Skip to content
38 reacties
735 weergaves

Vraag van een jongen > Oorbellen bij een jongen??

Hallo,   ik wil heel graag een oorbel, maar ik twijfel over hoe anderen erop zullen reageren, en met name wat de meiden er van vinden... Wat vinden jullie van oorbellen bij jongens?? en wat voor oorbel wel of juist niet?? Mijn broer heeft in zijn linker oor een zilveren ringetje, zelf vind ik dit ook wel erg gaaf maar weet niet zeker of ik dat durf ivm reactie's enzo. Dus wat vinden jullie ervan bij jongens??   Gr. een jongen

13 jaar
11 jaren geleden

38 Reacties

  • ik wil ook heel graag oorbellen. ik durf alleen nog niet zo goed. 3 vrienden hebben ook oorbellen en vind het mooi. ik wil dan graag in 1 oor een ringetje

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik vind dat echt niet passen bij jongens. is echt lelijk

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • haii
    mijn broer heeft 2 oorbellen. ik vind het best wel mooi er uit zien. een jongen uit mijn klas heeft ook een oorbel. ik vind dat wel heel erg mooi.
    doei

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb 2 in 1 oor. Al sinds mijn 6e had ik 1 oorbel. Op mijn 13e een 2e erbij. Zijn 2 kleine ringetjes in mijn linker oorlel.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind oorbellen bij jongens erg stoer. Ik heb zelf nog geen oorbellen, maar twee vrienden van me wel. De een heeft 1 oorbel en de ander 2 oorbellen. Allebei hebben ze ringetjes als oorbellen. Ik wil zelf ook graag 1 oorbel, ook graag een ringetje. Maar mag nog niet. Ik vind ringetjes het stoerst bij jongnes.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb 2 broers die allebei oorbellen dragen. De ene heeft in elk oor een vierkant diamanten knopje. De andere heeft in alleen zijn linker oor een zilveren ringetje. Ik vind beide wel mooi, maar vind stiekem ringen toch net wat beter bij jongens. Strech vind ik ook mooi, maar niet te groot. Bovenin een van de oren een klein ringetje is ook mooi. Xx

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet niet of dit discussie in deze forum nog verder ga... maar ik vind persoonlijk tunnels de mooiste staan bij jongens, zolang als die niet te groot zijn... oorbellen zijn afhankelijk van je type en je uiterlijk vooral, hoe aantrekkelijker dat je bent, hoe meer oorbellen er gaan passen bij je, dus als je er eentje draagt moet het je heel goed staan, pas dan kan je voor uw tweede gaan, indien zo niet... hou het dan bij eentje! je loopt er gewoon als een idioot mee rond als het je niet sta. Wat mij betreft, ik ben van plan om links een tunnel van 14 mm te zetten... ik vind dat kei cool als die gaatje ook van achter aan het oor zichtbaar is. Maar aangezien ik liever aan beide oren oorbellen wil dragen, zou ik aan mijn rechteroor iets kleiner dragen, dat niet zo opvalt namelijk zo 'n smal zilveren helix ring aan bovenkant oor in combinatie met een piercing ( zo'n zilver bolletje) aan mijn tragus... dat gaat pas een perfect 'both ears pierced procedure' worden 👑😄... en meisjes zeer bedankt voor jullie positieve reacties en voor het feit dat jullie open staan voor jongens die oorbellen willen dragen en er met tips mee afkomen, het heeft me als jongen een dikke plezier gedaan!! Ik zou nu nog van jullie willen weten wat jullie van mijn mening vinden xx

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb 2 ringetjes in 1 oor, beide links. Mijn broer (19 jaar) heeft in elk oor 1 ring.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Er zijn slechts twee types mannen die oorbellen dragen:
    Mannen met een ringetje: dit zijn piraten, kijk uit!
    Mannen met een diamantje: Het lage IQ spat ervan af.
    Ik zeg dus: niet doen.

    maar uiteindelijk moet je het zelf weten

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Oorbellen zijn chill bij jongens. Heb al jaren een ringetje in mijn linkse oor en reacties zijn overal altijd wel goed eigenlijk. Dus als je wilt gewoon doen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Sinds mijn 12e heb ik al oorbellen. In elk oor één gaatje. Heb altijd zilveren ringen erin. Heb oorringen van 1cm en van 2cm. Deze wissel ik wel eens af. Tegenwoordig draag ik nog maar 1 van de 2 oorbellen, omdat ik dit nu wat mooier vind. Mijn broer heeft 4 oorringentjes.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Oorbellen voor jongens en mannen is vandaag de dag een gewoon iets geworden.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb vijf gaatjes in m'n oren, drie links en twee rechts. Ik draag in de week meestal diamantjes, maar als ik uitga draag ik lange oorbellen in de eerste gaatjes.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • ik vind persoonlijk ringetjes niet erg mooi. diamantjes wel leuker
    maar het belangrijkste, doe wat je zelf wil! als jij het mooi vind, moet je het gewoon doen
    xx

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik vind eentje (en dan een diamantje, geen ringetje) het mooist, maar je moet doen wat je zelf wil. Gewoon lekker doen wat je zelf mooi vind :)

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Sexy

    Er is een jongen op me school, hij heeft twee diamantjes en ik vind ze echt super cool!!!!! ik word jaloers

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • 2 diamantjes gay.

    Zolang je het bij eentje houdt, is het goed. Kijk, ik denk altijd zo; 1 oorbel bij een jongen kan, 1 ringetje of 1 diamantje. 2 ringetjes gaat ook nog (vind het persoonlijk niet mooi, maar wel mannelijk), maar ik heb altijd mn twijfels bij 2 diamantjes. In mijn ogen zijn dat: fake gangsters, domme jongen, straatsukkeltjes, van die jongens die zichzelf heel mooi vinden of homo's. En zeker dat laatste.. Ik vind het echt fucking gay voor een jongen om met 2 diamantjes te lopen, maargoed, kwam door mn buurjongen die homo is en 2 oorbellen heeft. Niks mis met gay trouwens! Maar zou geen diamantjes zetten. Is een tip !

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • Jouw keuze

     Het is nautuurlijk jouw keuze of je een oorbel wilt of niet. Als jij het mooi vind, moet je het niet laten voor een ander. Zelf vind ik het niet zo mooi als een jongen een oorbel heeft, maar nogmaals: het is JOUW keuze.

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Je broer

    Wat je broer heeft als oorbel vind ik tof voor jongens! Zou het zeker wel doen en reacties afwachten! ;)

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • oorbel laten zetten

    Ik heb er woensdag 1 laten zetten. Ik krijg tot zo ver leuke reacties. Dus als jij het wil. Gwn doen. Gr. Iemand

    13 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten