Skip to content
10 reacties
1125 weergaves

Complimentjes (seksueel)

Goedemiddag, ik ben nog geen topic tegengekomen en ik vind het eigenlijk ook best raar maar ik ben toch nieuwsgierig. Heeft iemand toevallig complimentjes gekregen tijdens de seksuele ervaring en wat waren de complimentjes? Ik weet niet echt of het complimentjes zijn maar ik kreeg steeds te horen: je hebt mooie blauwe ogen, je kan goed zoenen en je kan goed p..pen. Beetje raar, maar ik ben toch nieuwsgierig >.> voel je vrij om het te delen

17 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Je hebt goed advies gegeven jongen 21, je hebt gelijk, onbewust was of ben ik er nog niet helemaal aan toe. Heb het wel geaccepteerd, maar heb ik ook nog een vriend is het zo definitief. Maar weet zeker dat ik niet op meisjes val. Die jongen is heel open, en heeft zichzelf wel helemaal geaccepteerd. Maar ook spontaan, beetje een avontuurlijke jongen met durf, niet verlegen. Denk ergens dat hij wel een goede vriend is, hij wil echt graag vrienden met me worden, mijn zus wil dit ook graag, die mag hem ook graag. Komt wel goed, wil nu eigenlijk zelf ook wel. ik blijf de topics volgen. Snap wel dat je nu niet mee reageert. Thanks.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste J17, Het doet mij plezier dat je wat gehad hebt aan mijn reacties. Wat mij betreft is alles nu wel gezegd dus wil ik er maar een punt achter zetten.
    Je bent voor mijn gevoel nog heel erg bezig uit te zoeken wie je eigenlijk bent en wat je wilt. Je bent omringt door liefde en vriendschap, dus uiteindelijk zal het wel goed komen.
    Een gedachte die bij mij opkwam is dat jij misschien je homo zijn nog niet helemaal geaccepteerd hebt en onbewust denkt "Als ik niet homo doe dan ben ik nog niet echt homo". Zo maar een gedachte, dus hecht er niet teveel waarde aan.

    Dat van die Bee Gees was min of meer een grapje. Een paar jaar geleden kwam ik elke dag langs een homokroeg als ik mijn hondje uitliet. Vaak hoorde ik dan dat nummer, vandaar dat ik het met homo's associeer. In bepaalde homokringen is hun muziek populair, meer bij het softe romantische soort.

    Ik wens je verder veel geluk en ik denk dat het wel goed komt. Veel praten en veel in je ziel kijken totdat je echt weet wat je wilt. Het beste!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 21 , berichten van mij ergens anders, kunnen nooit zoveel zijn, maar heb een tweetal berichten op jongensvragen geplaatst, topic gaysex en ouder. Heb hem het ook laten lezen , dus hij weet hoe ik denk, hij zei ook , je weet hoe ik denk, hij zegt je bent geen meisje dus ga niet mijn best doen jou te versieren. We zijn gelijkwaardag, alle twee jongens, je weet dat ik vrienden met je wil worden en het ligt nu bij jou.

    We hebben ook die andere berichten gelezen van TS die 18 is en een oudere vriend heeft. Ergens anders ging het over een coach. Hij vertelde dat hij wel graag omging met oudere jongens of mannen, maar niet voor sex of een relatie, maar om te praten, en ervaringen te delen, zoiets, dus toen zei hij als ik dit allemaal lees dan valt het voor mezelf onder een coach. We hebben meerdere berichten gelezen, hij kende deze site niet, maar wil niet reageren, hij kan niets op papier of in dit geval op mail zetten. Maar hij kan wel goed praten en zich verwoorden. Over die jongen hij komt ook wel bij me thuis en gaan we naar mijn kamer, beetje internetten, heb hem deze site laten lezen.
    Maar verder komt het niet, ja praten, maar hij komt niet vaak, omdat ik afstand houd en waarom weet ik soms zelf niet.

    Zoenen en knuffelen, neen, hij is net echt romantisch en ik ook niet.
    Maar we houden wel van samen films kijken, beetje stoere films. las ergens iets over belevenissen op highscholen , begon er over met hem en dit trok hem ook wel aan. Maar meerdere jongens zoals ik las, al speurend op de oude site's. Las ik van een andere jongen die ook soms oude site's bezocht en dan denk ik laat ik dit ook eens doen en dan kom je alles tegen.

    Beegees, die muziek ken ik niet , maar opgezocht op You Tube, hij houdt van ruige muziek geloof ik.
    Over zijn sex , hij zegt niet veel ervaring te hebben, hij is wel voorzichtig, wel handsex met jongens maar meer niet.
    Hij houdt wel van uitdagen, dat merk ik wel, ontfutselen wat je denkt en wat je spannend vind. Soms is wat dominant zovan en zeg jij eens wat, en wat vind jij spannend. Of wat vind jij mooi aan een jongen, ja, dan klap ik in. Hij begint dan, dat hij vind dat ik een mooie kop heb, mooie bovenbenen . Vind ook veel dingen aan hem leuk, maar klap in, en hij is heel open, schaamt zich niet, kan zomaar zeggen fantaseer weleens over dit of dat. Maar voel ergens dat ik toch wel iets met hem wil, beetje warrig allemaal, heb veel aan jouw reactie. thanks.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste J17, Ik heb nog eens die berichten van jou ergens anders gelezen en ik begrijp dat die vriend van jou nogal actief is in het verkennen van de homowereld. Jij bent onervaren en hebt vast wel bepaalde ideeen van hoe een relatie met een vriend moet zijn en wat hij doet is niet helemaal jou ideaal.
    Daarnaast schrikt het fysieke aspect van de seks je misschien ook af. Je moet tenslotte wel een drempel overwinnen om iemand anders toe te laten jou aan te raken en dingen te laten doen die altijd heel prive waren. Niettemin verlang je er naar en zou je het diep in je hart wel willen.

    Wat jouw vriend doet met die oudere mannen is wat veel jongens doen als ze ontdekken homo te zijn, het voor zichzelf hebben geaccepteerd, en nu de ervaring willen. Met vrienden van hun eigen leeftijd kan het niet, die mogen het nog niet weten, dus zoeken ze iemand anders. Meestal blijft het bij een paar ontmoetingen en dan gaan ze op zoek naar iemand van de eigen leeftijd. Zo'n ouder iemand is meestal wel aardig voor een jong en onervaren ventje, maar is toch niet wat ze zoeken. Het verschil in leefwereld is te groot.
    Dat geklets over een coach, daar hou ik niet van. Je hoeft niet gecoached te worden als homo. Lieden die zich homocoach noemen vertrouw ik niet, tenzij het bij praten blijft.

    Wat jij zou kunnen doen is gewoon eens afspreken met je vriend. Jullie gaan gewoon gekleed naast elkaar op bed liggen, passend muziekje (Bee Gees, Massachusetts) en dan gaan jullie praten. Vraag hem hoe hij zijn leven en zijn seksualiteit ziet. Hoe hij die seks die hij had ervaren heeft, vooral die eerste keer. Hoe hij een relatie met jou ziet. Vertel hem wat jij vindt van de manier waarop hij leeft en wat hij allemaal uitspookt. Als je een relatie met iemand wil moet je concessies doen, jij en hij. Daar moet je toe bereid zijn, maar het moet wel van twee kanten komen.

    Misschien gaat er wat gebeuren. Het idee met hem te zoenen, trekt je dat aan of schrikt je dat af? Van zoenen komt meer, dat weet je. Maakt dat idee je nerveus? Dat zijn vragen die jij voor jezelf moet beantwoorden voordat je de stap zet. Je hebt er al veel over nagedacht, dus ik denk dat je het wel weet, maar het blijft een hele stap om je zo bloot te moeten geven, letterlijk en figuurlijk. Voor veel jongeren is het een heel heftig iets. Zowel positief als negatief.

    Iedereen vindt dat jouw vriend voor jou de juiste persoon is en misschien is dat zo. Probeer het, heel rustig aan. Op een dag gaat het er toch een keer van komen en misschien is hij de juiste persoon daar voor. Jullie kennen elkaar, jullie vinden elkaar aardig en hij kan jou leiden bij je eerste ervaringen.

    Veel moed en wijsheid gewenst!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 21, hij valt niet echt op oudere mannen of jongens, niet voor een vaste vriendschap. Hij vertelde mij dat jij weleens iets las over een coach , en dacht dit zou ik ook wel willen. Hij leest veel contactadv op een site. Heeft weleens gereageerd en ging er met de trein naar toe. Nu, heeft hij contact met een jongen die ouder is, maar een vriend heeft, dus geen relatie, hij heeft met die jongen er over gehad dat hij het gewoon spannend vind om een oudere vriend te hebben die hem begeleid. Ze gaan ok weleens samen naar info avonden. Hij zegt niet dat ik overal op kick maar wil gewoon weten wat er gaande is in de homo cultuur. Thuis heeft hij ook alle vrijheid, heeft zelfs een eigen ruimte achter het huis, waar hij vrienden kan ontvangen en hij slaapt daar ook. Heb hem leren kennen via mijn zus haar vriendin die hem wel een leuke jongen vond voor mij. Echt wel een jongen die stoer is en zelfvertrouwen heeft in zich zelf. Hij praat vrijuit, zegt dat hij graag vrienden met me wil zijn, zijn ouders zijn ook best aardig en zien het ook wel zitten. Alleen ja, pieker veel, niet dat ik er last van heb, maar ergens wil ik ook wel wat verder met hem, snap me zelf niet. Hij is best knap, stevig lijf, mooie kleren, en zoekt ook een stevige jongen, hij heeft het over echte kameraadschap en een boezemvriend. Snap je wel en ergens heb je wel gelijk, moet het een kans geven, hij wil dol graag , dat weet ik. Zal na denken, thanks.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste J17, We breken wel in in het topic van TS, maar ik denk dat hij dat wel goed vindt. TS is mij erg dierbaar, vandaar mijn reacties.

    Jouw verhaal komt nogal depressief over. Je loopt te piekeren en te peinzen, je wil wel iets maar je durft het niet goed. Er is een jongen van jouw leeftijd waar je wat voor voelt, die wel iets wil, maar hij heeft bepaalde verlangens die jou niet bevallen. Hij wil relaties met oudere mannen.
    Daar is al genoeg over gezegd, dus dat hoeft hier verder niet meer. Wat hij echter ook wil is iets lichamelijks met jou maar je durft niet.
    Hij wil heel wat concessies doen om jou over de streep te helpen, maar je wil het nog steeds niet. Is hij misschien te opdringerig en te dominant? Dat kan je afschrikken.

    De vraag is, hoe kijk jij naar die jongen? Voel je vriendschappelijke gevoelens voor hem? Kun je met hem praten over dingen die persoonlijk zijn en jullie bezig houden? Praten in een relatie is soms nog wel belangrijker dan de seks. TS van dit topic heeft het heel moeilijk gehad en nu heeft hij een vriend waar hij mee kan praten. Daar is hij heel gelukkig mee en ik denk dat die vriend ook van hem houdt. Hij is iemand om van te houden.
    Waarom waag jij het er niet op en kruip je gewoon met die jongen in bed. Spreek af wat je wel en wat je niet wilt. Misschien is het al genoeg om bij elkaar te liggen, wat te praten en elkaars lichaam te verkennen. Dat kan al heel fijn en spannend zijn, zeker als je zoals jij onervaren bent. Misschien als jullie wat meer een band krijgen dat hij dan die oudere mannen vergeet. En als je geen band wil, je hoeft niet met hem te trouwen als je met hem gezoend hebt!

    Alleen zijn is niets. Je hebt wel vrienden, maar die kunnen jou niet geven waar je naar verlangt en wat je uiteindelijk toch wil. Zie je het met die vriend alsnog niet zitten, bijvoorbeeld omdat hij jou teveel claimt, dan heb je die ervaring gehad en weet je ook wat meer over jezelf. Probeer het gewoon, van vrijen wordt je gelukkig.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ben ook 17, zie alleen maar reactie's van jongen 21? Geef nooit complimenten krijg weleens complimenten van andere jongens.
    Als ze vriendschap willen, hoewel er best leuke jongen bij zijn die ik wel aantrekkelijk vind, hou ik afstand. Heb wel vrienden die hetero zijn, ken ook wel enkele homo jongens, wat ik zelf ook ben. Iedereen weet dit ook, maar wil wel omgang maar komen ze te dicht bij haak ik af, ik wil gewoon nog geen vaste relatie, waardoor ik eigenlijk ook bijna geen ervaring heb.
    Met leeftijdsgenoten kan ik ook niet praten, ken wel een jongen die een oudere jongen als vriend heeft, geen relatie, maar om mee te praten,soort buddy of coach zoals hij zegt. Hij wil wel graag vriendschap met mij, maar gek vind hem best leuk, maar hou afstand, is dit kiezen voor vrijheid, of bindingsangst, sommige jongens praten overal zo vrij over, deze jongen ook, kan ik ook niet. Zou het wel willen soms, maar zie altijd een hindernis om niet verder in te gaan op een jongen die wel vriendschap wil en het ook gewoon tegen me zegt.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste T, Bij jou zie ik steeds hetzelfde. Je schrijft een heel persoonlijke post. Omdat ik jou goed ken reageer ik daar ook heel inhoudelijk op, en dan schrik je. Je realiseert je wat je geschreven hebt en dan ren je weg. Een paar keer heb je posts weg laten halen en ik denk dat je het met dit ook wel wil.
    Ik wil je een paar dingen zeggen. Ten eerste, wees niet zo bang als jij met jezelf wordt geconfronteerd, wees wat meer een vent. Ten tweede, wees blij dat er iemand is die jou zo goed kent, om je geeft, en de moeite neemt serieus op jouw posts te reageren. Ten derde, denk even na als je weer iets post. Toen je de laatste keer iets weg liet halen beloofde je dat te doen, doe het dan ook!

    Door al jouw persoonlijke posts heb ik jou goed leren kennen en ben ik veel sympathie voor je gaan voelen. Maar, als jij niet wil dat ik reageer op jouw posts dan zal ik het niet meer doen.
    Ik mag je graag maar zo af en toe vind ik je een hele erge floepert en een slappe jeweetwel.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Als je ziet wie dit bericht schrijft zal je wel teleurgesteld zijn. Ik denk dat jij je wat vergist hebt in dit topic. Wat jij weten wil is tenslotte wel heel prive! Van jou kan ik wel begrijpen dat jij dit deelt. Je hebt het allemaal niet zo gemakkelijk gehad en nu ben je zo blij met je vriend en wat jullie samen hebben dat je het van de daken wil schreeuwen. Ik vind het ook heel fijn voor jou dat je dit nu hebt maar hou zulke dingen gewoon wat meer voor jezelf.
    Dit forum is voor jou een uitlaatklep, dat is mij al lang duidelijk, omdat het de enige plaats is waar je dit soort dingen kwijt kan. Om eerlijk te zijn vind ik het ook altijd fijn om wat van je te lezen, vooral als het wat persoonlijker is.
    Het zijn kruimeltjes, maar daar moet ik maar tevreden mee zijn. Het is niet anders. Ik denk dat als jij straks je draai gevonden hebt op je nieuwe school dat het wel minder zal worden. Beetje jammer voor mij maar goed voor jou.

    Mijn laatste opmerking hier boven is misschien anders bij jou overgekomen dan ik het bedoeld had. Als ik het heb over met wie ik seks zou willen dan ben jij dat absoluut niet. Door de manier waarop ik je heb leren kennen voel ik voor jou als voor een broertje. Je wilt hem wel vasthouden, liefkozen, een kus geven, veel voor hem doen, maar seks niet. Nooit heb ik 1 geile gedachte naar jou gehad.
    Als je wil weten wat ik mooi aan jou vind dan is dat jouw persoonlijkheid. Je bent echt een hele sympathieke jongen.

    Ik ben geen autist, maar ik heb wel wat autistische kenmerken. Zo hou ik er niet van om aangeraakt te worden. Die corona regels, afstand houden en niet aanraken, zijn een zegen voor mij. Heerlijk! Seks is dus niet echt mijn ding, zeker niet die homoseks. Seks, als je het zo noemen mag, heb ik wel eens gehad met een jongen van jouw leeftijd die op een avond gewoon aan kwam bellen (hij kende mij wel). Hij begon, dat is mijn excuus.
    Die jongen had hele mooie billen en dat heb ik hem gezegd. Daar was hij blij mee. Die jongen had het thuis ook nog al moeilijk. Als je wilt dan wil ik het je wel verder vertellen. In principe mag jij alles weten, maar niet alles via deze weg.
    Jij hebt gezegd wat je goed kunt, ik kan ook wel iets goed maar daar hoef je je broek niet voor uit te trekken. Dat wil ik je ook wel vertellen.

    Beste TS, ik hoop dat je dit toch wel een aardig bericht vindt, kijk maar wat je er mee doet. x

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Gefeliciteerd met je verjaardag! Het is niet vreemd als mensen die aan het vrijen zijn elkaar complimentjes geven. Je wilt elkaar gelukkig maken nietwaar?
    Je bent wel erg openhartig over je intieme ervaringen moet ik zeggen. Aan de ene kant waardeer ik dat wel, ik ken jou graag, maar soms voel ik mij een beetje onbehaaglijk. Ik zou jou zo graag willen blijven zien als een lieve onschuldige jongen maar dat is kop in het zand steken. Misschien is het jouw onschuld wel die jou zo gemakkelijk dit soort dingen laat zeggen. Lief ben je volgens mij ook nog steeds, dus x!
    Zelf kan ik er niets over zeggen. er is niemand waar ik seks mee wil hebben die seks me mij wil hebben. (Dat denk ik in ieder geval). Voor jou ben ik blij dat je vrienden hebt en gelukkig bent!

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten