Skip to content
12 reacties
575 weergaves

Staan oorbellen bij alle jongens?

I zou graag gaatjes laten schieten, maar ik weet niet zeker of het me staat. Ik vroeg me dus af of oorbellen bij alle jongens staan. is dat niet zo? Bij welke jongens staat het dan wel goed en waarom?

15 jaar
11 jaren geleden

12 Reacties

  • @jongen 14, hoe weet ik of een oorring met staat

    Heb je al gaatjes in je oren? Of nog niet? Als je ze al wel hebt kun je even in de winkel kijken of zo'n oorring goed bij je staat. Als je nog geen gaatjes hebt zou ik ze gewoon nemen. Het gaatje groeit snel genoeg weer dicht als je het niet mooi vind en als je het wel mooi vind hou je hem gewoon. Je moet toch proberen om te kijken of het je staat of niet. Als je van te voren al denkt dat het je goed zal staan staat het je waarschijnlijk ook goed! Wat zeggen je vrienden er van? Ik heb zelf ook oorringen, maar ik zou het je absoluut aanraden! Is echt tof!

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • hoe weet ik of een oorring met staat

    ik wil graag een oorring willen halen maar ik weet niet hoe het me staat
    ik wil zo een dikke kleine gouden oorring kopen
    hoe weet ik of het me staat?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Staan vaak altijd

    Oorbellen staan bijna altijd alle jongens. Ik zou me hier geen zorgen over maken en gewoon oorbellen nemen als je ze wilt hebben. Ik zelf heb in mijn beide oren een zilveren ring (in totaal heb ik dus 2 oorbellen). Ik heb altijd erg veel leuke reacties van anderen, zowel van jongens als van meisjes, gekregen over mijn 2 oorringen die ik in mijn oren draag!

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • @ idiote stelling

    Ik vind het helemaal geen idiote stelling. Alle jongens dragen toch ook schoenen, alleen moet je net de juiste schoenen vinden die bij jou passen, precies zoals het meisje boven jou zegt. Zo is dat ook met oorbellen! Ik zelf heb ook oorbellen, in het begin knopjes, later ringen gekregen van mijn ouders. Deze ringen waren ongeveer 15mm. Deze ringen heb ik 3 jaar in mijn oren gedragen en toen zelf op zoek gegaan naar oorbellen. Uiteindelijk ben ik alsnog voor ringen gegaan, alleen wat kleiner formaat. Over deze kleinere ringen in mijn oren heb ik meer goede reacties gekregen dan de wat grotere ringen. Dus een klein verschil in oorbellen kan al een groot verschil in uiterlijk betekenen. Dus als jij denkt dat een bepaalde soort oorbel jouw goed zal staan, en jij je daar zelf ook goed bij voelt, dan is dat de oorbel of oorring die je moet nemen! Ben benieuwd topicstarter wat voor oorbellen/oorringen je uiteindelijk hebt genomen! Laat het via hier maar weten! :) ;) Groetjes

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • -

     Oorbellen staan dus totaal niet bij alle jongens, beetje idiote stelling. "Staat lang haar bij alle jongens?" "Staat een tongpiercing bij alle jongens?" "Staat een bril bij alle jongens?" "Staan rode/groene/zwarte/... kleren bij alle jongens?" ....   Je veralgemeent het te veel, met "alle jongens". 

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Ja!

    Ja, oorbellen staan goed bij alle jongens. Het is niet zo dat sommige jongens oorbellen niet staan, maar dat sommige oorbellen een jongen niet staan. De bekende diamantjes tegenwoordig voor jongens staan maar een beperkt aantal jongens. Goudkleurige oorbellen staan vaak ouderwets. Zwarte en zilverkleurige ringetjes voor jongens staan eigenlijk alle jongens goed. Als ik jou was zou ik het gewoon doen, en dan ringetjes in je oren doen. xx

    19 jaar
    11 jaren geleden
  • Altijd goed!

    Ik vind oorbellen altijd lekker staan bij jongens! Vooral echt de ringetjes staan altijd goed bij alle jongens in hun oren! Zag je beschrijving van jezelf, en ben het inderdaad met die andere jongen eens dat ringetjes jouw waarschijnlijk het beste zullen staan! Super leuk! :)

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • Ja

    Ik vind het bij alle jongens staan. Heb er zelf 3 in elk oor. xx

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • @jongen 15

    Aangezien je een strakke kaaklijn hebt denk ik dat ook jou ringetjes beter zullen staan. ;)

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • @jongen16jaar

    ik ben best lang, en heb een hoekig gezicht. Ik heb een sterke kaaklijn, en blauwgroenige ogen. Ik heb donkerbruin en een klein beetje krullend haar. ik zelf vind diamantjes en zwarte studs mooi, maar ik weet niet zeker of deze mij zouden staan.

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • oorbellen maken de man ;)

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • wat wil je?

    Zelf vind ik gewone zilver kleurige ringetjes bij jongens altijd goed staan. Ik ken Veel verschillende soorten jongens die zulke oorbellen hebben en het staat ze allemaal goed. Hoe zie jij eruit en wat voor oorbellen zou je willen? Ik zelf heb ook oorbellen

    16 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten