Skip to content
1 reacties
1403 weergaves

ik durf niet

ik ben tijdens de herfstvakantie bij mijn beste vriend uitgekomen als bi en hij accepteerde mij en na de vakantie heb ik het tegen mijn bestie's gezegd en nu is het enkel nog vertellen aan mijn ouders maar ik durf het niet want een tijdje geleden wou ik een jas die op de jongensafdeling lag(ik vind dat die kleren gemixt moeten worden) maar ik mocht het niet want ik ben geen jongen enzo blablabla en nu heb ik echt geen idee hoe en wanneer ik het zou zeggen kan iemand me helpen pls

13 jaar
4 jaren geleden

1 Reacties

  • Ach X,
    Je hoeft geen jongen te zijn om een jas van de jongensafdeling te dragen. Die jas merkt er niets van of die door een jongen, een meisje, of wie dan ook gedragen wordt. En veruit de meeste mensen maakt het ook niets uit. Bij jongens die iets van de meisjesafdeling dragen wil het nog wel eens minder gewaardeerd worden door sommigen (merk ik wel op omdat ik vaak kleren van de meisjeafdeling stukken leuker vind en die dan ook koop en draag), maar meisjes en x-jes in "jongenskleren" daar wordt bijna nooit iets negatiefs van gevonden. Als jouw beste vriend en je besties je accepteren en waarderen zoals je bent, zegt dat toch een heleboel over jou. Je ouders houden hoogstwaarschijnlijk nog veel meer van je dan je vrienden. Misschien vinden ze het even moeilijk, maar ze zullen er uiteindelijk niet omheen kunnen en er geen spat minder om van je houden.

    De meeste anderen zullen er ook geen moeite mee hebben en die enkelingen die dat wel hebben, probeer die te negeren. Succes ermee!

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten