Skip to content
18 reacties
1344 weergaves

3e gaatjes meisje, oorbellen jongens

Hay, Ik heb nu 2 gaatjes in beide oren, en wil misschien nog een derde in elk oor, zodat ik drie gaatjes in elke oorlel heb. Dit is het laatste wat ik zal laten doen, dus geen piercings meer of zo. Meestal heb ik 1 grote oorbel in de 1e gaatje en dezelfde iets kleinere in het 2e gaatje. Meestal zijn dat diamantjes of parel studs. Jongens: Wat vinden jullie hiervan? Meisjes: Weten jullie nog leuke dingen die je kunt doen met drie gaatjes, combinaties of zo? En waar kan ik het het beste laten schieten? En als ik dan gaatjes ga schieten, wil ik misschien mijn vriendje meenemen, Ik denk dat oorbellen hem goed zouden staan, maar daar is hij zelf niet zeker van. Maar hij zei dat als ik het leuk vond hij ze liet schieten en dan zelf wel zou kijken of anders uitdoen, en laten dichtgroeien. Wat vinden jullie van jongens met oorbellen? Bedankt, xoxo W

16 jaar
11 jaren geleden

18 Reacties

  • Gaaf hoor vijf. Heb er zelf drie. Draag meestal drie verschillende oorbellen, valt lekker op. Draag bovenin ook nog een helix piercing. Wat voor soort oorbellen heb jij in?

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb nu totaal 5 gaatjes 3 in linker oor onder. 1 rechts onder en 1 rechts boven in mijn oor.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Het hangt er van af bij sommige meiden staat het... Bij sommige ook niet Bij meiden met lang zwart/donkerbruin/donkerrood haar vind ik zo'n klein ooringetje wel mooi Bij blondines vind ik zo'n ring/"edelsteentje" wel mooi

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Drie is prachtig, het mooiste is als je in het ene oor 3 onderin doet en in het ander oor 2 onderin en 1 bovenin het kraakbeen. Ik heb zelf in beide oren 2 gaatjes onderin en 1 bovenin.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb der zelf 4! Ik heb 4 diamantjes van groot naar klein :)

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind oorbellen onwijs sexy en geil. Vooral meerdere gaatjes in 1 oor. Maximaal 3. Heerlijk om alleen al naar te kijken. Gewoon doen.. X

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Ben persoonlijk niet zo van de oorbellen en piercings, ik ben meer een tattoo man. Ik heb zelf een oorbel en dat zal waarschijnlijk ook zo blijven.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb 2 gaatjes in beide oren en draag dan meestal een grote zilveren ring en dan een kleinere zilveren ring, vind het zelf super leuk

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • 2 oorbellen voor een meisje

    maximum

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • ik vind bij meiden 3/2 of 3/1 het leukst staan, verder overweeg ik om zelf ook oorringgetje te nemen

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • 1 per oor, sure can be looking good, 2 per oor uhm nouja okee, 3e nee dankje

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Drie in ene oor en twee in andere is ook gaaf.
    Ik val zelf op jongens, met oorbellen zijn ze meestal nog leuker. Bij stoere jongens vind ik het weer minder staan. Dat niet alleen jij, maar ook misschien jouw vriend oorbel(len) gaat dragen, vind ik super leuk.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Heeii, ik snap dat je 3 gaatjes wilt! Ik heb een week geleden ook in mijn beide oren een 3e gaatje laten schieten. Maar.... zorg wel dat dag ie niet precies in je kraakbeen komt(heb ik wel en dat doet nu nog steeds pijn:() Maar als je geen moeite hwbt met een beetje last daarvan zou ik het wel doen. Kusx

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • 3 is perfect

    Goed idee hoor om een 3e gaatje per oor te nemen, heb ik zelf ook al vinden veel mensen het wat veel voor een jongen. Bij een meisje is het helemaal prima en ik zou er 2 sets ringen in doen en een leuk opvallend knopje in het 3e gaatje. Ik draag ook vaak 2 paar ringen en heb dan vaak zwarte knopjes in het 3e gaatje, heb daarnaast nog een ringetje bovenin mijn oor, dus totaal 7 oorbellen.

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Twee oorbellen zijn het leukst

    Voor mij hoeft een meisje niet meer dan een oorbel per oor te dragen. Meer mag wel. Maar dan liever een oorbel erbij dan twee. Ik vind het wel sexy als een meisje grote oorbellen in heeft. Vooral zilverkleurige ringen. Die zijn erg mooi. Zelf heb ik ook oorbellen in. Twee redelijk grote zilverkleurige knopjes. Dat zijn unisex oorbellen. Zowel jongens als meisjes kunnen die dragen.

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Sexy!

    Oorbellen bij jongens zijn sexy! Mijn vriendje heeft een zilveren ring in zijn beide oren eentje, zijn allebei zo;n 1cm groot. Ik vind het stukken beter lijken dan wanneer hij diamantjes ofziets draagt.

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • Oorbellen

    Voor meiden vind ik het allemaal wel sexy ;) Zolang de hele oren maar niet bedekt raken met oorbellen... Wat oorbellen bij jongens betreft, zilverkleurige ringen vind ik zelf nog het beste voor jongens, diamantjes enzo zijn vrij kinderachtig of patserig vind ik. Goudkleurig vind ik ouderwets lijken... Zilverkleurige ringen kunnen eigenlijk wel bij alle jongens ;)

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • Oorbellen

    Hoi,   ik zelf vind 3 oorbellen per oor voor meiden toch echt het maximum. Daarna wordt het toch echt net iets te veel van het goede. Oorbellen voor jongens vind ik ook wel kunnen. Ringetjes als oorbellen voor jongens vind ik zelf het meest mannelijk lijken.

    16 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten