Skip to content
89 reacties
1572 weergaves

Lage broeken

Hey, Ik draag m'n broek lekker laag, onder m'n kont. Wat vinden jullie? En als je het zelf doet: hoe laag dan? Ik weet dat er genoeg mensen zijn die het mooi vinden maar dat lees ik bijna nooit op een forum. Is dit alleen op mijn school zo dan? Ik draag m'n broek laag omdat het lekker zit (wat veel mensen nie geloven maar het is echt zo). En wat vinden meisjes hier nou van om te zien? En hebben tegen jullie ook wel eens mensen gezegd dat je je broek moet optrekken? Ik denk dan ik zie eruit zoals ik zelf wil, maarja... En wat zeggen jullie ouders ervan? Mijn ouders zeggen dat het bij de leeftijd hoort en dat iedereen er mag uitzien zoals hij wil. Ik ben benieuwd!

13 jaar
11 jaren geleden

89 Reacties

  • Als jouw skinny van achter tot onder je kont hangt, zakt hij aan de voorkant dan niet tot onder je ballen?
    Dat gebeurt bij mij altijd als ik mijn broek zo laag hang, en ik wil eigenlijk niet dat de hele voorkant van mijn boxer te zien is ....
    Hoe los jij dat op, j24?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik draag mijn broek onder mijn kont zit prima met leuke schoenen er onder. Als merk altijd On That Ass en een grote leren riem. Bij mij heeft nog nooit iemand iets gezegd iedereen doet het en boeien als ze iets zeggen. Yo later

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik laat mijn broek ook altijd zakken supper stoer met voetballen of iets anders op het schoolplein Ook als ik ren moet ik na 3 stappen hijsen andees licht die op de grond

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je het wilt moet je het gewoon gaan doen, maar je moet wel reacties verwachten, ook van totaal onbekenden.
    Heb je al bedacht wat je gaat antwoorden, of ga je gewoon je mond houden?
    Voor mij maakt het merk niet uit, maar de kleur moet wel passen bij wat ik verder draag. Ik heb mijn broek net onder het midden van mijn kont hangen, als ik veel beweeg zakt hij tot onder mijn kont, maar mijn bovenbenen zijn net niet te zien.
    Ik krijg veel opmerkingen, ik negeer het gewoon. Alleen als mijn familie iets zegt reageer ik, dan zeg ik iets als "dat is mijn zaak, ik zeg toch ook niets van jullie truttenkleding?"

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben van plan om ook mijn broek laag te gaan dragen, maar ik ben bang dat andere kinderen/ouders/leraren er wat van gaan zeggen. Ik heb zelf altijd merk boxers van Björn Borg en Puma... Kan iemand mij overhalen om het toch te doen?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het ook geprobeerd om mijn broek laag te dragen, maar ik werd er zo opgewonden van dat ik klaar kwam. Ik dacht dat dat was omdat ik voor het eerst mijn broek laag droeg en mijn riem tegen mijn piemel drukte, maar de keer daarna deed ik het zonder riem en toen kwam ik weer klaar.
    Gelukkig had niemand het in de gaten omdat ik snel naar de wc ging om de boel schoon te maken, maar nu durf ik het niet meer te proberen.
    Hebben jullie dat nooit gehad, of doe ik iets fout?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • We hebben allemaal die ene vriend die zn broek veel te hoog heeft en 1 die hem veel te laag heeft. Ik ben die ene die hem veel te laag heeft. Heerlijk onder mn kont of eigenlijk onder mn boxer. Je ziet mn boxer helemaal dan randje boven been dan komt mn broek. Doen al sinds mn 11 de zo en pas niks aan. Hoe hard iedereen loopt te zeiken (ouders). Mn vriendin vind het super staan gelukkig ??

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ben best wel rustig maar draag mijn broek nogsteeds vet laag. onder mijn kont. ook vaak met petje achterstevoren

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind er persoonlijk niks aan.. Je broek onder je kont hangend enzo, en al helemaal types met ook zo'n petje erbij en met opzet slecht Nederlands sprekend, dan voel ik me al gelijk onprettig bij je in de buurt. Ik heb niet direct iets tegen jullie als persoon hoor! En vind ook niet dat jullie moeten veranderen. Maar vind het altijd fijn als jongens (en meiden) zich verzorgen en goed aankleden, en je goede gesprekken met ze kan hebben. Maar ik houd dan ook van wat rustigere types, dus daardoor zal het ook komen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Draag me broek ook laag. Onder mn kont en kort shirt erbij. Ongeveer 25 cm van mn boxer zichtbaar, is toch stoer

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen 17: bij mij op school dragen juist de stoere jongens allemaal een brede riem. Vaak met hun broek wat lager zodat je hun riem altijd ziet. Als meisje vind ik dat erg cool staan :)

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind brede riemen vaak een beetje gay staan maar dat komt omdat er bij ons op school vooral door meisjesachtige jongens word gedragen

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • O sorry die moest bij het andre topic Lage broeken vind ik erg stoer zelfs opwindend ??

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Super chill ✌🏾️👌🏾

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik en mijn vrienden dragen allemaal onze broeken laag. Niet helemaal onder je kont maar halverwege. Dat zit vet lekker en je ziet altijd onze brede riemen. Dat staat echt super stoer.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen16 ik heb precies hetzelfde ze zeggen dat ik dan gay ben terwijl het gewoon goed en lekker zit. het is ook gewoon mooi en chill met Bjorn borg, calvin klein, jack&jones er onder.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Broek laag is super chill, mijn ouders zeuren ook de hele tijd dat het te laag hangt, maar waar bemoeien ze zich mee, het is super stoer. mijn vrienden hebben het ook allemaal, wij allemaal onder de kont met riem, meestal g star en jack and jones broek met bjorn borg eronder, staat vet stoer en chill!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind lage broeken echt lelijk. Ik snap niet dat iedereen dat hier mooi vindt; draag gewoon je broek normaal zeg, niemand heeft er behoefte aan om je kont te zien

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen van 14 Trek gaten in de boxers van de hema en zeg dat het slecht kwaliteit is . Dan koopt ze duurdere die beter zijn. Hoeft niet meteen bb te zijn kan ook gewoon stangata nemen die hebben ook mooie prints. 2 voor 15 euro. Zo heb ik het ook gedaan had hetzelfde probleem draag nu zelf ook mijn broek onder mijn kont cm of 15 met brede witte of bruine riem. Succes. Hoor het wel of het gelukt is

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik draag mn broek ook laag. Vaak skinnys en of lossere met een brede riem erdoor. Mn ouders vinden het raar en stom staan ( k krijg ook vaak kretiek maar boeit me niet zo veel) Natuurlijk met merk ondergoed

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten