Skip to content
147 reacties
5122 weergaves

piercing onder de 14

 Welke jongen van 12 of 13 jaar heeft er een piercing of welke jongen heeft er op zijn 12de of 13de een piercing laten zetten. Waar heb je die pircing.

12 jaar
12 jaren geleden

147 Reacties

  • prins albert
    Sinds een maand een eikelpiercing,in begin wel lastig maar nu gewend.
    Je ziet hem altijd daar ik besneden ben,v/d zomer naar frankrijk een naturistencamping met mijn ouders dus benieuwd wat de mensen zeggen of kijken naar mijn grote piemel (11-19 cm.)Dus jongens schaam je niet en ga gewoon je gang,Ga ook wel naar gewone campings,maar in zwembaden alleen zwemslips aan,dus dat doe je dan maar,ik heb een speedo en daar zie je de hele handel zitten.Uitkijken dat je geen stijve krijgt,het kan er uitfloepen gouw wegstoppen of op je rug gaan liggen,helpt

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen17

    Ik heb al geruime tijd een piercing in mijn pik en ik kan je zeggen dat het een aanrader is. Dus gewoon laten zetten.

    Heb je verder wel andere piercings of oorbellen?

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou ook graag lulpiercing willen. vind wel heel stoer jongens die dat al hebben!s

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik hebt clitoris piercing
    aan elke kant 3 stuks
    groote knopjes

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Zelf heb ik nog geen piercings.
    Ik ben wel van plan om wat te laten zetten.
    Het enige probleem is is dat mijn droombaan het niet toe laat om zichtbare piercings en tatoeages te hebben.
    Als deze droombaan geen optie is, kan ik alsnog wat laten zetten.
    Dit is wat ik graag zou willen:

    -2 oorbellen (linker en rechter oorlel)
    -Industrial piercing
    -Septum piercing
    -Snakebites lip piercing
    -Wenkbrauw piercing
    -Tepel piercing (links en rechts)
    -Prince Albert piercing (Eikel)
    -Ampallang (Eikel)
    -Aantal Frenumpiercing (Onderkant penis)
    -Aantal Hafada piercings (Balzak)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Leuk al die jongens met tepelpiercings. Ik kan mijn vriend nog niet overtuigen. Hoewel hij wel heel erg blij is met mijn tepelpiercings. Gek genoeg had hij geen moeite om een eikelpiercing te nemen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe lang heb je die ringetjes al? Hoe kwam je erop om ze te nemen? en weten je ouders ervan?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zit op wielrennen
    ik train 5 keer in de week 3 uur tacxen 40 km per uur
    (wielrennen) en ik hebt 6 kleine ringen in mijn schaamlippen voeilt lekker als ik ga rijden of tranen
    en ik zit 6e klas gymnasium


    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik wil heel graag een neuspiercing maar durf het mijn ouders niet te vragen, mijn moeder deed al moeilijk over OORBELLEN! mn vader die vond oorbellen mooi maar ik weet niet of ik het nu wel wil ik ben pas 12.. ben ook niet echt groot voor mn leeftijd heeft er iemand tips??

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou een slimme tip voor piercings, tattoos enzo willen geven. Als je weet wat je wilt, neem het dan niet meteen. Kom er elke week op terug, kijk ernaar, is dit nog mooi? Wil ik dit volgend jaar nog hebben? Als je je na een half jaar, of eigenlijk nog langer, nog even enthusiast voelt dan zou je hem wel kunnen nemen. Ik wilde vroeger "snake bites", twee ringen op je onderlip. Wat ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb. Al is zoiets nog geen ramp, zo lang het niet ontstoken raakt kan het zich prima helen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • ik wil echt heel graag een piercing in mijn neus of lip. maar het mag niet van mn moeder. weet iemand wat ik kan doen om het toch te mogen? mijn moeder heeft gezegd dat als ik een piercing laat zetten dat ze hem er zelf uittrekt. help

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • op mn 11de heb ik een neuspiercing gekregen. (( ben geen jongen maar oke )) Op mn 12de tunnels, ben nog steeds verder aan het stretchen. ik zit nu op 8 mm.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben een jonge van 22 jaar en ik heb ook een prince albert. Ik wilde al deze piercing al vanaf me 14de, maar ik drufde niet. Pas om me 20ste heb ik er een laten zetten en als ik het geweten had dan had ik hem meteen op me 14de laten zetten, zo lekker is hij. Ik wil nog wel een frenumpiercing hebben maar ik weet niet of dat gaat want me prince albert is best wel groot geworden.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was 14 toen ik mijn neuspiercing heb laten zetten. Heb ook een helix en 2 gaatjes in oorlellen. Ben er nog steeds super blij mee! Ik ga nu voor een tongpiercing. Doe wat je zelf mooi vind maar denk er wel even overna een piercing is dan wel anders dan een tattoo je kunt hm namelijk zo uit doen maar je houd wel een litteken.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Al toen ik 8 was een gaatje in mijn oor laten zetten. Heb dus ook al sinds mijn 8e een ring in mijn oor. Op mijn 12e had ik in beide oren een ring. Heb dit jaar een derde links erbij gezet dus heb nu 3 ringetjes. Wil later 4 oorbellen, 2 ringetjes links en 2 ringetjes rechts. Niks mis mee toch onder de 14?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Je hebt helemaal gelijk! Maar wil alsnog jullie mening weten.. wat zou mooier staan; een helix of een neuspiercing (in de neusvleugel)? Want de piercer zei dat een helix langer moet genezen en wel 14mnd. Kan duren! De neuspiercing tot 9wkn.... ik denk dat ik de helix eerst neem en als ik 13of14 ben de neuspiercing... jaah... of juist andersom,wat zouden jullie doen??

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wou eerst zo een 'Septum piercing', dat is een neus piercing (Zo een ding die mensen op een koeiending vinden lijken) het is wel nice, maar iedereen heeft er zijn eigen mening over. Ik heb besloten het toch niet te doen, ik wil namelijk liever een 'Helix piercing, ik heb er goed overnagedacht en ik weet het nu zeker.
    Mijn tip is; Denk er goed over na voor je het doet :) En als mensen er nare opmerkingen over maken moet je ze gewoon negeren, het gaat erom dat jij het mooi vind en niet om wat andere denken.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wil een ring door mijn neusvleugel. En bij jongens staat dat ook altijd zo vet Xd

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb zelf ook oorbellen + 2e gaatje ik wil wel een helix maar ik wacht nog wel even maar ik heb mijn eerste gaatje al sinds mijn 7e a 8e jaar en mijn 2e gaatje bijna een jaar

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ga binnenkort een helix piercing laten zetten maar ik ben 12. Mag gewoon ;)

    12 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten