Skip to content
3 reacties
370 weergaves

Ombouwen van jongen naar meisje

Als je dan als jongen je borsten hebt hoe zien ze er dan uit? Hangen ze een beetje of zitten ze strak tegen het lichaam? En hoe zien ze er uit als je ouder wordt?

18 jaar
8 jaren geleden

3 Reacties


  • ik heb er zelf is voor de gein na gegoogled aangezien ik in de trein wel is een beetje apart vrouw zag zitten en meerdermalen was tegen gekomen - opvallend maar niet helemaal vrouwlijke bouw.

    meeste behandelingen beginnen met hormomen en dan is de vraag of ze wel groeien bij jouw (dijen vet verplaatsing op lichaam plekken enz om vrouwlijk achtig lichaam te krijgen) en dat is niet alleen borsten

    kijk zelfs en kerel als ik vindt borsten geweldig maar dit soort dingen zijn niet voor even dit draag je tot het graf zulke veranderingen.
    je kan niks terug draaien en je kan wel halver wege stoppen maar wie ben je dan als eind resultaat?

    je ben en blijft je eigen experiment in een wereld die al moeite heeft te funictioneren.

    er zijn dingen in zo proces die je moet accepteren en moet willen ondergaan om zelfs al aan zo transformatsie te denken en doen.
    enz daarnaast als je 18 ben met al een flinke mannenlijk testaronen level dan is opzich niet intressant om te doen aangezien je waarschijnlijk heel wat dingen moet doen om vrouwlijk er uit te zien
    + ik vergat nog je moet dan echt wel vast gesteld worden als een persoon met een vrouw man -> probleem wie je ben en wat je wil zijn enz. best kans dat het meeste niet wordt vergoed in nederland via de verzekering.

    daarnaast als een jongen en grove bouw heeft zul je het meestal herkenen aan grove handen te grote voeten of flinke schouder sleutel benen of net iets meer harder schouder lijnen of aan de stem.
    daarnaast lichaams beharing op vrouwen is totaal anders dan die van en man dat is soms ook al een volgend probleem.
    is niet even paar pillen slikken enz je ben er wel dit soort dingen kunnen best lang duren en meeste gevallen is eind resultaat vaak niet mooi of half mooi er zijn wel een paar gevallen waar ze mee weg komen van man na vrouw enz maar een mannen lichaam omzetten na vrouwlijk looks enz het is een moeilijke kwestie.
    er zijn maar weining transgenders met heel mooie resultaten.
    elke persoon in die stap van man na vrouw of andersom heeft gewoon een diepe sprong genomen om zulke extreme stappen te ondergaan en daar voor moet men eigenlijk wel respect tonen maar dat gebeurd niet. het blijft en zal een persoonlijke keuze zijn met impact op je toekomst.

    om het kort te zeggen de beste exemplaren om van man na vrouw te gaan zijn die met weining mannenlijke hormomen of een verlepte hormoon spiegel die meer oestrogeen maakt.

    je heb ook jongens die nooit baardgroei hebben of altijd een babyface enz of hele mooi kont en benen hebben enz maar weining mannenlijke vormen hebben. amper grove bouw amper grote handen en voeten enz.

    of die heel jong al met een gender issue worden ontdekt. en dan al aan de transgender transformatsie zitten.

    ik zou als jij echt serieus ben in dit gebied echt een profesioneel persoon op zoeken en ook overlegen met je ouders waar je mee zit
    het is moeilijke kwestie maar altijd blijven ronddobberen brengt je nergens.

    maar vergeet jezelf ook niet de kwestie te vragen wil ik dit echt of zijn borsten maar meer dat lust object waar ik op geil en niks meer?
    want er zijn meer redenen waarom je extreme stappen wil nemen.

    succes met je besluit

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou eens een afspraak met een professioneel iemand maken, of zo'n persoon online die vragen stellen. Die kunnen dat allemaal heel goed beantwoorden, wij kunnen ook alleen maar gokken, of google gebruiken, wat jij ook kan.
    Maar zover ik weet zijn er tegenwoordig al hele goede opties beschikbaar waardoor het er niet nep of hangend uit hoeft te zien.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten