Skip to content
4 reacties
737 weergaves

op date vragen

ik ben sinds kort met een jongen aan het appen en ik vind hem echt heel leuk. Ik weet alleen niet of hij mij ook leuk vind. Ik heb hem nog nooit in het echt gezien maar op app klikken we wel lekker. Hij is waarschijnlijk gay maar dat weet ik niet zeker. Ik had ik insta ze nummer gevraagd en toen gaf die hem dus ik denk dat hij hoogst waarschijnlijk wel gay is. We hebben dus veel lopen appen maar we hebben appen nu al een tijdje niet. Ik weet niet of ik hem moet vragen of hij een keer iets zou willen doen. Wat vinden jullie ervan? Zal ik hem uit vragen of niet? Ik hoor graag hoe jullie hiermee om zouden gaan.

17 jaar
4 jaren geleden

4 Reacties

  • Yo TS hier, merci

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Graag gedaan TS, leuk dat even reageert. Hij is naar jou niet uit de kast en jij ook niet naar hem. Wees open over jezelf naar je app vriend en dan zal hij ook wel komen. Ik hoop dat jullie elkaar heel snel in het echt kunnen ontmoeten en aanraken. Maak er een goede vriendschap van en ontdek samen het leven en de liefde!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Hallo TS hier, ik heb al veel persoonlijke gesprekken gehad en ik weet wie hij is haha. Het is geen catfish daar ben ik 1000% zeker van. Ik denk dat ik inderdaad nog wat meer persoonlijke vragen zal stellen, Ik denk zelf dat hij wel gay is maar nog niet uit de kast is. Bedankt voor je reactie!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Je bent al een tijd met een jongen aan het appen, maar je hebt hem nog nooit in het echt gezien. Weet je dus wel zeker dat het een jongen is en geen volwassen man bijvoorbeeld? Om te beginnen zou ik als ik jou was je app vriend wel eens willen zien, en dan wel zijn gezicht, liefs in een gesprek.
    Dat jullie al een tijd contact met elkaar hebben en daar plezier aan beleven zegt in ieder geval dat jullie in het echt ook wel met elkaar kunnen opschieten, dus dat is al positief. Of hij gay is weet je niet. Jij bent het blijkbaar wel, dus ik begrijp dat je graag een vriend wil om samen gay te zijn om het zo maar te zeggen.

    Wat de inhoud van jullie conversaties is weet ik natuurlijk niet, maar probeer de wat meer persoonlijke kant op te gaan. Geef jezelf wat meer bloot en praat over je verlangens en gevoelens. Dan gaat hij dat ook doen en leer je hem beter kennen. Zeg bijvoorbeeld gewoon dat jij het leuk zou vinden een vriend te hebben om samen dingen te doen. Vraag waar hij uitgaat en met wie, of hij een vriendin heeft, op wat voor school hij zit, dat soort dingen.
    Weet je waar hij ongeveer woont? Als hij in Maastricht woont en jij in Alkmaar dan zit er weinig toekomst in een eventuele relatie.

    Kortom, vrienden praten over alles met elkaar en hebben geen geheimen voor elkaar. Als jij hem als vriend wil moet jij daar toe bereid zijn en het durven. Zo krijg je een echte band met elkaar. Maar, leer hem eerst wat beter kennen en verzeker je er van dat hij is wie jij denkt dat hij is. En vraag je af hoe reeel het is om iets met hem te beginnen. Succes!

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten