Skip to content
4 reacties
85 weergaves

vriendin geslagen door moeder

hey allemaal, ik heb jullie hulp hard nodig. Ik heb een heel lief vriendinetje en laatst waren we op haar kamer beetje aan het kletsen en we zoenden toen haar moeder opeens binnenkwam. Ze begon te schreeuwen tegen mn vriendin en liep och weer weg en even later kwam ze terug met een riem, die moeder zei dat ze haar blouse uit moest doen en omdraaien, ze heeft toen heel veel klappen op haar rug gekregen, zo erg dat het begon te bloeden. Ik bleef staan maar ik wilde het niet zien, toen ze klaar was met slaan kon ik nog steeds niet bewegen. mn vrienden zei dat ik maar beter kon gaan maar ik zei dat ze mee moest omdat dit echt niet kon. een paar dagen later zag ik dr weer en haar littekens zijn echt niet te geloven. Wat moet ik of zei of wij hier mee? Ze zegt dat ze er niet mee zit maar ik denk van wel. Help alsjeblieft.

18 jaar
10 jaren geleden

4 Reacties

  • Jeetje wat erg. Maar ik vind dit ook heel bijzonder. Want mishandeling van kinderen gebeurd meestal niet als er een \"buitenstaander\" bij is, tenminste zoals ik het meer heb gehoord. Vaak willen ouders niet dat de buitenwereld dit weet en daarom hoor je mishandelde kinderen er ook zelden over. Dat deze moeder dit doet in het bijzijn van een \"vriendin\" is naar mijn idee bijzonder. Maar dat betekent dus ook dat zij geen enkele schroom heeft en dat jouw vriendin waarschijnlijk veel en veel vaker wordt mishandeld. Je moet dit echt ergens aankaarten zoals hierboven al is genoemd!!! Heel veel sterkte ermee.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Mij God wat moet dit naar voor jullie zijn geweest. Dit is echt heel ernstig en dit is mishandeling. Hier word ik wel even stil van. Mijn advies is om contact op te nemen met de politie vanwege mishandeling. Ook de 2 posts onder je geven goede adviezen. Praat erover met je beste vriendinnen en bel de kindertelefoon. Dit is niet ter vervanging van een aangifte bij de politie. Wat je ook kunt doen is naar de rector stappen en daar je verhaal doen. Als ze haar littekens ziet zal ook deze man 1 ding zeggen en dat is aangifte doen. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar dit is echt heel erg fout. Je bent 18 en dus meerderjarig. Dit kan in je voordeel werken omdat je dan niet bij de kinderrechter terecht komt, maar bij een echt arrondissement. En ja, daar zit ze echt wel heel erg mee en als ze dit ontkent kan er ook sprake zijn van angst voor haar moeder want als ze dit verteld dan ..oei.. Je zult even over een drempel moeten en ik wens je heel erg veel sterkte toe.

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • bel de kindertelefoon sorry hoor maar dit is echt NIET normaal.
    Jullie moeten hier echt met iemand (het beste is met iemand die er verstand van heeft zoals iemand van de kindertelefoon) over praten. Ze kan hier haar hele leven trauma`s aan over houden.
    Doe er alsjeblieft iets mee.
    Mishandeling gun je niemand zelfs je grootste vijand niet.
    Hopelijk stopt het.
    Suc6

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • vertel het tegen je ouders, of iemand op school die je goed vertrouwt. Het is niet goed dat je vriendin geslagen wordt! De docenten op school hebben zwijgpicht. Ze kunnen dan dus met jou praten, en als jij en je vriendin het goedvinden kunnnen jullie samen verder praten. Dan kan er iets aan gedaan worden. Houd het niet voor je, zo stopt het nooit!

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten