Skip to content
16 reacties
973 weergaves

meisjeskleren

hallo, ik ben een jongen van 15 die 100% hetero is (en ja ik ben dat zeker) en zoals een een paar andere hier draag ik graag meisjes/vrouwekledij. En juist dat is mijn vraag: ik wil ermee verdergaan... nu draag ik soms als ik alleen thuis ben ondergoed van mijn stiefzus of kleren van mijn stiefzus of eens een string van mijn stiefmoeder maar ik wil meer. alleen ben ik bang dat mijn stiefmoeder het gaat merken als ik een string van haar draag tijdens de dag want die string is dan weg uit de kast dus wat kan ik doen? extra vrouwenkledij kopen is geen optie want dat merken ze en hun ondergoed dragen gaat ook al niet. en mijn 2de "probleem" is dat ik mijn nagels wil lakken en make-up op wil maar dat zien ze en dat wil ik niet.. wat doe ik het beste ?en hoe kan ik er verder in gaan?

15 jaar
9 jaren geleden

16 Reacties

  • Als ik en mijn tweelingzusje alleen thuis zijn gaan we naar onze kamer en dan doe ik haar kleding aan zoals ondergoed, panty's, een kleedje, topje, rokje, badpakjes en ballerina schoenen en doe ze make-up en nagellak bij mij op

    10 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik en mijn zusje thuis zijn gaan we naar haar kamer en doe ik de kledij van mijn zusje aan zoals ondergoed, panty`s, badpakjes, Turnpakjes, rokjes, topjes, t-shirt, jurkjes, shortjes en ook haar ballerina schoenen en doet ze make-up en nagellak bij mij op

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • J 22, mijn vriend draagt mijn pantys ook, en ik heb een aantal voor hem gekocht.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb datzelfde, maar dan met panty`s.
    Tip: koop wat in een andere plaats bij een grote winkel, bv de Hema, daar kijkt niemand van op, zeker niet als je zoals ik alleen maar panty`s koop, bij ondergoed misschien wel

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn vriendje heeft het namelijk het zelfde met meiden kleertjes, mijn ouders zijn vaak weg en als hij bij mijn kom, dan kleed hij zich in mijn kleiding!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik bn een meisje en doe graag mee aan jongensactiviteiten vb. Voetbal , computerspelletjes ... Ik draag ook niet echt meisjeskleren maar bn wel hetro en dit is wie ik ben en moet er trots op zijn want wie heeft gezegd dat voetbal alleen voor jongens is en wie zegt er dat make up alleen voor meisjes is . Ik ben zeker dat het geen enkel probleem is om te dragen wat je aan wilt doen en om te doen wat je graag doet zolang jij je maar goed in je vel voelt .

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik had ook al tijden die drang en kon die niet meer onderdrukken. Toen ik een weekend alleen thuis was, heb ik verschillende kleren van haar aangetrokken. Gaatjes had ik net in mijn oren. grote oorbellen van haar ingedaan. Ik raakte er helemaal opgewonden van. Inmiddels woon ik op kamers, maar heb zelf wat kleding aangeschaft. In Amsterdam kijken ze niet zo snel op in een winkel. Lekker thuis stiekem een maillot aan met rokje er over. Ook heerlijk is een tuinbroek, laatst nog aangehad tijdens een date. Je moet gewoon durven anders te zijn.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Hay daar. Ik ben ook 15 en zit met presies het zelfde probleem ik heb alleen het lef nog niet om meisje kleren te kopen maarr als je het koopt zou ik kijken mis heb je een schuurtje waar het in een hoekje kan of een zodertje of keldertje anders zoek een andere plek waar het kan ik noem maar irts geks een bom hut in het bos ofzo

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • je kunt ook meisjeskleren kopen via kapaza, zoek dan bijvoorbeeld in de stad of dorp naast waar je zelf woont, zorg dat je weet wie de persoon is zodat ze je niet kent. maar blijf vooral zoveel mogelijk van de kleren van je stiefmoeder of stiefzus af, dat is echt gevaarlijk als ze het te weten komen, en geloof me het komt uit. en een verstopplaats moet niet per se in je eigen kamer zijn?

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ehmmm om heel eerlijk te zijn vind ik het wel een beetje raar, maar goed ieder zijn meug, en aan mij zal ook wel wat mankeren :)
    Wel lullig dat je zo weinig privacy hebt, ik zou het voorlopig even bij een slipje houden die je wel makkelijk kunt verstoppen. In een sokkenbolletje ofzo, wees creatief. Doe liever niet de kleren van je moeder of zus gebruiken, vroeg of laat valt dat toch op.
    En als je dan een keer een dag alleen thuis bent kun je los gaan : Koop dan voor een paar euro meisjeskleren bij een kringloopwinkel die je desnoods weg kan gooien na gebruik als je echt geen verstopplekje weet. En pas op met nagellak : dat verwijder je niet zo makkelijk zonder aceton en dat ruik je heel goed.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Toch weetik het niet hoor .. De verkoopsters en verkopers in de winkels hier zien mij hier vaak en om plots helemaal een half uur alleen met de tezin achter meisjeskledij te gaan is ook wel raar want mijn ouders gaan zich afvragen waar ik naartoe ga en zoveel smoesjes heb ik niet want veel weggaan doe ik niet .. En over dat verstoppen toch blijft het moeilijk .. Ik heb wel een eigen kamer maar de plaatsen warik iets kan leggen is heel beperkt en mij stiefmoeder wil altijd alles opruimen dus zit ze elke week wel 10 keer in mijn kasten .. Dus heb nog altijd geen oplossing .. Oke een vrouwenslipje kan ik waarschijnlijk wel nog kopen (als ik ooit naar een winkel graak )en dan kan je nog verstoppen maar waar moet ik dan een rokje een kleedje en een broek nog verstoppen ? En als ik lippenstift en nagellak wil aandoen ? Hoe doe ik dat ongemerkt ? Soms ben ik wel alleen thuis voor een hele dag en avond maar dan nog ..

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Wij als mensen denken altijd dat als we iets ''merkwaardigs'' doen, iedereen dit zal opvallen. Het tegendeel is echter waar. Het boeit echt niemand wat jij koopt. Iedereen is vooral met zichzelf en zijn eigen aankopen bezig. En als ze je dan al meisjeskleding zien kopen, denken ze misschien dat je het voor je vriendin haalt. Of zo. Het is net als met maandverband kopen: genoeg mannen doen het, maar schamen zich er rot voor. Maar who cares? Echt niemand hoor. Zo veel mensen kopen kleding als cadeau voor een ander. Als je bang bent dat het opvalt met passen, verzamel je ook wat mannenkleding.

    Waar je dat verstopt? Ik weet niet hoe je leeft, maar ik neem aan dat je toch wel een eigen kamer hebt en dat je plekken hebt waar niet iedereen doorheen zit te rommelen? Je vindt vast wel een plekje. :) Komt goed hoor! Vooral lekker genieten.

    Veel plezier met shoppen. :)

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Maar hoe slim aanpakken als ik nergens spullen kan kopen en ik kan het moeilijk aan vriendinnen vragen .. Kopen zou misschien wzl nog lukken maar ik welke winkel kan ik typische meisjeskledij vinden zonder dat ze raar kijken naar me of zonder dat andere mensen dat mij zien kopen .. En ook waar verstop ik dat dan ..

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Dan ben je waarschijnlijk een travestiet: iemand die zich graag als het andere geslacht verkleed zonder zich dat geslacht te voelen. Dat komt veel voor. De meeste travestieten zijn overdag zakenman en in het nachtleven een sexy vrouw. Je bent nu nog wat jong maar als je het op je 18 jaar nog steeds leuk vindt kun je drag queen worden. Betreft het probleem van de kleren; vertel het of verberg het. Als je het niet kunt verbergen blijft alleen vertellen als optie over. Maar als je het slim aanpakt moet het kunnen zonder te vertellen.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat is het juist .. Ik voel me niet 50/50 .. Ik voel me een echte jongen .. Ik ben elke dag een jongen maar soms (1x in de week draag ik graag meisjeskleren) en vertellen kan ik al niet omdat ze dat niet accepteren .. Maar toch wil ik meisjeskleren .. Ik denk dat ik eens ga proberen om eens een string mee te nemen en een hele dag te dragen .. En als ik dat leuk vond kan ik een oplossing zoeken voor mijn liefde voor vrouwenkledij .. Maar het kan ook zijn dat ik na die dag er ern afkeer van krijg .. Maar tot op vandaag hou ik van vrouwenkledij .. Ik heb ondertussen wel nog altijd geen antwoord op hoe ik extra kledij krijg voor mij ..

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Je moet gewoon gaan vertellen dat je bigender bent en dat jij je niet echt een typische jongen voelt. Hier mee kan je alle kanten op want als bigender leef je tussen man en vrouw in je bent dan van beide 50% zech maar. De ene dag voel jij je meer een jongen en ziet er dan als jongen uit de andere dag anders som dan kleed jij je als meisje en voel jij je meer een meisje.

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten