Skip to content
7 reacties
66 weergaves

Ik haat mn leven

Hallo ik ben een meisje van 12 jaar en ik doe gymnasium ik vind het erg moeilijk ik haat mijn leven hele erg en huil vaak over mijn *** leven ik wil dood wat moet ik doen?

12 jaar
10 jaren geleden

7 Reacties

  • Niet opgeven inhet dal ,op de top vande berg zul je altijd iets mooiszien!

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • hey meis,
    je hoeft niet dood want je bent perfect zoals je bent, dat je een beetje slimmer bent dan anderen is niet erg. ze kunnen je als nerd uitschelden maar jij kunt een goeie baan krijgen. ga er met iemand over praten, je kunt het nu voor jezelf houden maar je knapt een keer uitelkaar en dan komt al het verdriet en woede er uit. heel veel sterkte! kus

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Hee, je moet zeker niet je leven gaan haten.
    Als je Gymnasium erg moeilijk vind, bespreek dit dan met je leraar of lerares. ze kunnen je helpen! het kan zijn.. dat je dan helaas naar Havo moet, maar dat is toch ook hartstikke goed? je kan altijd hoger of lager, en je moet zeker niet je leven gaan haten!, en ook niet denken: ''Ik moet dood'' ofwat dan ook, want je bent perfect zoals je bent! & zeker niet zo negatief denken!.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • probeer je sterk.te houden der zijn echt mensen die van je houden stay strong.x

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb dit onderwerp egschreven ik wil dood :(

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Idd alles kump goood x.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • hee ik vind het heel vervelend voor je dat je je zo voelt ik weet hoe het is om dood te willen maar dat is niet de oplossing misschien kan je er met je ouders over praten dat je het veel te moeilijk vind en dan zou je misschien een lager niveau kunnen gaan doen. Of als je niet met je ouders erover kan praten ga dan naar je mentor toe om erover te praten ze willen je vast wel helpen! je moet in jezelf geloven ik weet zeker dat je het kan. de gevoelens dat je dood wilt kan jen niet zomaar van je af zetten of vergeten je kan er het beste met je ouders over gaan praten en ze uitleggen hoe je je voelt en wat er allemaal aan de hand is zij willen je vast helpen. als je niet goed overweg kan met je ouders zou je ook naar je opa en oma kunnen gaan of een andere volwassenen waar je een goede band mee hebt xx

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten