Skip to content
7 reacties
913 weergaves

Wat vinden jullie aantrekkelijk?

Hey, ik vroeg me af wat vinden gay/bi guys aantrekkelijk?

13 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • Heel goed vriend! Gaat zeker goed komen. Sterkte en veel geluk!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste j22 bedankt voor je reacties. Ga met mijn ouders en broers praten. Ben trouwens middelste. Met vriendelijke groet J13, Ts

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben jij een mietje? Dat geeft niet hoor, voor mij zijn mietjes echte knuffeldiertjes. Je denkt dat je moeder wel weet hoe jij bent en dat kan heel goed, vooral als jij een mietje bent zoals je zegt en je hebt broers die wat meer macho zijn. Ga er gewoon met haar over praten, dat zal ze fijn vinden. Als je homo bent dan heb je wat extra liefde nodig en die ga jij krijgen. Je moeder praat er dan wel over met je vader.

    Veel jongens voelen zich verantwoordelijk voor hun jongere broertje of zusje. Ben jij de jongste? Er posten op het forum wel eens twee Belgische broertjes. De oudste is zestien en de jongste vijftien. Die jongste is ook homo en daar werd hij op school om gepest. Zijn broer heeft toen die jongens een pak slaag gegeven en toen was het over.
    Vooral als jij een beetje soft bent dan is het wel fijn dat je oudere broers hebt die wat op je letten.

    Bij jongensvragen staat ook een topic van een jongen, 21 was hij, die voetbalt in de eerste divisie. Hij is ook homo en toen hij een vriend kreeg wilde hij het thuis gaan vertellen. Hij heeft ook oudere broers, drie.
    Hij heeft een brief geschreven en toen ze allemaal aan tafel zaten heeft hij die aan zijn vader gegeven. Hij werd volledig geaccepteerd en letterlijk in de armen genomen. Hij kreeg de liefde die hij nodig had. Als jouw broers echte broers zijn dan zullen ook zij jou in de armen nemen, letterlijk of figuurlijk, en er voor je zijn.

    Jij bent er mee bezig, anders had je dit topic niet gepost. Jij wilt ook vast wel een vriend die net zo is als jij, dus neem de stap en kom met je gevoelens naar buiten. Hoe je bent daar is niets aan te veranderen. Je hebt er ook niet om gevraagd, dus niemand kan jou iets kwalijk nemen. Accepteer je zelf en wees wie je bent. Als jij een vriend wilt, laat je zien, dan wordt je gevonden.
    Het mooist zou ik het vinden als het iemand is van ongeveer jouw eigen leeftijd waarmee jij samen op ontdekkingsreis kan gaan. Ik hoop dat jij zo iemand vindt en ik wens je veel geluk op je reis door het leven.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste j22, bedankt voor je reactie. Mijn moeder weet/vermoed het denk ik al. Zij vindt het waarschijnlijk ok. Mijn broers worden waarschijnlijk alleen heel erg verwaand en gaan nog meer uit de hoogte doen. Mijn vader weet ik niet echt. Als reactie op je laatste zin, ik ben waarschijnlijk het grootste mietje dat je tegen kan komen??.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Je bent nog niet uit de kast. Als jij heel zeker weet dat jij homo bent dan is het goed om daar niet te lang mee te wachten.

    Hoe is het bij jou thuis? Hoe staan ze daar tegen homoseksualiteit? Kun jij daar praten over gevoelsdingen?
    Voor ouders is het soms een schok als ze er achter komen dat hun zoon homo is. Vooral vaders willen het daar wel eens moeilijk mee hebben. Moeders nemen hun homo zoon in de armen en zeggen dat het niet geeft. Sommige moeders hebben het al in de gaten voordat de jongen zelf het weet.
    Je zou eens voorzichtig er over kunnen beginnen. Je kan vragen hoe je weet dat je homo bent, of zeggen dat je misschien homo bent. Dan is er een opening voor discussie.

    Dat jongenout kun je best proberen. Je hoeft niet gelijk uit de kast te komen en naar meetings te gaan. Je kunt met anderen van ongeveer jouw leeftijd openlijk praten over je gevoelens. Het is besloten, dus buitenstaanders kunnen er niet bij, alleen als je een account hebt en maximaal achttien bent. Het is helemaal veilig.
    Die meetings zijn voor jongenout leden, dus ze zijn allemaal homovriendelijk of zelf homo om het zo maar te zeggen. Je bent daar onder "soortgenoten" en vrienden. Je kunt daar gewoon naar toe gaan en je chatvrienden in het echt ontmoeten.

    Blijf niet rondlopen met gevoelens die je niet kan delen en verlangens waar je niets mee kunt. Wees een beetje moedig en neem de stap. Als homo heb je wat extra moed nodig en die heb jij toch wel?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @j22, thx voor je reactie. Ik heb al eerder over jongenout gelezen, maar ik ben zegmaar nog niet uit de kast. Naar een meeting gaan word dan een beetje moeijlijk.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom wil jij dat weten jonge vriend? Wil jij weten of jij de moeite waard bent om de aandacht te trekken van iemand die op zoek is naar een vriendje of ben jij op zoek naar een vriend en wil jij er zo aantrekkelijk mogelijk uit zien?

    Als jij wat beleven wilt, de ervaring opdoen zeg maar, dan is het genoeg om te laten weten dat je er voor beschikbaar bent. Iemand die op zoek is naar een jongetje voor seks is niet zo kritisch denk ik. Het is wel een gevaarlijk spel en meestal is het jongetje de verliezer. Weet dus wat je doet!

    Ben jij op zoek naar een vriend om je gevoelens mee te delen dan is het genoeg om jezelf te zijn. Speel niet iemand die je niet bent maar wees gewoon jezelf. Je anders voordoen dan je bent loopt altijd verkeerd af.
    Je kan natuurlijk wel wat aandacht besteden aan je uiterlijk, aan je kleding, maar zoek het in zaken die jij zelf leuk vindt.

    Wil je contact met leeftijdsgenoten die net zo zijn als jij, ga dan eens naar jongenout.nl Daar kun je chatten en op meetings elkaar in het echt ontmoeten.

    Ik wens je het allerbeste. Anders zijn is niet altijd leuk, maar je bent nooit de enige, je bent nooit echt alleen en je kan echte vrienden hebben en liefde vinden.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten