Skip to content
24 reacties
1675 weergaves

Ben ik een meisje, jongen of beide?

Ik heb wel iets geks, maar misschien is het helemaal niet raar.

Ik ben een jongen, maar tot mijn 12 wilde ik altijd een meisje zijn. Dit gevoel was echt heel sterk, maar het is misschien wel raar dat ik wel tevreden was om een pik tussen mijn benen te hebben, om het zo maar ff te zeggen. Daar wilde ik dus geen meisje zijn.

Het was altijd best grappig dat mensen zich vergisten, ik werd vaak aangesproken als meisje en soms als jongen.
Ik vond het allebei wel goed. Toen ik op mijn 12de mijn vriend leerde kennen verdween dat gevoel van een meisje te willen zijn. Ik weet echt niet hoe dat kan. Maar je kan nu nog steeds niet zien (met kleren aan natuurlijk) of ik een meisje of jongen ben. Halflang haar, slank, heel weinig beharing (of dat komt nog natuurlijk, ben 14 dus...) Ook kan ik nog steeds niet zeggen wat ik ben, een jongen of meisje. Misschien beide, kan dat ook? Ik heb er nooit echt een probleem van gemaakt en ik ben erg tevreden met mezelf. Ik word gelukkig ook nooit gepest en mensen accepteren me gewoon zoals ik ben. (ik lees helaas wel eens andere dingen!)

Wie herkend dit? En wie heeft er wel/niet een probleem mee dat je niet goed weet wie je bent?
En wie heeft een idee waarom het het gevoel, om een meisje te zijn, op mijn 12de langzaam maar zeker overging?

14 jaar
8 jaren geleden

24 Reacties

  • Ik herken mij hier ook in.
    Ben geboren als jongen.
    Vanaf mijn derde jaar wilde ik al een meisje zijn en via de genderpolie ben ik het traject ingegaan.
    Ik ga wel voor de operatie om mijn penis te laten verwijderen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben geboren als jongen maar voel me een meisje. Als rond mijn tweede zagen ze op het bureau dat ik anders was. Mijn ouders wilden er eerst niet in mee. Later toch via de huisarts naar de kinderpsycholoog. Toen kocht mijn moeder meer genderneutrale kleding voor me en toen ik 8 was mocht ik voor het eerst als meisje naar school. Heb al twee jaar verkering met de buurjongen en vanaf groep 1 zitten we bij elkaar in de klas. Hij weet alles van mij. Hebben op vakantie in Spanje onze eerste keer beleefd wat super was. We doen het best wel vaak en ik geniet er altijd van. En hij ook... Of ik de operatie ga doen weet ik nog niet. Ik wil wel dikkere borsten hebben. Heb alleen puntjes. En die opvulling zitten niet lekker

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik voel me ook het meest femboy. Ik zie er uit als een meisje, zo gedraag ik me ook. En twijfelde ook wel of ik ook de operatie wil. Ik heb geen verkering maar wel een paar keer seks gehad. Ben ontmaagd. En voel me happy zoals ik nu ben.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • In wat ik hier lees zie ik veel van mij zelf. Ik ben geboren als jongen maar ze merkten snel dat het niet klopte. Mijn ouders en ik kregen alle hulp en ben een gelukkig meisje. Ik ga wel voor de operatie. Ik heb verkering met een leuke jongen. Hij heeft mij niet ontmaagd maar wel het vaakst geneukt. Dat voelt erg lekker. En voel me nu ook echt meisje.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Heel herkenbaar voor mij. Toen ik 2 was zei ik al dat ik een meisje was. Mijn ouders zeiden eerst nog dat ik een jongen was. Maar toen de huisarts zei wat er met mij kon zijn gingen ze er toch verder in voorzien. Weet nog vlagen van de tests. Moest dingen aanwijzen. Er kwam uit dat ik toch een meisje in een jongenslichaam was. Mocht in groep 1 als meisje naar school. Het jurkje hangt nog in mijn kast. Zit ook in het gendertraject en mag hopelijk snel aan de hormonen. Ben gek op jongens, vooral iets langere...heb afgelopen zomervakantie mijn eerste keer beleefd. T was super gaaf en deed geen pijn. Ik voel me het meest femboy. En twijfel ook best wel of ik mijn piemel kwijt wil. Xx

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben 15 jaar geleden geboren als jongen maar wilde al jong meisje zijn. Mijn moeder is kinderpsycholoog dus wist ze snel wat er met mij was. Had eerst neutrale kleren later steeds meer meisje. Zit in het gendertraject en heb pas hormonen. Ben al niet meer plat voor..... Sinds een tijdje weet ik van shemale en femboys. Daar voel ik me het meest in thuis. Nu ik seks met jongens heb is dat gevoel nog sterker en twijfel ik of ik de grote operatie wil ondergaan. Ben super blij dat ik ontmaagd ben en hou ontzettend van geneukt worden. Dat voelt gewoon super! En voel me zowel homojongens als hetero meisje

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben geboren als jongen. Maar in mijn peutertijd merkten mijn ouders al dat er iets niet klopte. Ik pakte altijd meisjesspeelgoed. Ik zei ook dat ik een meisje was. Op advies van de huisarts kwamen we in het gendertraject. Toen ik 7 was mocht ik voor het eerst als meisje naar school. Kreeg puberremmers en mag binnenkort starten met hormonen. Sinds een half jaar heb ik een vriend. In de zomervakantie beleefde ik mijn eerste keer, wat super was.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben al sinds klein een meisje ik droeg vroeger altijd princessen jurkjes enzo. Nu ben ik 17 en draag elke dag vrouwenkleding en ben ook bezig met vrouw worden

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • In deze verhalen zie ik mij zelf ook. Ik werd ook vaak gevraagd of ik een meisje was. Of naar mijn ouders... Hoe heet zij? En hoe oud is uw dochter? Ik ben wel onderzocht en gesprekken gehad met het genderteam. Maar niet verder in gang gezet. Ging me wel kleden als meisje. Dat doe ik nog. Femboy vind ik raar klinken. Ik zie meer als een meisje met een piemel. Ben sinds 3 maanden weer single. Mijn ex vond "gewone" jongens toch leuker. Door hem ben ik me wel meer meisje gaan voelen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook lang het gevoel gehad dat ik meisje wilde zijn. Autotjes en voetbal vond ik niets. Speelde liever met de barbies van mijn zus. Kleren was altijd een strijd met mijn moeder. Toen ik 10 was kreeg ik mijn eerste jurkje. Heb m nog. Mijn moeder had de school ingelicht. Vanaf toen voelde ik me goed. Ben nooit bezig geweest voor het gendertraject. Je kunt bij mij alleen zien dat ik een jongen ben als ik bloot ga. Heb een leuke vriend en zit als femboy goed in me vel

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik voel mij ook zo. Toen ik 5 was zag ik er al uit als een meisje, terwijl ik kort haar had. Mensen vroegen ook of ik een meisje was. Dan zei ik nee hoor, ik heb een piemel. En dan liet ik mijn piemel zien. Later was mijn haar langer en kreeg ik die vragen niet meer. Ben wel naar de huisarts geweest voor dat genderonderzoek. Maar zo ver ben ik niet gekomen. Ik ben nu ook een meisjesjongen. Op school weten ze het en ik ben nooit gepest. Mensen kijken wel eens raar.... Ik ben het liefst bloot en iedereen mag me wel zien. Ze verwachten een bloot meisje maar zien een bloot jochie.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja dit herken ik heel goed. Bij mij net zo. Ben licht gebouwd, slank, lang blond haar. Mijn piemel is mini. Ik heb in het voortraject van gender gezeten maar ik twijfelde te veel. Heb nu een jaar verkering met een hele leuke jongen. Ben geen maagd meer in mijn kontje wat ik super vind. Ik voel me nu een meisjesjongen. Voel me nu super goed. En vind half meisje zijn super!!!! Gewoon leuk wat mensen zeggen.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben geboren als jongen, heb erg lang gedacht dat ik transgender was om dat ik meiden dingen veel leuker vindt om te doen. Ben bij het vu geweest in de transgender traject gezeten maar door gesprekken met de psycholoog kwam ik er achter dat ik mijn jongens lichaam wel fijn vindt en daar geen problemen mee heb , alleen uiterlijk kleding etc had ik wel erg veel problemen mee als jongen ben daar door over gestapt op meisjes kleding voel ik mij veel vrijer in heb mijn haar ook laten groeien en draag ook make up en sierraden ik voel mij kompleet zo als ik mij zelf graag zie en wil zijn.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • wat ik mij wel eens afvraag waarom wordt man vrouw instand gehouden, terwijl er zoveel tussen vormen zijn en het medisch gezien niet noodzakelijk is. zou het misschien onderdruk van de kerken moskeen bijbel en koran de man vrouw blijven bestaan omdat de bijbel en koran dat zegt en dat zij juist denken dat de tussen vormen iets vulgairs is en vies net zoals zij dat vinden van homos trandgenders etc?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi ik ben genderneutraal, ooit opgevoed als jongen maar dat idee heb ik sinds mijn 16de verlaten om dat ik me nog jongen, nog meisje voel. Bij mij wisselt het per dag hoe ik mij voel, de ene dag voel ik mij meer mannelijk en draag ik stoere kleding ( t-shirt spijkerbroek gympen ), de andere dag kan ik best heel vrouwelijk zijn en draag ik graag een nette jurkje met laarzen make up en sieraden. en qua geaardheid ben ik pan sexueel ik val op mensen ongeacht hun gender

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat mij betreft ben je gewoon jezelf en niet iemand anders.
    Misschien ben je gewoon een vrouwelijke homo die mogelijkheid is er ook maar zolang jij je zelf accepteert hoef je daar geen zorgen over te maken.
    Maar bij mij in de klas zit een meisje die al aan het transformeren is naar jongen.
    Over een paar maanden gaat hij onder het mes en dan kan ik hem ook eindelijk bij zijn naam noemen zonder alles te hoeven uitleggen.
    Hij heeft namelijk nog steeds borsten al worden ze wel platter dan die van de vriendin van me broer.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ken het ik ben geboren als meisje en weet niet wat ik ben ik voel me 8/10x een jongen en heb nu iemand in vertrouwen kunnen nemen die persoon zelf is lesbisch dus snapt wat het is om zo'n geheim te helpen.
    Praat erover en miss kom je eruit. Suc6
    Ik blijf zelf ook zoeken naar antwoorden

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik herken het wel. Zeker toen ik een jaar of 13/14 was. Tengere lichaamsbouw, half lang haar dat nog eens hoogblond was. Werd ook wel eens voor een meisje aangezien. Voelde me wel jongen, maar nu eenmaal wat meer vrouwelijke kantjes qua uiterlijk en bouw. Heb me daarna geforceerd mannelijker voorgedaan tot ik ook nog eens op jongens viel. Nu kan ik lekker mezelf zijn. Op travestie feest kon ik me lekker uitleven, spannend om te doen. Maillots zijn super. Maar meestal geen meisjeskleding, androgyn is meer mijn stijl. Tuinbroek met strak shirtje eronder staan vrij girly, oorringen passen goed en een enkele piercing. Probeer het eens uit.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Biologisch gezien zijn er maar twee geslachten inderdaad. Echter zijn er door culturele en maatschappelijke ontwikkelingen ook gepolariseerde geslachtsrollen ontstaan. Ik kan me voorstellen dat je je niet (volledig) identificeert met het geslacht en bijbehorende gedrag/rollenpatroon dat je krijgt opgelegd. Gewoon doen en zijn waar je je het gelukkigste bij voelt, en dat kan dus ook genderfuïde of genderloos zijn.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • ik vind dat je als je een pik hebt een jongen bent en als
    je een kruis hebt een meisje bent zo is dat gewoon of je dat nou
    wilt of niet!

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten