Skip to content
6 reacties
1121 weergaves

Ben ik biseksueel?

Mijn vriendin vroeg het laatst aan mij, en soms twijfel ik zelf ook. Ze zei dat ze in onze “date fase” die indruk kreeg van mij, omdat ik overal zo makkelijk en open over praat. Maar ik vraag het me nu wel af. Ik weet niet exact de definitie van “je aangetrokken voelen tot”, ik kijk wel naar mannen, maar stond er nooit echt bij stil. Ik kijk evenveel naar vrouwen als naar mannen denk ik, maar bij mannen denk ik alleen “die ziet er mooi uit, verzorgd, goede kledingstijl”. Bij vrouwen denk ik hetzelfde alleen dan ook met seksuele gedachtes, die heb ik bij mannen eigenlijk niet. Ik heb vroeger wel dingen gedaan met een vriend die ik toen had. Dat was voornamelijk ontdekken, ik had er geen andere gedachte bij. Ik weet dat ik van vrouwen houd, ik weet dat ik mannen knap kan vinden evenals vrouwen, maar verder dan zoenen komen mijn gedachtes niet betreft mannen, terwijl bij vrouwen ik aan het hele plaatje denk. Als ik porno kijk, zijn dat vrouwen, als ik aan seks denk is dat met een vrouw. Nu heb ik natuurlijk een vriendin maar ik wil er voor mijzelf en voor haar wel wat duidelijkheid over, zij vind het ook interessant. Wat mijn uiterlijk betreft, ik zie er mannelijk uit, ik heb gemillimeterd haar, oorbellen, tattoos, atletisch gespierd. Ik ben niet vrouwelijk als ik naar het stereotype gay kijk maar ik val wel op. Wat denken jullie, en herkennen jullie mijn verhaal?

18 jaar
11 maanden geleden

6 Reacties

  • Kom nog even terug op mijn vorige reactie, was toen 17. Nog steeds bevriend met die jongen die vroeger onze leider was of sergeant bij soldaat spelen.
    Hij is ietwat dominant, maar vroeg mij om weer vrienden te worden. We zijn weer vrienden, gaan uit, we hebben een echte kameraadschap zoals we het noemen.
    Hij heeft net als ik geen belangstelling om een vriendschap met een meisje aan te gaan, ondanks we wel naar meisjes kijken, met hun praten.
    Maar gaan liever met elkaar om. Alleen geen seks, of intimiteit. Puur kameraden zijn we, soms denk ik we zijn net twee broers.
    Dit is toch ook apart. Zijn er meer die ook zoiets beleven.?

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Jongen 18 , als ik je verhaal lees denk ik dat je gewoon hetero bent.
    Twijfels heeft iedereen wel eens, misschien is het latent. Wat eigenlijk heel normaal zeggen ze voor hetero's. Maar je zegt zelf dat je toch alleen maar tot vrouwen aangetrokken voelt. Vind het heel normaal, vrouwen kijken ook naar elkaar hoe ze eruit uitzien, verzorgd of hoe ze gekleed zijn, jongens praten hier niet over, maar zien ook of kijken ook wel eens naar andere jongens of mannen die gewoon op vallen. Nogmaals vind jou heel hetero over komen, en ben je volgens mij ook.

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Zie er stoer en echt jongensachtig uit, Hollands welvaren, toch twijfel ik, ben ik nu verlegen tegen over meisjes of is dit mijn excuses. Dat ik liever meer zie in kameraadschap. was echt zo'n jongen die eerder graag soldaatje speelde, worstelde graag met jongens onder elkaar. Ging er soms hard aan toe. Genoot van de dominantie van onze sergeant zogenaamd, die een jaar ouder was maar zich echt als leider gedroeg.
    Hij heeft ook nooit een vriendin, enige weken geleden kwam ik hem tegen en raakten we weer aan de praat. Vroeg of ik een vriendin had, en jij vroeg ik, neen , ook niet. En hoef ook nog geen vriendin zei hij. Daar op zeggend zullen we weer kameraden worden, wordt ik weer je sergeant. Want je genoot wel eerder van de discipline van mij of niet. Ik had het gevoel dat hij me wou uitdagen, ben wat in de war, ben er steeds mee bezig, en heb het gevoel dat hij ergens homo of bi is.

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik herken me ook in je verhaal. Ik heb een vriendin en het heel goed samen. Maar mijn vrienden vinden dat ik gay ben. Ik heb links en rechts een oorbelletje en draag ook meerdere armbanden. Mijn vriendin vindt het juist stoer dat ik oorbellen draag. Ik kijk ook naar jongens en soms zie ik een jongen die ik heel aantrekkelijk vind, maar dat is het dan. Ik heb wel een keer seks gehad met jongen. Ik had veel gedronken en toen stond ik in eens te tongzoenen met een jongen. En voor dat ik het in de gaten had stond hij mij af te trekken. Het voelde goed, maar om nu te zeggen dat ik bi ben vind ik te kort door de bocht.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Om eerlijk te zijn, jouw vriendin zegt één ding en jij gaat meteen twijfelen, begrijp dit niet,

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik herken me helemaal in jouw verhaal! Alleen heb ik geen tattoos en geen vriendin. Ik ben ook niet stereotype gay en val er niet op. Soms zie ik ook knappe mannen, maar denk er 9/10 keer niet na over seks ofzo erbij. Dat je open bent, betekent niet dat je bi bent. Ik twijfel alleen over het bi zijnde omdat ik eigenlijk wil experimenteren met hetzelfde geslacht

    21 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten