Skip to content
34 reacties
1630 weergaves

je mening over een zwemslip interesseert

voor jongens die zwemmen in een zwemshort.   wat is jou eerste gedachte als je een jongen uit jou klas in een zwemslip ziet?   En hoe zou je reactie zijn?   En zou jou reactie anders zijn als je met mederen jongens [met shorts] uit je klas bent? [door groeps druk]   wanneer heb je een zwemslip voor het laatst geprobeert? hoe vont je het?   Zou je een short dragen als een zwemslip in de moden zou zijn?   ------------------------------------------------------------------------------ voor jongens die zwemmen in een zwemslip.   schrik ervan als je klasgenoten onderwacht tegen komt bij het zwemmen?   zou je je schamen?   Wat doe je als ze je nog niet gezien hebben? ga je naar ze toe of ga je ontwijken. of trek je snel een short aan?    en wat zou je reactie zijn als die ook een zwemslip draagt?   En wat zal je doen als je het meisje tegen komt waar op je vreselijk verlieft bent?    interesseert het jou wat mensen voor jou denken?  

14 jaar
11 jaren geleden

34 Reacties

  • @J21, ik zie je bericht nu pas. Ik heb precies hetzelfde. Ik zwem daarom ook het liefst naakt. Als dat niet kan draag ik ook strakke slips of briefs (elastisch heupboxer met hele korte pijpjes). De laatste is iets comfortabeler omdat het niet in je liezen snijdt. Ik zou het leuk vinden om ervaringen uit te wisselen met 'lotgenoten'.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @J21 - PS: kijk ook eens bij: vragen van jongens - fors geschapen of uiterlijk. Daar zijn ook ervaringen van jongens met dit 'probleem'. Misschien heb je er ook iets aan. Meepraten is sowieso leuk.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik schaam me niet voor mijn lichaam, als kind ging ik al mee naar naturisten campings.
    Zwem het liefste naakt. Ik voel me er vrij door en de anderen kijken ook niet zo naar je, merk ik. Ik vind de sfeer ongedwongen.

    Ik heb een erg grote piemel en ook mijn ballen zijn veel groter dan die van de anderen. Logisch dat er wel eens gekeken wordt, maar niet hinderlijk.
    Nou zit ik op waterpolo en daar moet je een speedo aan.
    Ook nog een lichte kleur blauw.
    Het is een heel gepruts om alles erin te krijgen, al klinkt dat misschien overdreven maar zo is het nou eenmaal.
    Ik merk dat er, als ik in een speedo loop voortdurend naar mijn bobbel wordt gekeken. Nou moet ik zegen dat het ook wel erg opvalt. Dat vind ik dus wel hinderlijk !
    Hebben meer jongens die ervaring ?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Als het is om baantjes te trekken dan gaat dat veel vlotter met een zwemslip. En ja, soms word ik ook een beetje stif en kan je dat zien. Ik vind het wel leuk om dat ook bij andere jongens te zien.

    Als het is om gewoon in het water te spelen dan trek ik ook een zwemshort aan.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • slip

    er zijn hier blijkbaar veel jongens die bang zijn dat anderen zullen zien dat ze een piemel hebben. wees blij dat er een (ferme) bobbel in je slipje zit. het bewijst dat je een man bent. of ben je liever een eunuch ?

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • speedo

    al jaren heb ik een speedo en een van ander merk. de speedo zit erg strak. pik en ballen kunnen geen kant op. er een stijve in krijgen lukt niet tenzij mijn pik naar de zijkant ligt. mijn andere zwembroek is veel ruimer. ballen en pik hebben de ruimte. deze zit ook het fijnste en mijn vriendin vindt deze het mooiste. in elke speedo kan je iemand zijn pik en ballen zien. maakt toch niet uit.daar ben je toch een jongen of man voor. bij meisjes kijken we naar grote borsten en hun bikini of badpak. bij jongens naar de grote van jun pik in hun zwembroek.

    20 jaar
    11 jaren geleden
  • eens

    eens jongen 15 je ballen moeten vrij kunnen hangen in je boxer en is ook gezonder voor ons sperma !

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • niks erg

    vind het nie erg dat de form van mijn piemel en ronde balzak te zien is.heb al een grote en ben trots op

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • slip

    Vind slip niet alleen mooier omdat ik de vorm van je plasser en ballen kan zien. Maar ook gewoon in het algemeen, vind ik het gewoon beter en mooier staan bij een jongen dan een boxer of short. Tuurlijk bij mij zie je ook mijn borsten en tepels maar dat vind ik niet erg als iemand dat door mijn bikini kan zien. Mijn broer heeft eigenlijk altijd boxers en zwemshorts gedragen. Tot we deze zomer in Frankrijk waren, waar een zwemslip verplicht was voor jongens en mannen. Nu wil mijn broer niets anders meer en droeg eergisteren bij centerparcs ook een zwemslip. En heeft slips als onderbroeken gekocht. Het is niet in de mode, maar zag toch nog best wel een aantal jongens met een zwemslip :)

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • reactie jongen 13

    voor jou is het gewoon als naturist om je piemel en ballen te laten zien maar als je zo niet bent opgevoed vind je het niet prettig om in een strakke zwemslip te lopen en iedereen min of meer je handel daarin kan zien zitten ,draag dus om die reden ook geen slips en ook omdat het niet voor ons in de mode is.geef mij maar een ruime boxer waarin mijn pik lekker stijf kan staan en mijn ballen lekker vrij kunnen hangen zonder dat iemand het merkt.

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Reaktie op jongen van hier boven

    Je draagt geen slip omdat anders de meisjes de vorm van je piemeltje kunnen zien, enne ook je balletjes. Maakt dat uit. Op schoolplein doen anders alle grote jongens lekker stoer over hun pikkies en wat ze met hun vriendinnen zouden doen maar je zelf een beetje bloot geven neh dat niet. Dat meisje die ook opnje heeft gereageert heb gelijk bij hen zie je hun stijve tepels en dat vinden jullie jongens wel goed en leuk. Ik de meisjes aan raden om een T-shirt tengas dragen over hun badkleding zodat hun borsten ook niet zo zichtbaar zijn. Ik zelf zwem bloot, naakt met niets aan heb niets te verbergen. En nee ik zwem niet in een openbaar zwembad maar eentje voor nudisten. Dus buitenstaanders die willen gluren komen voor een zwart raam te staan tenzij je langer bent dan 3 meter

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • @ meisje van hier boven

    ja daarom draag ik dus geen slip want vind het vervelend als meisjes naar mijn bobbel kijken en de lengte en vorm van mijn plasser en ballen zien.trouwens al mijn vrienden denken er zo over meisje.

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • slip

    Ben 1 van de weinige meisjes denk ik die slips echt veel mooier en beter vind staan bij jongens. Vind boxers zoooo lelijk en raar. Was vandaag wezen zwemmen bij centerparcs, en zag een aantal jongens in slips. Echt beter! Tuurlijk kan je hun plasser goed erdoorheen zien de vorm dan de bobbel. Maar dat zie bij mij toch ook, mijn borsten en tepels door bikini. Krijg het altijd warm als ik die bobbel zie hihi.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • wedgie

    Ze trekken bij mij in de klas echt alleen aan je slip als je die aanheb dat voelt denk erger dsn als ze je aan je broek trekken

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • wedgie

    bir is afkorting broek in reet want dan trekken ze je aan je broek omhoog zodat je broek tussen je reet gaat zitten ,pijnlijk aan kloten !

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • wedgie

    Wat is een bir

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • wedgie

    trok na de gym mijn slip aan en het was een vrij kinderachtige en toen gaven ze mij een bir en ik schaamde mij erg maar krijg geen boxers van mijn ma en moet slips blijven dragen.

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • @wedgie

    Ik snap niet waarom mensen je een wedgie geven omdat je ander ondergoed aan heb dan wat zij hebben. Waarom zou je mensen eigenlijk een wedgie willen geven?

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Comentaar op "merk jongen"

    Vraag me af of jou jongeheer (jou piemel) ook een bekend merk draagt? wat maakt het nu uit of je in een merk loze zwemkleding zwemt of spatterd of in een bekend sportmerk. Als je wilt op vallen bij de meiden doe dan iets geks, draag je haren in fel gekleurde kleuren, doe een fel gekleurde zwembroek aan. Ik loop ook niet te pochen over mijn merk kleding

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • Geen zwemslip

    Je moet gewoon aandoen wat hè zelf wilt
    Ik zie me zelf niet met zo zwemslip
    Staat gewoon niet ik heb altijd een short en boxer aan
    Het moet uitstraling hebben het moet wel een
    Merk zijn zelf is me shirt van o' neill en me boxer van g-star
    Maar ook Björn borg of diesel kan

    15 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten