Skip to content
34 reacties
3451 weergaves

witte onderbroek

Hallo, Ik heb (moet) witte onderbroeken dragen ik schaam me kapot daarvoor omdat ik als ik rondkijk in de kleedkamer bij gym niemand een witte onderbroek aan heeft behalve ik ik heb ze vanaf groep 4 toen schaamden ik me al een beetje maar nu heeft iedereen gekleurd ondergoed heb ik ook even gehad daarna nu weer witte onderbroeken ik schaam me daar dus erg voor bovendien zie je bin omkleden in kleedkamer bij witte onderbroek snel urine vlekken wat is jullie mening? ZEG WAT Je Denk maakt niks uit

13 jaar
11 jaren geleden

34 Reacties

  • Het zal je zeker een stuk rustiger maken. Ik heb het ook vaak gehad op school dat ik het in de les voelde komen en rennen moest naar de wc maar onderweg een natte onderbroek kreeg. Net zoals in de bus en soms nog erger. In de pauze in de stad heb ik het een keer zoo erg gehad dat ik meteen naar huis ben gegaan met een natte broek. Bij mij komt het doordat ik de groeispurt heb en te snel groei dan dat mijn lichaam nu aankan. Ik heb er professionele luierbroekjes voor gekregen. Die krijg ik via de verzekering van de apotheek, dat is hoe erg het gevonden word. Dat geeft mij de meeste rust, ik heb dat gewoon aan als mijn ondergoed en ik hoef er op school niet echt op te letten. 1 van de trainingen is dat je nog steeds vechten moet om het op te houden maar als het een beetje niet lukt wordt je tenminste niet nat en hoef je niet om te kleden ofzoo. Meer vrijheid op school en nooit meer een natte vlek zichtbaar in je broek.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi, Dank je we voor je mail!Ik ben er reg blijk mee!Het zal mij een stuk rustiger maken.Tjonge wat ben ik blij dat ik naar de huisrts ben geweest!Ik voledle ,zo rot toen ik op de bus terug naar huis,het plasgeveoel al aan komen,eiist ik al hoe laat was.In mijn boeg gepalst.Heb Ik schaam mij en ongelluj als ht op school hebeurd.Maar ik erekn en wordt erkend als incontinent.Ik hoop ook zo', raing te krijgen etc.Bdankyt dat je me snapt,alas ik het in de bus,half uur.voorknt was al en beetje nat.'
    I keb aardige,lieve ouders,Mijn oudders zij wel èrg streng gr

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja ik denk dat het wel beter gaat daarna, na dat gesprek. De huisarts kan uitleggen aan je ouders dat je een beetje last van incontinentie hebt wat over kan gaan. De meeste mensen zullen dan wel denken ooh is het dat ? Heb je voor de rest wel aardige ouders of zijn ze alleen maar streng ? Meestal slaan sommige ouders omdat hun ook zoo zijn opgevoed. Ik ga zelf elke dag met de bus naar school 3 kwartier rijden dus ik snap je volledig. Ik zakte al een paar keer door de grond heen toen het op school gebeurde, nu kan het eigenlijk niet meer gebeuren. Ik schrok er wel van dat ze het incontinentie noemen maar in mijn hoofd weet ik wel dat het zoo is. Is er bij jou nog niks gezegd over beschermend ondergoed ?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @14.Ja ik moest huilen ij de huiarts,toen ik hem vertelde dat ik voor het in mijn bok plassen,over de knie moet, en en flink pak slaag krijg.Ja je hebt het goed begrpen,ik heb er problemen mee.Laatste keer,wilde even de stad in, met de bus,op terugweg voelde ik dat ik moest plassen,ik maar vechten,het op te houden, wat me niet lukte.Dank je voor je mail, en ik ben blij dat er er speciaal ondergoee is voor jongens zoals jij en ik!!Fijn dat jij er nooit en pak slaag voor gekegen heb. k dus wel.Het is om door de grond willen zakken,als ik daarvoor een pak voor mijn broek voor krijg.Ik hoop dat het over is na het gesprek wat mijnmoder maandag moregen Ik moet er soms om huilen!jij du òòk!!Ben wèl blij dat ik deze stappen heb gezet.Dus jij denkt dat het beter gaat daarna?Jouw reactie geeeft mij veel hoop!!Dank je wel voo je reactie!!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Nooit gweten dat ik hier iemand tegenkom die net zoo oud is als ik en hetzelfde heeft als ik. Ik lees jouw berichtjes dus ik gok er op dat je ook problemen hebt. Ik heb er nooit een pak slaag voor gekregen, ik heb het gewoon iets van 2 jaar verborgen gehouden. Mijn ma heeft het 3x van me gezien dat ik een natte broek had en de 3e keer moest ik gewoon alles opbiechten wat er aan de hand was op school en in de bus eznoo en moest ik naar de huisarts. En huilen is niet kinderachtig hoor, ik moest het ook. De huisarts is vaak iemand die het echt snapt. Ik hoefde niet naar het ziekenhuis, die van mij had ervoor geleerd zoo te merkn. Ik kreeg allemaal instructies om mijn blaas te trainen en kreeg boekjes mee om thuis te oefenen, we hebben wel een dik uur gepraat, bij mij was er een doorverwijzing naar de apotheek voor speciaal ondergoed. Dat was ook wel slikken dat mijn huisarts dat zij maar ik heb zelf ja of nee gezegd omdat dat gelijk meteen zou helpen de volgende dag op school. Ik had het gevoel van ik doe nu eindelijk wat goed is, voor mij ook een enorme opluchting, het zal vanaf nu wel beter gaan met je ouders denk ik, als ze gepraat hebben. gr k

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @14ja ik ben blij dat de afspraak is gemaakt met onze huisats,ben gisteren geweeewt.hebhe veteld, dat k mijn plas niet kan ophouden, en daarom nog in mijn broek plas, en dat ik daàr echt nik aan kan doenMisschien inderchtg,maar ik moest huilen,toen ik hem vertelde,dat ik er laatstt een flink pak voor m'n broek voor kreeg.Er is een doorverwizing , naar de specialist van het ziekenhuis.en voor het krijgen van saag, wil hij mjn moeder of mijn ouders uitnodfgen.Ik hoop dat ik nooit meer daarvoor voor m'n broek krijg,Ben wel blij dat k geweest ben.Hele opluchting! gr

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Is wel goed dat je een afspraak hebt durven maken. En blijven zeggen tegen je ouders dat je er niks aan doen kon. Zelf wil je het wel ophouden maar het is gewoon een zwakheid van je lichaam als het vaak niet lukt. Dat is dan heel erg slecht als je een pak slaag krijgt als je in je broek plast. Misschien kan de huisarts ook met je moeder praten en uitleggen dat sommige jongens daar niks aan doen kunnen. Maar meestal kun je dingetjes wel geheim houden tussen jou en de huisarts. Ik heb er zelf ook een keer gezeten. Je kan meestal wel vragen van: wil je dit en dat liever niet aan mijn ouders vertellen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • hoi, heb afspraak gemaakt met mijn huisarts.Kon van de week m'n plassen niet ophoudem.Als ik het durf,wil ik me de huisats ook praten dat ik voor dit, en meer nog voor m'n broek krijg.I schaam me een omgeluk als mn broek nat is.Ik doe het niet expres.Wat denk jij?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Nou daar hoor je geen pak slaag voor te krijgen op je 14e. Je kan wel gewoon een kleine blaas hebben. Ik moest zelf altijd zoo nodig dat als ik stil ging staan bij de wc om mijn broek los te doen dat mijn onderbroek al een beetje nat werd. Dan kun je er echt niks aan doen. Ik heb in dit forum al een keer een heel verhaal van me neergezet. Iets naar boven.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn moeder koopt voor mij en m'n broertjes altijd witte onderbroeken(met gulp)en witte onderhemden.Zit prima,doch op school ben ik zowat de enige!,Ik ben vaak haastig en druk,òòk plassen doe ik gejaagd,en zietet mijn vòòrantnt van mijn witte onderbbroek akelig wat urine vlakken.Vind hetzelf rot achteraf.Meer jongens die dit kennen?Hoe gingen jullie moeders dààr mee om.Ik doe het niet expres.Ik heb straf gekregen.Deed zeer

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn oudera zijn erg oudewrets,en kopt altijd witte onderbroeken met gulp.en witte onderhemdem.Ze zitten heel lekker,dus ik heb er niets op tegen!!Moet wel attente zijn mijn plasser goed uit te schudden!!(i.v.n. de vekken)

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik draag al een tijd witte onderbroeken omdat ik een klein beetje last van incontinentie heb. Nu draag ik bescherming daarvoor. Hiervoor toen ik dat nog niet deed, droeg ik ook gewoon witte onderbroeken en gekleurde onderbroeken door elkaar. Mijn moeder gebruikte mijn witte onderbroeken om me een beetje in de gaten te houden. De witte onderbroeken vond ik ook het moeilijkst om te dragen in de kleedkamer bij gym omdat je daar urine vlekken goed in ziet voordat ik bescherming droeg. Dat ze wit zijn maakte me nooit wat uit maar ik vond het wel vervelend dat anderen urine vlekken konen zien. Ik heb daar een paar keer een opmerking over gehad in de kleedkamer, ik schaamde me ook vreselijk. Maar ze lachten me nooit uit, klasgenoten zijden meer van daar moet je wat aan doen en zijden ze zoiets van: je lekt. Ook kreeg ik weleens opmerkingen van mijn ma waarom mijn onderbroeken zoo vies zijn. Door haar moest ik op een gegeven moment eerst Tena pants super gaan dragen. Dat was ook wel beschamend omdat ik nu wist ja ik heb incontinentie omdat ik te vaak lek en het zijn witte onderbroeken wat werkt als een luier maar het is geen luier, het zit als een onderbroek. NU vindt ik het juist erg fijn dat ze wit zijn want dat geeft me een schoon gevoel en voor anderen in de kleedkamer ziet het er ook schoon uit. Je kan erin lekken of druppelen maar de buitenkant blijft wit. Dat ik me kan uitkleden zonder geel te zien vindt ik wel een goed gevoel. Laatste tijd gebruik ik abena abri flex.

    Dus ja wat ik wil zeggen is je moet gewoon doen wat voor jezelf het beste is. wit is maar een kleur. Schaam je je ervoor dat het wit is of voor de urine vlekken want dat vond ik het moeilijkst.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ziki van de action is een aanrader. Met kleur en ze zijn goedkoop.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik draag alleen maar witte calvin klein en de meisjes vinden het geweldig!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ach jonge. ik draag gen onderbroeke man. Da is zowieso niet lekker en zo zien de chicks me pakkie beter en wta ik in huis heb en daar krijg ik kijveel aandach voor. gewoon lekker freewheelen met wat je heb mattie! XD

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Witte onderbroek

    Hee jongen 13, je moet niet voor schamen joh! Ik ben een jongen van 14 en draag ook altijd een witte onderbroek. Mam koopt ze ook voor me, maar ik vind juist wel geil staan. Met gym dragen de meeste van die drukke pipo boxers en is ook nie mijn ding. Ik ben gewoon tevreden met wak draag en als andere nie willen zien dan kijken ze maar niet toch.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Vriendje heeft er geen problemen mee

    @ Meisje 13 jaar (25 juli): zo werkt dat niet. Als je moeder perse wil dat je een witte onderbroek draagt heb je je er aan te houden, je woont nog wel bij haar in huis en zij doet de was. Update over mijzelf: Ik ben het meisje dat hierboven gereageerd heeft op 24 juli en mijn vriendje weet inmiddels dat ik altijd een hagelwitte onderbroek draag. Hij heeft daar totaal geen problemen. Hij vindt dat dat mijn keus is en zolang ik thuis woon mijn moeder daar in de eerste plaats over moet gaan. Als ik op mezelf woon of getrouwd zal zijn denk ik dan toch dat ik witte blijf dragen. Degene die ik nu heb zit mij toch het fijnste en die heeft de winkel alleen in wit

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • witte onderbroek

    Ik draag ook altijd een witte onderbroek/boxer, maar meestal wel bekende merken als Bjorn Borg of Tommy Hilfiger, die staan best stoer en heb ook geen last van vlekken. Is gewoon een kwestie van goed uitdruppelen en elke dag schoon aan. En als je met omkleden de enige bent, dan ben je toch ook een beetje uniek. Niet voor schamen en draag wat je zelf wil of moet

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • witte onderbroek

     Ik draag altijd hagelwitte onderbroekjes. Ik vind het super en sexy, vooral omdat ik een vrij bruine huis heb. 
    Maar het vraagt wel inspanning. Elke dag gooi ik s'avonds mijn witte slip in javelwater. S'morgens is die weer hagelwit.  Ik heb er nooit vlekken in want ik waak ervoor dat ik na het plassen de laatste druppeltjes afschud. 

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Ik bepaal zelf

    Ik bepaal Elf wat ik aan doe en hoe ik er bij loop me boxershorts heb ik in veel kleuren en als ik me broek laag draag doe ik dat ook me ouders zijn niet ouderwets ze lopen zelf ook gewoon sportief bij en als ze wat kleding voor mee neemt is dat altijd goed me g-star jeans weet ze welke ik leuk vind en als s'avonds thuis ben voor dat ik ga slapen zitbank vaak alleen in boxershort op de bank hebben hun daar geen probleem mee

    16 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten