjaardag,heb het idee dat er ergens om heen gedraaid wordt,als ik in mijn vriendengroep zou merken dat er eentje gvoelens had tegen over iemand merk je dit toch?En je andere vrienden merken die dan niets,hoe reageert hij op meisjes,waar praten jullie over,zou toch eens tactisch vragen zovan hoe denk jij over relaties met jongens,niet zo rechtstreeks maar heb het gevoel dat hij wel wat wil vertellen alleen niet durft,hoor wel hoe het verloopt.succes,zou jij het erg vinden als hij bi was? of je andere vrienden.vind het allemaal wat onduidelijk.nogmaals niet te bang zijn om gewoon hem eens uit de tent te lokken maar wel als vriend.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • reactie

    Hallo Allemaal, ben weer even terug, om jullie op de hoogte te houden, gister zaten we in het cafe, we hebben gezellig gepraat, alleen moest ik tussendoor met auto ff andere kameraad op halen, daarna kreeg ik bericht dat hij weg ging moest werken vandaag, in bericht stond xo.. dus of dat al iets zegt. we eppen best wel vaak. vind ik tegenover ik met de meeste meisjes epp. en volgende week zijn we op een verjaardag, he ik gevraagd of hij mee zou rijden, gaf ie als anders denk het wel. wat denken jullie. is hij het wel of niet, of heeft hij wel gevoelens of geen gevoelens?.. ik watsapp zelfs meer dan met zijn zus.

    23 jaar
    11 jaren geleden
  • hetero of niet.

    wat zeggen je andere vrienden over hem,zou als ik alleen met hem was,gewoon vragen of gesprek aan gaan over bi ofzo,wat hij daar van vind,als hij vraagt waarom,zeg je ,puur nieuwsgierigheid.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • niet raar

    jongen 17,niet raar,nog tijd genoeg met meiden.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • vriend,hoe

    ben hetro maar ga nu toch nog liever met jongens om is dit dan ook gek of raar.merk wel dat er een jongen is die dit ook vind in ons vriendenkring.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • hoe

    Jullie zijn allemaal hetero en ineens merk jij voor jezelf dat hij meer aandacht aan jou besteed,als je dit zeker weet heeft dit misschien toch een reden,hoeft niet maar het kan,dan je zegt we zijn allemaal hetero,dus jij ook,als je voor jezelf denkt ,ik ben hetero en wil niets met hem zou ik afstand nemen of bepaalde dingen van hem negeren,dan hoe merk je dit er aan,hoe is hij tegen over meisjes,praat hij over meisjes,is hij verliefd op een bepaald meisje,gewoon opletten,en nogmaals vragen als jullie alleen zijn ,zovan wat vind je van bi of zo,maar als je denkt ,ik wil dit niet,gewoon negeren en je andere vrienden,valt die dan zijn gedrag niet op ineens,benieuwd,succes,bedankt dat je terug gereageerd hebt,elkaar advies geven is altijd goed.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • hoe

    als ik je zin citeer :" maar als er eentje bij was die homo of bi was zou je dit toch wel merken " hoe merk ik dat dan eraan?. wij zijn allemaal hetro maar vind het vreemd dat hij plots mij watsapp en de rest totaal niet. en zoveel contact had ik voorheen niet. dus vandaar. en het is moeilijk voor me hoe maak ik zoon contact

    23 jaar
    11 jaren geleden
  • vragen misschien.

    Het is een goede vriend van je,dus misschien gewoon vragen,moet kunnen of toch niet,dan waarom denk je dit,heb ook vrienden maar we weten alles van elkaar,zijn allemaal hetero,maar als er eentje bij was die homo of bi was zou je dit toch wel merken,mar je kunt ook tactisch zijn en eens vragen wat ind jij van homo's of bi,zo'n gesprek kan toch in gang worden gezet,succes,laat nog eens horen.

    18 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten