Skip to content
18 reacties
858 weergaves

Controleren van me lichaam

Hoi meisjes,   Regelmatig controleert mijn moeder me als ik in de badkamer ben en gedouched heb tussen me billen (moet dan goed bukken) en ook kijkt ze dan goed naar me vagina en borsten..   Ik heb gevraagd waarom ze dit doet, en dan zegt ze om te weten of het allemaal goed is. Ik snap niet waarom ze dit doet?   Snappen jullie het?   Xxxx.

14 jaar
11 jaren geleden

18 Reacties

  • Meisje 12

    Iel waarom doet ze dat vind je dat niet raar dat ze dan alles van je ziet

    14 jaar
    10 jaren geleden

  • moeder kijk ook atijd in poep gat dan vinger gaat ze er in

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Gebruiken jullie zegmaar een washandje voor je billen of ook voor tussen je billen, bij je poepert zegmaar? Heb de laatste tijd erg jeuk en mijn moeder heeft dat gemerkt. Ze wou ook tussen mn billen kijken maar ik weigerde dat en zei dat ik zelf wel kon kijken.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • mijn pa gaat soms met zijn hand over mijn wang en kin om te controleren of mijn baardgroei weg is geschoren en zegt dan vaak dat ik mij moet gaan scheren .hij deed het ook een keer toen we samen bij de kapper waren en toen heeft de kapper mij geschoren .aparte ervaring als iemand anders je glad maakt.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • mijn pa controleerde ook soms mijn eikel maar nu niet meer . maakte hem vaak niet goed schoon omdat het pijn deed als ik mijn velletje naar achteren schoof .mijn pik is toen ook wel eens stijf geworden maar ik kon dat toch niet helpen.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • douche wel eens samen met mijn pa en dan kijkt hij of mijn eikeltje goed schoon is dat vind ik wel altijd een rottig moment en het leukste vind ik wie er op het einde het langste onder de koude douche staat.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Mijn moeder doet dat ook. Ze kijkt mijn borsten voor rara bobbels, doet ze bij zichzelf en zus van 14 ook. moet ook altijd bukken voor tussen mijn billen voor aambeien en misschien wormpjes ofzo. Doen dit elke maand en we zijn dit gewend want dit deed ze ook al toen ik klein was. Mijn vader doet dit ook alleen dan bij mijn broertje. Wat wel handig is dat mijn moeder haar weghaalt tussen mijn billen!

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • @ meisje 14 jaar

     Geen dank hoor. ben blijdat ik je heb kunne helpen :) en ben blij dat je moeder niet meer controleert. Je schaamt je toch een beetje denk ik ondanks dat het je eigen moeder is. Liefs, J. xx

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Bedankt voor je tip meisje 15

    Heee bedankt voor je tip, ga het zeker weten zo doen als jij het doet!!
    Dat controleren is afgelopen eindelijk.

    En met een washandje lijkt mij inderdaad ook beter en frisser..

    Xx.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • @meisje 14

    Iig zeker mn billen en vagina. Maar ik was alles. Gezicht armen buik benen voeten billen vagina. Vind het ook veel lekkerder met een washandje dan met me handen. Me vagina doe ik als laatst. Spoel ik het washandje eerst goed uit en dan met alleen water er doorheen. Zeep is niet goed voor je vagina.

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • @meisje 15

    Nee ze zit er niet aan, zou niet weten waarom. Maar ik heb dat lang niet meer gebruikt een washandje maar me vriendin zei ook al van: doe je dat niet joh?   Welke lichaamsdelen vind jij zeker belangrijk met een washandje te wassen dan als ik dat vragen mag?   Xx

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • @schrijfster

     Met een washandje heb je ook het gevoel dat je je goed schoon wast. Dan hoeft je moeder ook niet te komen kijken.  Je kan ook als je het niet zon fijn idee vind, een washandje voor je gezicht en een ander voor je lichaam gebruiken.  Maar je moeder doet verder niks? ze kijkt alleen maar. ze zit er niet aan?

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Meisje niet raar

    Doet ze zo af en toe maar zal ook eens een washandje gebruiken dan..

    Is fijner denk ik, want heb wel ook wel is jeuk bij me kont


    14 jaar
    11 jaren geleden
  • niet raar

     Ik gebruik ook een washandje met douchen en daar was ik alles mee. Hoe lang doet je moeder al zo, je controleren?

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Raar

    Me vriendin had ik het verteld en die zei dat ze zo'n washand gebruikt met douchen

    Is toch alleen voor je gezicht of gebruik je dat ook voor te douchen en wat moet ik ermee wassen??

    En ik natuurlijk doe ik elke dag een schone onderbroek aan!!!

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • @schrijfster

     Wat moet je anders nog meer in de was gooien, neem aan dat je je ondergoed ook in de was doet en elke dag schoon aandoet. Denk dat meisje 16 bedoelt  met dat ze ook aan je vagina en borsten komt. Liefs xx

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Gewend

    Ze wil blijkbaar weten of ik me ertussen goed was omdat ik alleen altijd maar een handdoek in de was gooi en dan denkt ze dat ik vies ben..
    Met alleen zeep word je toch ook schoon of gebruiken jullie meer?

    En waaraan zitten bedoel je???


    Wat kan ik het beste zeggen?

    Xx.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Re: controleren van me lichaam

    Hoi meisje van 14,   Nee, ik snap dat ook niet, waarom je moeder dat doet. Dat lijkt me niet echt de bedoeling. Zit ze dan ook aan je, of kijkt ze alleen maar naar je billen, borsten en vagina? Het lijkt mee heel apart, vind je het zelf normaal? Ben je ook al wel eens bij de dokter (schoolarts?) geweest daarvoor? Normaal gebeurt dat hooguit daar en niet thuis door je moeder.    

    16 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten