Skip to content
9 reacties
79 weergaves

lang of kort haar

Hoi ben nog al fors gebouwd of stevig mede door sporten sportschool,maar de reden was mijn neiging tot dik,soms niet altijd leuk maar anderzijds heb ik er geen moeite mee,ondanks mijn 100 kilo,want heb geen buikje,wel stevig allemaal,alleen heb lang haar en geeft ook wel weer iets vriendelijks,soms denk ik laat het kort knippen,  kort amerikaans net als mijn broer maar die is marinier,alleen ook al ben ik het niet,gelukkig,toch denk ik dat ik dan een macho uitstraling krijg,wat ik dan weer niet echt wil,graag reacties,wat vinden jullie.?

17 jaar
12 jaren geleden

9 Reacties

  • haardracht millitaire dienst

    Mag lang haar nu nog wel of niet meer in millitaire dienst.?  

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • lang haar

    had lang haar maar soms dachten mensen dat ik een meisje was komt ook doordat ik nog geen baardgroei en snor heb. ben dus naar de kapper geweest en heb het nu vrij kort en staat veel stoerder en zo voel ik me ook en ben blij dat ik dat gedaan heb

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • haunter,van lang naar.....

    Mijn internaatskameraden houden nogal van millitary look,dus hebben ze gemillimeterd haar,heb ook een millitary broek gekocht,begonnen ze te drammen dat mijn lange haar er niets bij stond,was net een dikke meid,baalde zo dat ik toestemming gaf voor de tondeuze,op de laagste stand,dus bijna kaal,maar de meesten vinden het wel cool en vragen wanneer begin je met je commando opleiding ,wat ik dan wel weer cool vind.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • Kort haar

    Hey ik heb kortharig stekelig en aan de zij kanten strepen in geschoren dat vond me moeder we gaaf en een oorlbel

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • haunter ,zeurders van ouders

    ouders halfjaar niet gezien,nu dit weekend dus,waren bij mijn grootouders,begon mijn vader over mijn lange haar,vond het niet passen bij me,snapte niet dat dit mocht op het internaat,nu mag dus wel,laat het om hem niet knippen,en mijn moeder schrok zei ze dat ik zo dik geworden was en kreeg het internaat of gezinsvervangend tehuis eigenlijk de schuld van.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • haunter

    Heb het momenteel erg lang,ben ook fors gebouwd,ze zeggen weleens laat het eens kort knippen,maar twijfel,vind het zelf wel cool,en te kort weer macho,want ben nogal breed,daarom,twijfel.Meisjes vinden het wel mooi maar jongens geven soms commentaar.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • topicschrijver

    Hoi meisje 12 en jongen 18,ben gisteren 18 geworden en heb toch mijn haar kort laten knippen,na jaren van lang haar.Maar missschien laat ik het weer groeien,mijn moeder vond het wel mooi maar toch gaf zij de voorkeur aan het lange haar in tegenstelling tot mijn vader,vond het wel stoer staan.Maar heb wel een klein ringetje in mijn linkeroor laten zetten nu met dat korte haar,dan jongen 18,ben ik nu ook en volwassen,heb geen buikje dat komt door de training op sportschool,ben ook niet lang,177 cm alleen wel 100 kilo,met metal niets mis maar niet mijn muziek echt,vind wel de jaren'70 muziek heel mooi en eind jaren'60,heb nog een hele collectie elpees van mijn pa,maar bedankt voor de tip en het reageren C.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • dude!!!

     Lang Breed klein buikje 100 kilo Hou je langen haar !!!! Koop metal kleren En ga metal draaien !!!!! dan vind iedereen je awsume 

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Lang haar

    Heey! Ik vind het wel origineel! Alle jongens hebben kort os half lang haar. Dus ik zal het vooral zo houden, maar je moet week een beetje een kapsel hebben en het niet slungelig laten hangen, dan ziet het er verzorgt uit!
    Doe en draag waar je je lekker bij voelt!
    Succes

    12 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten