Skip to content
9 reacties
249 weergaves

hoe beleven jullie je gay zijn.?

Je bent gay en hoe ervaar je dit,positief,negatief,lastig,juist niet,en wat zijn jouw ervaringen,wat kom je tegen,wat beleef je,waar val je op,is uiterlijk belangrijk voor je en hoe zie je er zelf uit,alles welkom. Ben je stoer,of juist heel zacht,zelf fors gebouwd,heb een vriend,tikkie macho,waar ik niet altijd in mee ga,en moet zelf nog veel ontdekken.

17 jaar
11 jaren geleden

9 Reacties

  • Sinds ik uit de kast ben (nu twee jaar) is mijn leven echt weer tof. Voorheen werd ik ook veel gepest met homo zijn, maar nu het echt is helemaal niet meer. En ik heb nu vaak seks met andere jongens.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Gewoon proberen jongen 17,wij zijn ook dik en gay. Alleen wel uitkijken,niet iedereen is te vertrouwen.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Deze gezellige dikke gayboy is ook single en kijk wel eens tussen de zoekertjes en contactadvertenties,soms lijkt het me wel wat maar durf ik weer niet.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ben gay naar nog met weinig actie en beweging,geen vriend nog, ook geen andere vrienden,maar ben net uit de kast,en nog zoekende.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Sinds enkele weken weet ik dat ik gay ben,heb voor 2 week terug een heel aardige jongen ook 17 ontmoet,hij is net als ik fors gebouwd,we hebben nog niet veel ervaring,beetje begeleiding,tips zou handig zijn,vind hem super aardig,hij mij ook maar we moeten nog een invulling geven van wat we willen zo lichamelijk met elkaar,hoi.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Vind gay normaal,vond jongens altijd al spannender,dat gespierde,dat stoere trok mij meer dan het romantische gedoe.Heb een vriend die net als mij is,lekker breed,en stevig,echt een knaap,anaal hoeft niet voor ons,we zijn meer van het trekken samen,stoeien,bloot worstelen met nog 2 andere jongens,gay heeft meer variatie denk ik.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • Homo is inderdaad geen keus, ik maakte me eerst wat zorgen om uit de kast te komen, maar mijn ouders en broerjes nemen mij zoals ik ben en namen het goed op en dat was heel fijn. Zelfs mijn eeneiige tweelingbroer die gewoon hetero is en inmiddels een vriendin heeft. Ik kwam op mijn 16e uit de kast en ben inmiddels 18. Ik ben een tengere niet stoere jongen en ben maar 1.70 lang en ziet er ook jonger uit. Ik heb nog geen vaste relatie, maar ga al een tijdje om met een jongen die net als ik ook mager en niet echt stoer is van 17 jaar en dat gaat op zich wel aardig. Hij ziet er leuk uit en eigenlijk vind ik karakter belangrijker, maar we zien wel hoe het loopt en verder maak ik er geen probleem van, je bent nou eenmaal hoe je ben.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • Vind meiden heel leuk alleen ze doen me niets,keek altijd al liever naar jongens,en dat uitsloven voor meiden ligt me ook niet zo,geef mij maar kameraadschap en als een jongen verder wil,graag.Al heb ik nu een leuke stoere boy als vriend,waar mee ik hoop dat we samen heel veel kunnen genieten .

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • homo zijn is geen keus je woord er mee geboren. Het kan me niks schellen
    dat mensen vinden dat ik op jongens val als ik maar gelukig ben ik ben wie ik ben en wie ik wil zijn. Ik val op stoer en knap en een lekkeren middel matigen pik.

    17 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten