Skip to content
4 reacties
359 weergaves

dood..

Help! Dit is best wel dom want niemand weet het antwoord.. maar zou dood gaan pijn doen. Ik bedoel ik heb leukemie en het kan niet meer genezen al 2 maanden lang loop ik zo rond eigelijk telkens gewoon weer positief enzo. Maar nu ik denk dat het steeds dichterbij gaat komen word ik bang... Ow dit is wel heel erg belangrijk: IK HOU VAN DE MENSEN DIE ER ALTIJD VOOR MIJ WAREN EN ZIJN GEWEEST! IK ZAL VOOR ALTIJD VAN ZE BLIJVEN HOUDEN! ?

15 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Hey uhm ik weet t niet echt denk maar zo als je verdrinkt is t meest rotte gevoel of manier om te overlijden maar ik weet niet of je nog leeft zo jah sterkte dr mee ben zelf ook zeer ziek geweest had hersenvlies ontsteking. 😯😔😘kop op meisie

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind de reacties erg mooi gezegt! En meisje sterkte sorry je hebt waarschijnlijk niet veel aan mij maar ik wil dit even gezegt hebben x

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Angst is een vervelend iets. Het wordt helaas alleen maar sterker hoe meer je eraan denkt. Ik vind het verdrietig dat je leukemie hebt en eraan dood gaat, maar wees vooral jezelf en geniet van alles om je heen. De dood is een raar iets, maar zoals in de natuur is de dood ook weer iets van het leven en nieuw leven. Een dode boom kan weer nieuwe bomen voeden of de grond vruchtbaar maken. Wees niet bang voor de dood. Het is netzoals in slaap vallen. Heel moe. En eigenlijk val je gewoon in een diepe slaap waar je nooit meer van wakker wordt. Pijn zal je waarschijnlijk weinig hebben en als je het hebt, dan kunnen ze je morfine of een andere pijnstilling geven. Daarvan wordt je ook heel rustig en moe. Mijn opa sliep daardoor weg. Je moet niet denken wanneer ga ik dood en hoe zal dat zijn. Je moet vooral genieten van alles wat er nu is om je heen, leuke dingen doen. En wanneer dat moment komt, dan zijn al die mensen daar bij je. Je zal nooit alleen zijn. Laat ze je hand vasthouden en weet ook zelf dat jij de persoon bent die weet wanneer je gaat. Sluit je ogen en laat je meevoeren in de warmte. Heel veel sterkte en wees niet bang. De dood is weer het begin van iets nieuws.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • het is voor jezelf in te vullen of het pijn zou doen. ikzelf ben er van overtuigd dat als het snel gaat -zoals een spuitje of een ongeluk- dan doet het geen pijn maar je kan ook een lijdensweg hebben en dan lijkt het mij een ander verhaal

    je kan het het beste overleggen met je arts want het klinkt serieus

    sterkte
    -xx

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten