Skip to content
7 reacties
1251 weergaves

Zelfmoord

Ik wil zelfmoord plegen en iedereen die zegt dat het beter wordt praat onzin ik weet dat het anders zit en dat therapie geen zin heeft dat dat alleen maar mensen voor leedvermaak zijn die vinden dat geweldig en de cliënten die helpen ze niet en de adviezen die ze geven helpen ook niet heb ik ervaren en ik word er alleen maar slechter van en tussen mijn ouders en mij gaat het ook niet goed tussen mij en vriendinnen gaat het niet goed op school gaat het niet goed niks gaat goed en het wordt niet beter   Moderator Best meisje van 15. Nu zit alles misschien tegen, maar je hebt nog een héél leven voor je. Dingen kunnen veranderen. Echt waar. Er zijn mensen die je kunnen helpen. Op de website http://www.113online.nl/nu-praten kun je ’s ochtends vanaf 10.00 uur (in het weekend vanaf 12:00) tot 23.00 uur chatten met een hulpverlener.   Bel je liever of heb je ’s nachts hulp nodig? Bel dan 24 uur per dag, 7 dagen per week naar 0900 0113 (€ 0,05 per minuut). Je kunt ook bellen of chatten met de kindertelefoon.  Neem iemand in vertrouwen die naar jou luistert.    Mailen naar post@jongin.nl kan natuurlijk ook.   Heel veel sterkte!!

15 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Hey TS, hoe gaat het nu met je? Ik heb niets meer van je gehoord.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat gevoel van niet gehoord of niet begrepen worden, herken ik. Maar vraag je eens af: wat heb je eraan dat je schreeuw om aandacht wordt gehoord als je er zelf niet meer bent?

    Alsjeblieft, TS, geef de hoop niet op. Bel/chat met 113 en vertel wat je doormaakt. Ze zullen naar je luisteren.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • De schreeuw om aandacht wordt hopelijk gehoord.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Je kunt ook contact opnemen met 113 en/of de Kindertelefoon. Wil je dat proberen? Vertel hoe het met je gaat en hoe frustrerend je het vindt dat het maar niet beter lijkt te worden. Misschien hebben de mensen daar ideeën waar wij niet aan denken.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Lief van jullie maar het zit allemaal best ingewikkeld met mijn situatie dus ik kan niet zomaar van de 1 naar de andere en ik heb al heel veel therapieën gehad en nu ook veel maar ik merk geen verandering en leuke dingen doen gaat lastig

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey meisje, heftig dat je je zo voelt. Ik sluit me aan bij de moderatoren en meisje 14: blijf niet in je eentje met deze gevoelens rondlopen. Je kunt anoniem praten met de mensen van 113 of de Kindertelefoon, of mailen naar de redactie van deze website. Wil je dat alsjeblieft proberen?

    Ik weet natuurlijk niet wat er bij je therapie precies gedaan wordt, maar het klinkt alsof je een heel onbehulpzame psycholoog hebt... Als je behandeling goed is, horen je gevoelens namelijk niet erger te worden! In jouw geval zou ik echt aanraden om een andere behandelaar te zoeken, want er zijn er heel veel, zowel betere als slechtere. Jij hebt er nu volgens mij één die jou niet op de juiste manier helpt - maar denk daarom alsjeblieft niet dat geen enkele therapeut je kan helpen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Lieverd, je moet zo echt niet denken! Je bent nog jong er ligt nog een heel leven voor je ogen! Je moet proberen genieten van de leuke dingen in het leven, dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan , maar je gaat zien dat je daar veel energie uit zal halen waardoor je je niet meer door de dag hoeft te slepen ! Ik vind het vreselijk om dit verhaal te horen van zo een Jong meisje! Zoek iemand in je omgeving waar je tegen kan praten, dat zal zeker opluchten! Ik hoop dat je hier wat aan hebt! Ik denk aan je! Komt allemaal goed lieve schat! Ik geloof in je! Dikke kusjes x

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten