Skip to content
9 reacties
375 weergaves

Adhd en pdd-nos

Ik heb zelf adhd en pdd-nos ik word hier daarom vaak gepest en zeggen ze bijvoorbeeld gebruik je drugs... Ik weet niet wat ik moet doen met al die negativiteit erover ik kan er niks aandoen... Het zal nooit genezen

13 jaar
10 jaren geleden

9 Reacties

  • Hey, Ik heb zelf ook autisme en ADHD. Ik wordt soms ook gepest daarmee. Wat het wel een beetje is, als jij laat merken dat je te breken bent, gaan ze door tot ze de grens bereiken. Ik heb op school een plek waar ik naar toe kan als ik bijvoorbeeld boos of verdrietig ben. Dan mag ik de klas uitlopen en mag ik even alleen zijn. Probeer te laten zien dat je niet te breken bent! Laat de anderen maar weten dat ze geen idee hebben waar ze over praten! Kom voor jezelf op! Een 'beperking' is al lastig genoeg, dat weet ik maar al te goed... Die gemene dingen verdien je niet, maak dat duidelijk (probeer niet boos te worden). Bedenk van tevoren wat je wilt zeggen, en breng je plan ten uitvoer. Ik heb er alle vertrouwen in dat jij dit kunt!! Sterkte!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Weetje ik heb zelf ook autisme klasieke om precies te zijn maar ik ben er trots op omdat ik dit heb kan ik allen goed horen en zien maar ook tekenen kan ik best goed door dus wees er trots op XxMij

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Meid je kan er niks aan doen, niks van aantrekken !

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • ik heb ook ADHD ik word er mee gepest

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • ik heb het ook en ze pesten mij ook ik kan bij voor beeld heeeel goed met mijn opa en moeder over praten want die snappen hoe ik denk maar de mesters en juffen niet en de kinnderen ook niet maar er is een oplosing voor je kan bij verschilende stichtingen hulp krijgen dan gaan ze naar school en dan gaan ze met alle mesters en juffen praten en uit leggen maar ze gaan ook bij elke klas langs en dan lechen ze het uit op huin ijgen nivo uit zo dat ze beter vegrijpen en meer pesten dit kan ook opde grote school maar dat wel bij ale mesters en juffen maarook bij jown klas gr mij ps. dit heb ik met mijn moeder getypt pss. laat dit aan je ouders zien :-)

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • je moet ten eerste nooit beginnen aan de drugs want dat is slecht.

    ten tweede je moet als je er erg mee zit moet je er met iemand over praten die je vertrouwd

    ten derde je kan er niks aan doen

    ik doe ook wel eens raar dan vinden sommige kinderen mij ook raar dan voel ik met buiten gesloten

    xx s

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb ook adhd en pdd-nos en ben best wel breed ! wordt ook veel gepest daardoor wordt ik heel vaak verdrietig van ik probeer ze vaak te negeren maar maar dat lukt natuurlijk niet altijd voor mij dus wordt ik heel vaak boos
    maar natuurlijk is het beste te negeren en dat lukt meestal ook wel

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ah. Alles kump goood x ily

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • ik heb ook adhd en ik ben daar trots op ik heb er een gedicht over ! Hallo ik ben j. Ik ben 13 jaar. Ik ben vaak druk en soms ook heel raar. Ik heb dus ADHD, anderen vinden dat dom maar ik zit er niet mee! Sochtends krijg ik een pilletje. Dan ben ik niet meer zo druk. Soms ben ik dat nog wel en moet ik rustig worden op een kruk. Soms helpt dat niet, en zing ik keihard mee met het kippenlied. Begin ik te dansen en te springen en k3 te zingen. ik ben een adhdr en daar ben ik trots op! xx j.

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Heb jij een chronische aandoening?

    Heb jij een chronische aandoening?

    Je bent jong, je hebt dromen en je wilt niets liever dan gewoon meedoen in de maatschappij. Dit kan best een uitdaging zijn als je een chronische aandoening hebt. Bij JongPIT helpen ze je graag. Ga naar jongpit.nl.

    Ga naar Jongpit.nl over Heb jij een chronische aandoening?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten