Skip to content
5 reacties
112 weergaves

help! ik voel me alleen

Hey mensen Ik ben een 16 jarig meisje en voel me zwaar klote. Ik zal even vertellen hoe het komt. In klas 1 deed ik niet heel goed mijn beste ik probeerde er meer bij te horen en liet mijn school maar een beetje links liggen. Door dat ik weinig aan mn school deed moest ik naar een andere school. Na de zomer vakantie ging ik met vol goede moed naar mijn nieuwe school. Ik kwam in een supper hechte klas maar ik hoorde er niet bij. Als we moesten samen werken moest ik altijd alleen. En ook in de pauze zat ik altijd alleen. 1 keer toen we moesten samen werken vroeg ik of ik bij het groepje mocht waar ik meestal bij ging (omdat ik in de groepjes mee moest doen van de docenten) ze zeiden kan je niet een keer bij hun, je zit altijd bij ons wij willen ook een keer met zn tweeen. Ik ging naar het andere groep maar zij wilde mij er ook niet bij. Blijkbaar was ik gewoon een grote last voor hun. Aan het eind van het jaar moesten we aan geven bij wie we in de klas wilde in klas 3. Toen ik zij dat het me niet boeide werd mijn mentor boos op me en noemde ze me een jankwijf (ofzo ik weet het niet meer precies).

Gelukig kwam ik in een heel andere klas. Zonder mensen uit mijn tweede klas. Ik sloot me aan bij een groepje en ze accepteerde me alleen heb ik me nooit echt erbij horen voelen. Het jaar ging voor bij en ik mocht over naar mn examen jaar. Toen de klassen bekend waren zag ik dat ik bij niemand uit mijn derde klas was geplaatst en dat er in de klas waar ik in was geplaatst wel heel veel mensen zaten uit mn tweede klas. Gelukkig werd ik over geplaatst. Alleen er zitten nu twee meisjes in de klas die me niet mogen en ook omgaan met dat vriende groepje uit de derde. Daarom sta ik altijd in de pauze bij andere mensen. Ook weer het zelfde verhaal ik voel me wel geaccepteerd maar ik voel soms ook dat ik teveel ben.   Tijdens deze jaren ben ik me steeds kutter gaan voelen en steeds eenzamer. Ook heb ik de laatste tijd heel veel ruzie met mijn ouders. Het liefst zou ik weggaan. Weg van thuis of misschien wel helemaal van hier. Al deze jaren heb ik er nooit met iemand in mijn omgving over gepraat maar ik ben een poosje terug naar mn mentor gegaan en nu moet ik naar zoon vrouw bij ons op school. Ook weten een paar mensen uit het groepje van klas 3 het. En mn beste vruend weet het. Alleen ik vind dat teveel mensen het weten en daardoor voel ik me nog rotter. Af en toe ik snijd ik mezelf wel eens, ik weet dat het dom is maar het geeft zoon opgelucht gevoel. Ik zou zo graag willen dat ik me weer better ga voelen en gewoon weer gelukkig kan voelen. Weet iemand wat ik kan doen. Groetjes een Meisje van 16 Jaar

16 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • Dat is fijn om te horen, ik hoop dat het snel beter met je gaat

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 20 Sorry voor de late reactie. Ik moet nu wekelijks aan geven hoe het met me gaat. En ik moet kijken voor een contact persoon buiten school (psycholoog)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Heeft het gesprek ke geholpen met die mevrouw?

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey Meisje 20 Zo heb ik het zelf eigenlijk nog niet gezien. Ik heb nog geen gesprek gehad met die vrouw. De eerste heb ik volgende week.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is een lastige situatie. Het zou kunnen dat jij pech hebt gehad met de klassen waar je in zat. Heb jij een Open houding? Want een openhouding binnen een groep is vaak wel handig. Kan die mevrouw waar me mee praat je daar mee helpen?? Ik hoop dat je er toch iets aan hebt gehad

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten