Skip to content
11 reacties
695 weergaves

Zusje overleden

Lieve allemaal, Gisterochtend ( 10-08-14 ) Is mijn lieve zusje van 7 overleden aan een rotziekte. Ik speel nu 4 jaar saxofoon en mijn zusje heeft altijd gezegd dat ik een liedje van One Direction moet spelen op haar begravenis op mijn saxofoon, omdat ze dat zo mooi vond.. Ik wil het voor haar doen, als dat is wat ze wil, alleen ik weet niet of ik zo'n vrolijk liedje kan spelen op haar begravenis.. ik bedoel is het niet raar dat ik dan Best song ever ga spelen? Graag snel reactie want ik moet het liedje nog instuderen als ik het ga doen.. x,

15 jaar
10 jaren geleden

11 Reacties

  • als ik jou was zou ik gwn het liedje gaan doen want ja zij wouhet
    maakt niet wat de anderen zeggen als ze het weten wrm vinden ze het alleeen maar prachtig

    en HEEEEEEEl veel sterkte met der ikz ou haarlievelings dingetje
    bewaren en zwz de fotos

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Och meiske wat erg ik moet er niet aan denken dat mijn zusje dit overkomt en ik haar kwijt moet raken nog heel veel sterketb

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • wat erg ik zou het niet mee willen maken maar wel lief dat je het hebt gedaan maar super lief dat je elke middag naar haar toe gaat ik heb zoiets ook mijn klasgenoot is in 2014 overleden
    nog veel suc6 met je verder leven en blijf naar je zusje toe gaan

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi schrijfster,
    Het is niet erg dat het niet vloeiend ging. Denk ook niet dat iemand je dat kwalijk zou nemen. Lief dat je elke middag even bij het graf langs gaat. Sterkte meis.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb het liedje gespeeld, niet vloeiend want ik kon mijn tranen niet inhouden Iedereen vond het prachtig ;) de uitvaart was mooi maar moeilijk, ze is begraven en ik ga elke middag even bij haar kijken, x de schrijfster

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • @ schrijfster,

    Hoe gaat het nu, en hoe was de uitvaart. Heb je het liedje kunnen spelen?
    Sterkte meid.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Gecondoleerd met je zusje.

    Als je zusje wou dat je het liedje Best Song Ever van One Direction zou spelen op haar begrafenis zou ik het doen. Als dit de laatste wens van je zusje naar jou toe was zou ik het. Maar volg je hart doe wat je denkt dat het beste is.

    Ik wou alleen nog even zeggen: Een hele hele goede vriendin van mij en van mijn gezin is vorig jaar overleden aan kk ze vond het vreselijk om niet meer op de verjaardag van mij en mun tweeling zus kon zijn daarom hebben we haar laatste wens nog in vervulling laten gaan door haar op onze verjaardag te laten cremeren.

    Heel veel sterkte
    x De schrijver

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Heey,

    Ik heb het met mijn ouders overlegt en ze vonden het een goed idee.. Ik kan het begin stukje uit mn hoofd en nu de rest nog

    Ik laat nog wel weten hoe het op haar begravenis is gegaan..

    Thanks voor de lieve reacites!
    x De schrijfster

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Hey,

    Gecondoleerd met je zusje. Ik zal als ik jou was zoveel als mogelijk dingen doen om aan haar te denken en dus ook herdenken. Als ze het liedje mooi vond zouden de mensen het graag horen. Ik raad aan om dat liedje dan ook te spelen. Op een begrafenis kunnen ook vrolijke liedjes komen. Dat maakt de sfeer daar sowieso beter.

    Ik kan je alleen nog maar succes en sterkte wensen.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi meisje,

    Gecondoleerd met het verlies van je zusje. Wat zal jij en je familie een zware tijd doormaken.

    Het is de begrafenis van je zusje en die wou dat liedje. Als je het kunt zou ik het spelen. Bepaalde bevolkingsgroepen vieren een waar feest als mensen sterven. Bij een overlijden horen tranen maar zeker ook een lach.

    Volg je hart, ik zou starten met oefenen!

    Sterkte.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Gecondoleerd met je zusje. Wat vreselijk.
    Ik vind dat je het moet doen, het is de wens van je zusje. Als je het later niet doet krijg je misschien spijt. Overleg met je ouders, wat die er van vinden, waarschijnlijk zeggen ze ook dat je het moet doen. Je zusje wil denk graag dat het afscheid vrolijk wordt en zo min mogelijk verdriet. Heel veel sterkte deze dagen.

    17 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten